Υγεία

Vitaelife Pharma Vitamin D3 – απόψεις, σχόλια, τιμές,

χοληκαλσιφερόλη (βιταμίνη D3) είναι μια σημαντική ουσία για την ανάπτυξη και την ανθρώπινη ανάπτυξη. Είναι ένα λιποδιαλυτό συστατικό που παράγεται από τον οργανισμό κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών να μείνει κάτω από τον ήλιο, και ξαναγεμίζει το χειμώνα του φαγητού.

Για το ανθρώπινο σώμα μια επικίνδυνη έλλειψη αυτής της βιταμίνης και της περίσσειας της. Από το άρθρο, θα μάθετε γιατί χρειαζόμαστε τη βιταμίνη D3 για γυναίκες, άνδρες και παιδιά.

Τα περιεχόμενα

Λειτουργίες της βιταμίνης D3 σε ενήλικες σώματος

Όταν το χρήσιμο στοιχείο δεν είναι αρκετό, υπάρχει μια αποτυχία του μεταβολισμού και χειροτερεύει η λειτουργία όλων των οργάνων. Η πρόσληψη της βιταμίνης D3 είναι απαραίτητο για τέτοια συστήματα και όργανα:

 • οστά
 • κύτταρα
 • ανοσία
 • αδένες των εσωτερική έκκριση,
 • νευρικό σύστημα.

Μία από τις λειτουργίες αυτής της ουσίας είναι απορρόφηση του μαγνησίου και ασβεστίου, τα οποία σχηματίζουν, ιστό των δοντιών στήριξης και των οστών.

χοληκαλσιφερόλη βοηθά να παράσχει τα στοιχεία του ιστού των οστών, η οποία δίνει την ευκαιρία να το ενισχύσει.

Ουσία ανανεώνει τα κύτταρα του σώματος, επιταχύνοντας την ανάπτυξή τους. Όσον αφορά την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων, όταν ο καρκίνος, αυτό το συστατικό επιβραδύνει τη διαδικασία της ανθρώπινης ασθενών. Ουσία επηρεάζει ογκολογική βλάβες του εντέρου ή μαστικών αδένων.

Βιταμίνη υποστηρίζει το ανοσοποιητικό δύναμη ενός ατόμου που συμβάλλουν στην φυσιολογική λειτουργία του μυελού των οστών. Χωρίς αυτήν την ουσία, το σώμα δεν θα αναπτύξουν ένα επαρκές επίπεδο της ινσουλίνης που ομαλοποιεί σακχάρου στο αίμα.

Λόγω της πρόσληψη μαγνησίου και ασβεστίου, ενισχύει το περίβλημα των νεύρων που είναι υπεύθυνα για την προστασία τους. Η βιταμίνη βοηθά τα νευρικά ερεθίσματα συνήθως μεταδίδονται στο σώμα. Παρασκευάσματα που περιέχουν την ουσία αυτή, που χρησιμοποιείται στη θεραπεία της σκλήρυνσης κατά πλάκας.

Γιατί θα D3 πρέπει γυναίκες

Η εισδοχή γυναικών παρασκευασμάτων που περιέχουν D3, συνδέεται με την εγκυμοσύνη τους. Εμβρύου μάζα ασβεστίου ιστού από 8 εβδομάδες κύησης. Η περίοδος αυτή αρχίζει ανοργανοποίηση του σκελετού και καθορίζει τον ιστό των δοντιών. Στο δεύτερο τρίμηνο το έμβρυο έχει ήδη σχηματιστεί το σμάλτο των δοντιών που σχηματίζονται πρώτα οστό. Και μετά από 21 εβδομάδες τα mineralizers σκελετό ενεργά, την ανάπτυξη του παιδιού γίνεται με γρήγορο ρυθμό.

συνταγογραφήσουν προφυλακτική θεραπεία με βιταμίνη D3 όταν η τροφή εισέρχεται στο ανεπαρκούς ποσότητας ασβεστίου. Αν οι γυναίκες που παρατηρήθηκε τον κίνδυνο εμφάνισης οστεοπενίας, τα φάρμακα που προβλέπονται από 10 εβδομάδες κύησης.

Η λήψη του φαρμάκου, είναι σημαντικό να ακολουθείτε τις συστάσεις του γιατρού, να μην αυξήσει τα μέσα της δοσολογίας. Η υπερβολική συσσώρευση του σώματος της γυναίκας του ασβεστίου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης οδηγεί στο γεγονός ότι κάποια παιδιά έχουν μια ταχεία περάτωση της Fontanelle. Ο παράγοντας αυτός δημιουργεί προβλήματα για τους εφήβους και αν είναι επιρρεπείς σε αυξημένη ενδοκρανιακή πίεση.

Υπερβολική πρόσληψη ασβεστίου και χοληκαλσιφερόλη στο σώμα προκαλεί εναποθέσεις ασβεστίου στις πλάκες και στο μέλλον προκαλεί μία αγγειακή νόσο.

Το ημερήσιο ποσοστό για τις γυναίκες

θηλυκά ενήλικα την ημέρα θα πρέπει να έχετε 600 IU. Κατά την περίοδο της κύησης και της γαλουχίας, η δόση αυξάνεται σε 800 IU. Σε μεγάλη ηλικία, οι ημερήσιες αυξήσεις ποσοστό έως 800 IU λόγω έκπλυση του ασβεστίου από τα οστά.

Η ανάγκη για τις βιταμίνης αυξήσεις υπό αυτές τις συνθήκες:

 • διατροφή ή τη χορτοφαγία?
 • έλλειψη διαμένουν κάτω από το άμεσο ηλιακό φως?
 • Η ζωή στα μεγάλα γεωγραφικά πλάτη?
 • έλλειψη ύπνου?
 • μόλυνση του περιβάλλοντος.

Αν μια γυναίκα έχει σκούρο δέρμα, θα πρέπει να holekalziferola παραπάνω, , επειδή μειώνεται το στοιχείο της σύνθεσης για την επιδερμίδα.

Η καθημερινή νόρμα της βιταμίνης για τις γυναίκες είναι 600 IU.

Γιατί θα D3 πρέπει το ισχυρότερο φύλο

χοληκαλσιφερόλη παρέχει ολόκληρο το σώμα. Για τους άνδρες τα οφέλη της βιταμίνης D αποτελούνται από αυτά τα σημεία:

 1. Μια θετική επίδραση στο θυρεοειδή αδένα?
 2. Η παραγωγή της τεστοστερόνης. Αυτό το στοιχείο καίει το λίπος και είναι υπεύθυνη για τη σύνθεση των ενεργειακών?
 3. Βελτιώνει τη λειτουργία του ήπατος?
 4. ρυθμίζει την ανάπτυξη των κυττάρων?
 5. Αφομοιώσει μαγνήσιο?
 6. Μειώνει τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου, διαβήτη και άλλες ασθένειες?
 7. Βελτιώνει την απορρόφηση του ασβεστίου και του φωσφόρου.
 8. OL>

  Επιπλέον, υποστηρίζει τον τόνο των μυϊκών ιστών, ομαλοποιεί την αρτηριακή πίεση και βελτιώνει τη μνήμη και άλλες λειτουργίες του εγκεφάλου.

  Το αρσενικό καρδιαγγειακό σύστημα υποβάλλεται πριν από καταστροφικές αλλαγές, σε αντίθεση με τις γυναίκες. Αυτό δείχνει ότι οι άνδρες είναι σημαντικά για τη διατήρηση της υγείας της καρδιάς και των αιμοφόρων αγγείων. Η βιταμίνη D είναι προστατευτικά οθόνης για το σώμα των ανδρών. Είναι σε θέση να προστατεύσει τον οργανισμό από χαμηλές δόσεις ακτινοβολίας και την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων. Μια απαραίτητη ουσία και η ασθένεια του AIDS, καθώς συμβάλλει στη διατήρηση του ανοσοποιητικού του σώματος.

  Η ημερήσια τιμή για τους άνδρες

  Εάν στο αίμα των ανδρών στην ανάλυση της βιταμίνης D μικρότερη από 10 ng / ml, σύμφωνα με τους δείκτες αυτούς, μπορούμε να συμπεράνουμε για ανεπάρκεια του στο σώμα. Σχήματα από 10 έως 30 ng / ml υποδεικνύουν ανεπάρκεια. Ο κανόνας είναι η συγκέντρωση μιας ουσίας στο αίμα από 30 έως 100 ng / ml.

  Οι αναλύσεις μπορούν να παρουσιάζονται σε άλλες μονάδες – nmol / l. Σε αυτή την περίπτωση, ο κανόνας είναι διαφορετική.

  Το έλλειμμα μιας ουσίας, από 0 έως 25 nmol / l?

  Η έλλειψη μιας ουσίας από 25 έως 75 nmol / l?

  Ο κανόνας -. 75-250 nmol / L

  Για τους άνδρες ημερήσια δόση της βιταμίνης είναι περίπου 600 IU.

  Οι ηλικιωμένοι ανάγκη για βιταμίνη D3

  Η ανθρώπινη ανάγκη στην πρόσληψη των αυξήσεων βιταμίνης D3 με την ηλικία. Αυτό οφείλεται σε μια μείωση του επιπέδου της απορρόφησης της ουσίας και την ικανότητα να αναπτυχθεί ανεξάρτητα. Άλλωστε, τώρα, όταν είστε παλιά, εμφανίζεται συχνότερα νεφρική ανεπάρκεια και μειώνει τη διάρκεια της έκθεσης.

  Γήρανση το ανθρώπινο σώμα έχει δέρματος, ως εκ τούτου, χάνει βαθμιαία την ικανότητα να αυτο παραγωγή της βιταμίνης D3. Όταν το σώμα δεν μπορεί να παράγει, είναι αναγκαίο να ληφθεί η ουσία από το εξωτερικό, από τα τρόφιμα και από τα ναρκωτικά.

  Με 50 ετών θα πρέπει να αναπληρωθούν περαιτέρω αποθεμάτων της βιταμίνης D για την κανονική λειτουργία. Χρησιμεύει ως την πρόληψη της οστεοπόρωσης. Η οστεοπόρωση είναι μια ασθένεια που συχνά επηρεάζει τον ιστό του οστού των ανθρώπων σε ομάδες μεγαλύτερης ηλικίας. Εάν ο ασθενής έχει ήδη συμβεί οστεοπαθητικός κάταγμα, υπάρχει μια πιθανότητα επανεμφάνισης της.

  ΕΠ στους ηλικιωμένους λαμβάνει χώρα χωρίς χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Ο ασθενής δεν μπορεί να αισθανθεί τις αλλαγές και να μην βλέπουμε τα συμπτώματα μέχρι την peredaetsa των οστών. Σημαντικό σε μεγάλη ηλικία για να παρέχει στον οργανισμό τη σωστή ποσότητα της βιταμίνης D3. Τα μέτρα αυτά – μια εξαιρετική πρόληψη της οστεοπόρωσης. Μια ανεπάρκεια των ουσιών στους ηλικιωμένους επιδεινώνει την εμφάνιση των άλλων σωματικών ασθενειών χρόνιες.

  Τι παιδί χρειάζεται τη βιταμίνη D3

  Η ουσία χοληκαλσιφερόλη εκτελέσετε τις ακόλουθες λειτουργίες στον οργανισμό του παιδιού:

 • ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα?
 • βοηθά τη συσσώρευση του ασβεστίου, του φωσφόρου, ιστό των οστών?
 • βοηθά να αναπτυχθούν τα οστά και τους μυς.

Υγεία της μέλλουσας μητέρας δεν είναι λιγότερο σημαντική από την υγεία του μωρού.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού των παιδιών αντιμετωπίζουν με προσοχή στη διατροφή σας. Διαφοροποίηση προϊόντων διατροφής πλούσιο σε βιταμίνη D3, σίδηρο, ασβέστιο και άλλα ιχνοστοιχεία.

Ένα νεογέννητο μωρό έχει σχεδόν καθόλου στα αποθεματικά σώμα τους χοληκαλσιφερόλη, ειδικά αν γεννήθηκε πρόωρα. Εν μέρει, αυτή η έλλειψη μπορεί να αναπληρώνονται, αν νοσοκόμα το παιδί, αλλά η μητέρα πρέπει να καταναλώνουν βιταμίνες. Αν σκεφτεί κανείς το γεγονός ότι μια επαρκής ποσότητα μιας ουσίας που συντίθεται στο ανθρώπινο σώμα κάτω από το φως του ήλιου, τότε οι βιταμίνες παιδί μόνο αναγκαία, δεν είναι πάντα τα παιδιά σας να κανονίσετε τον ήλιο.

Αν αγνοήσετε τις συμβουλές του γιατρού για τη λήψη βιταμινών, έπειτα από τρεις μήνες, το μωρό θα αρχίσει να δείχνει σημάδια ραχίτιδα, το επίπεδο ασβεστίου στο αίμα θα μειωθεί. Ο παιδίατρος θα πρέπει να αποφασίσει για την ανάγκη των φαρμάκων και τη δοσολογία για νεογέννητα. Βεβαιωθείτε ότι εσείς και το μωρό σας στο δρόμο, ειδικά στο ηλιόλουστο καιρό. Αυτό θα αποτρέψει την εκδήλωση της έλλειψης σε παιδιά βιταμίνες και ασβέστιο.

Έτσι, η βιταμίνη D3 είναι απαραίτητο για όλους, από νεογέννητα έως τους ηλικιωμένους. Μέρος αυτής της ουσίας το σώμα παίρνει μόνο με το να είναι κάτω από τον ήλιο, αλλά με την έλλειψη είναι απαραίτητη η σωστή διατροφή και επιπλέον να λάβουν φαρμακευτική αγωγή από το γιατρό σας.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...