Υγεία

Vitaelife Pharma Omega 3 – πόσο κοστίζει και αν αξίζει να αγοράζει

Μόδα για έναν υγιεινό τρόπο ζωής είναι πολύ καλό, αλλά δεν είναι πολύ ζήλο. Για παράδειγμα, το τρέξιμο στο φαρμακείο με βιταμίνες. Ιδιαίτερα συχνά τα τελευταία χρόνια αναφέρεται το λεγόμενο ωμέγα-3, -6, -9. Αν είναι τόσο απαραίτητα για το σώμα μας, όπως τα ωμέγα-3; Τι είναι χρήσιμο να λάβει λιπαρά οξέα και σε ποιον;

Τι είναι ακόρεστα λιπαρά οξέα;

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα τρόφιμα που περιέχουν τρεις μεγάλες κατηγορίες θρεπτικών συστατικών: πρωτεΐνες, λίπη και υδατάνθρακες. Αλλά όχι ο καθένας ξέρει τι είναι χρήσιμες ή επιβλαβείς. Οι πρωτεΐνες και οι υδατάνθρακες είναι τα δομικά στοιχεία των περισσότερων κυττάρων στο σώμα μας, που τους καθιστά ζωτικής σημασίας. Αλλά τα λίπη που αντιλαμβανόμαστε ως κάτι εντελώς περιττή ή ακόμη και επιβλαβή (παχυσαρκία, αρτηριοσκλήρυνση κλπ). για την ομορφιά και την υγεία. Αλλά γιατί, τότε, οι γιατροί συνιστούν τέτοια φάρμακα όπως τα ιχθυέλαια ή ωμέγα-3; Η τιμή τους είναι χαμηλή, και συχνά τους αγνοούμε.

Πρώτα απ ‘όλα, επειδή το λίπος είναι το απόθεμα ενέργειας του σώματός μας. Ο αριθμός τους στη διατροφή ενός υγιούς ατόμου δεν πρέπει να είναι μικρότερη από 40%. Και εκτός αυτού, είναι το θρεπτικό μέσο για τα κύτταρα για να συνθέσει πολλές από τις ενώσεις που είναι απαραίτητες για τη φυσιολογική λειτουργία όλων των οργάνων και των συστημάτων.

Αλλά οι συνέπειες επί των λιπών του σώματος είναι πολύ διαφορετικά. Η υπεραφθονία των κορεσμένων λιπαρών οξέων που περιέχονται στα τρόφιμα ζωικής προέλευσης, οδηγεί σε καρδιαγγειακά νοσήματα και η παχυσαρκία, και η έλλειψη τους -. Να έχουν ξηρά μαλλιά και το δέρμα, λήθαργο και Γενικός ευερεθιστότητα, κατάθλιψη

πολυακόρεστα λιπαρά οξέα όπως τα ωμέγα-3, ωμέγα-6 και -9, είναι απαραίτητα για την υγεία μας. Συμμετέχουν στις περισσότερες χημικές διεργασίες στον οργανισμό. Αλλά το πιο πολύτιμο και πιο λείπει, θεωρούνται ωμέγα-3. τι είναι καλό για να φάει -. ξέρουν καλύτερα οι έγκυες γυναίκες και νεαρές μητέρες

Ποια είναι τα οφέλη των ωμέγα-3;

πολυακόρεστα λιπαρά οξέα ωμέγα-3 πιο επηρεάζει την απόδοση του εν λόγω λειτουργίες και συστήματα του σώματος:

 • Cardio-αγγειακό σύστημα. Μία επαρκής ποσότητα της ουσίας αυτής εξασφαλίζει κανονικά επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα, δηλαδή, μειώνει το επίπεδο της «κακής», το οποίο εναποτίθεται στα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων. Επίσης, η χρήση των ωμέγα-3 στη θεραπεία των καρδιακών προβλημάτων μειώνει τον κίνδυνο θρόμβωσης του αίματος και καθιστά τα αιμοφόρα αγγεία πιο ισχυρό και ελαστικό.
 • σύστημα του μυοσκελετικού συστήματος. Τα ακόρεστα λιπαρά οξέα ωμέγα-3, ωμέγα-6 συμβάλει στην καλύτερη αφομοίωση του ασβεστίου έτσι να βελτιώσει την αντοχή του οστού, προστατεύοντας από την οστεοπόρωση. Ωμέγα-3 προστατεύει επίσης τις αρθρώσεις, καθιστώντας τα πιο ευκίνητο, δηλαδή, προλαμβάνει αρθρίτιδα και τις παραλλαγές του.
 • νευρικού συστήματος. Με τη μακροχρόνια ανεπάρκεια των ωμέγα-3 στη δίαιτα εξασθενημένη επικοινωνία ανθρώπινα μεταξύ των νευρικών κυττάρων στον εγκέφαλο που προκαλεί την ανάπτυξη των ασθενειών όπως η χρόνια κόπωση, κατάθλιψη, σχιζοφρένεια, διπολική διαταραχή και μερικά άλλα.
 • Δέρμα, τα μαλλιά, τα νύχια αντανακλά πρώτο έλλειψη ωμέγα-3. Τι είναι χρήσιμο να εκμεταλλευτώ αυτή την βιταμίνη στην κάψουλα; Έτσι, μπορείτε να πιο γρήγορα σε εξωτερικές επιδράσεις. Διαστρωμάτωση τα μαλλιά, να γίνει λεία και γυαλιστερή, στο πρόσωπο σπυράκια εξαφανίζονται, και τα νύχια είναι ισχυρή και ομαλή
 • Πολλοί ογκολόγους λένε ότι η έλλειψη των ωμέγα-3 μπορεί να προκαλέσει καρκίνο του μαστού, στύση και του παχέος εντέρου.

Ωμέγα-3 για τις έγκυες γυναίκες και τα παιδιά

Το πιο βασικό πολυακόρεστα λιπαρά οξέα για τις γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης εμπλέκονται ενεργά στη διαμόρφωση του εγκεφάλου και του περιφερειακού νευρικού συστήματος του μωρού, έτσι ώστε το θηλυκό σώμα κάθε μέρα δίνει τη μωρό περίπου 2 γραμμάρια ωμέγα-3. Κάψουλες φυσικό ιχθυέλαιο ή να συντεθούν με το οξύ σε αυτήν την περίπτωση θα είναι πολύ αποτελεσματική, έτσι ώστε να παρέχει την απαραίτητη ποσότητα βιταμινών από τα τρόφιμα είναι προβληματική, ιδιαίτερα όταν τοξίκωση.

Αν δεν δώσετε μια έγκυο γυναίκα με ένα κανονικό ωμέγα-3, μπορεί να είναι σε κίνδυνο τέλη τοξίκωση, πρόωρο τοκετό, και την κατάθλιψη.

Σημάδια ανεπάρκειας των λιπαρών οξέων ωμέγα-3

Η πιο προφανής ένδειξη της ανεπάρκειας των πολυακόρεστων λιπαρών οξέων ωμέγα-3 είναι η επιδείνωση της τρίχας δέρμα και τα νύχια. Η τρίχα γίνεται θαμπό και ξηρό με την ψαλίδα και την πιτυρίδα. Η ακμή, εξανθήματα και απολέπιση στο δέρμα μπορεί επίσης να μιλήσουμε για την έλλειψη αυτού του οξέος στο σώμα. Τα νύχια αρχίζουν να διαστρωμάτωση και να σπάσει, να γίνει θαμπό και τραχύ.

Άλλα σημάδια περιλαμβάνουν κατάθλιψη, δυσκοιλιότητα, πόνο στις αρθρώσεις, υπέρταση.

Το ημερήσιο ποσοστό

Για τον προσδιορισμό του ημερήσιου εισοδήματος των ωμέγα-3 (κάψουλες θα είναι, ή την κατανάλωση τροφίμων – δεν έχει σημασία) θα πρέπει να θυμάστε ότι το σώμα, αυτά τα οξέα δεν συντίθενται, αντίστοιχα, θα πρέπει να ληφθεί το σύνολο του αποθέματος από το εξωτερικό . Κάθε μέρα ένα υγιές άτομο θα πρέπει να πάρει από 1 έως 2,5 γραμμάρια πολυακόρεστων λιπαρών οξέων ωμέγα-3 και από 4 έως 8 γραμμάρια ωμέγα-6.

εγκυμοσύνη και θηλασμός το παιδί ζήτηση μιας γυναίκας για ωμέγα-3 αυξάνει σε 4-5 γραμμάρια την ημέρα. Επιπλέον, η συνιστώμενη δόση των φαρμάκων με βάση ωμέγα 3 (οδηγίες για την χρήση θα πρέπει να εξεταστούν κατ ‘ανάγκη) αυξάνει στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • στο κρύο σεζόν?
 • σε καρδιαγγειακές παθήσεις (υπέρταση, αθηροσκλήρωση)?
 • όταν ψυχολογική κατάθλιψη, η κατάθλιψη?
 • για τη θεραπεία του καρκίνου.

το καλοκαίρι και χαμηλή πίεση του αίματος συμβουλεύουμε να περιορίσουν τρόφιμα που περιέχουν ωμέγα-3.

Τροφές πλούσιες σε ωμέγα-3

Υπάρχουν τρεις κύριες κατηγορίες προϊόντων που περιέχει το μέγιστο ποσό των πολυακόρεστων λιπαρών οξέων. Αυτό το φυτικό έλαιο, ψάρια και τα καρύδια. Φυσικά, ωμέγα-3 και άλλα τρόφιμα, αλλά σε πολύ μικρότερες ποσότητες. Μάθετε περισσότερα σχετικά με το περιεχόμενο των πολυακόρεστα λιπαρά οξέα ωμέγα-3 ανά 100 γραμμάρια των τροφίμων στη διάθεσή μας πει το τραπέζι.

Ψάρια жир99Семена льна18Печень трески15Рапсовое масло10,5Оливковое масло9Грецкие орехи7Скумбрия5Тунец, сельдь3Форель, лосось2,5Палтус1,8Соя1,5

Πολύ μεγάλο το περιεχόμενο των ορυκτών θρεπτικών ουσιών στα διάφορα προϊόντα που εξαρτάται από τη μέθοδο της καλλιέργειας, την προετοιμασία και την κατανάλωσή τους. Για παράδειγμα, με πίκλες ή καπνιστό ψάρι ολόκληρο εφοδιασμού της των ωμέγα-3 έχει χαθεί, αλλά διατηρώντας σε έλαιο κρατά τα λιπαρά οξέα.

Είναι επομένως σημαντικό να παρακολουθείται όχι μόνο τη διατροφή, αλλά και με το σωστό μαγείρεμα.

Ωμέγα-3 οδηγίες χρήσης

Αν αποφασίσετε να καλύψει το έλλειμμα των λιπαρών οξέων στον οργανισμό μέσω φαρμακευτικά προϊόντα, το καλύτερο είναι να συμβουλευτείτε το γιατρό σας και να διαβάσετε τις οδηγίες για τη συνιστώμενη θεραπεία.

Η τυποποιημένη μέθοδος της χρήσης όλων των προϊόντων που περιέχουν ωμέγα-3 (η τιμή εξαρτάται από την ποιότητα των πρώτων υλών και λέγεται ότι ξεκινούν από 120 … ανά πακέτο), προτείνει δύο τρόπους -. Πρόληψη και θεραπεία

Όταν εντοπιστεί η έλλειψη αυτών των λιπαρών οξέων στο σώμα το φάρμακο θα πρέπει να λαμβάνεται 2-3 κάψουλες την ημέρα μετά το φαγητό για ένα μήνα. σύσταση του γιατρού μπορεί να διαφέρει από εκείνη που περιγράφεται στις δόσεις χρήστη ανάλογα με την κατάσταση του ασθενούς.

Προκειμένου να αποφευχθεί όλη η οικογένεια σας μπορεί να πάρει στην παρασκευή κρύο σεζόν με ωμέγα-3, το οποίο είναι χρήσιμο για τα παιδιά άνω των 12 ετών και ενήλικες λαμβάνουν 1 κάψουλα την ημέρα για τρεις μήνες. Για τα παιδιά η δόση πρέπει να ορίσετε ένα παιδίατρο.

Αντενδείξεις

Με προσοχή και υπό ιατρική επίβλεψη θα πρέπει να πάρετε φάρμακα με ωμέγα-3 για τα άτομα με παθήσεις των νεφρών, του ήπατος και του στομάχου, καθώς επίσης και σε μεγάλη ηλικία.

Δεν συνιστάται αυτά τα φάρμακα:

 • εάν είστε αλλεργικοί σε ιχθυέλαιο?
 • όταν νεφρική ανεπάρκεια και πέτρες στο χοληδόχο ή ουροδόχου κύστης?
 • κατά τη διάρκεια ενεργή ΤΒ?
 • σε παθήσεις του θυρεοειδούς αδένα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά λιπαρών οξέων;

του γκολφ, ένα μέγιστο των χρήσιμων ουσιών και βιταμίνες που περιέχονται στα φρέσκα τρόφιμα ή υποβάλλονται σε ελάχιστη επεξεργασία. Το ίδιο πρέπει να ισχύει για προϊόντα με υψηλή περιεκτικότητα σε ωμέγα-3, το οποίο είναι χρήσιμο να τηρούν τους ακόλουθους κανόνες:

 • Φυτικά έλαια για χρήση σε σαλάτες, όπως κατά το τηγάνισμα ένα μεγάλο μέρος των λιπαρών οξέων θα καταστραφεί. Με την ευκαιρία, να κρατήσει το πετρέλαιο μακριά από τον ήλιο – σε φιάλες από σκούρο γυαλί
 • .

 • σπόροι λιναριού είναι επίσης καλύτερο προστίθενται ωμά σε σαλάτες ή ως καρυκεύματα σε έτοιμα γεύματα.
 • Τα ψάρια που θέλετε να επιλέξετε πρώτες, όχι κατεψυγμένα.
 • Η κατανάλωση 5-10 πυρήνες των καρυδιών, που θα εξασφαλίσει την καθημερινή απαίτηση των ωμέγα-3.

Να θυμάστε ότι η υψηλή ποιότητα και η υγιεινή διατροφή είναι σε θέση να μας συναντήσει σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα. Αν σωστά σχεδιασμένη διατροφή των τυχόν πρόσθετων φαρμάκων που χρειάζεστε.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...