Ομορφιά

Uniderm – απόψεις, σχόλια, τιμή, πού να αγοράσετε

Για τη θεραπεία των δερματοπαθειών το παρασκεύασμα χρησιμοποιείται Uniderm με την μορφή κρεμών ή αλοιφών, σε ορισμένες περιπτώσεις, συνιστάται η χρήση λοσιόν. Το φάρμακο αποτελείται από τα βοηθητικά συστατικά και η δραστική ουσία είναι η φουροϊκή μομεταζόνη. Δραστικό συστατικό αναφέρεται σε κορτικοστεροειδή, έχει αντιφλεγμονώδεις, αντιεξιδρωματική και αντικνησμώδη δράση. Οδηγίες για τη χρήση Uniderm μέλη που όλες οι μορφές της απελευθέρωσης του φαρμάκου προορίζεται αποκλειστικά για χρήση στο εξωτερικό. Εξετάστε τη μαρτυρία των δερματολογικών περιγραφή φαρμάκων και ναρκωτικών.

Η σύνθεση και η μορφή έκδοσης Uniderm

Φαρμακευτικό προϊόν πωλείται στα φαρμακεία σε τρεις μορφές. Η κρέμα περιέχει τη δραστική φουροϊκή μομεταζόνη συστατικό σε μια δοσολογία των 0,001 g ανά γραμμάριο ουσίας. Η δραστική ουσία ανήκει στην κορτικοστεροειδή συνθετικής προέλευσης. Αλοιφή και λοσιόν που αποτελείται από την ίδια βιολογική συστατικού.

Πρόσθετα συστατικά της φαρμακευτικής αγωγής περιλαμβάνουν το διοξείδιο του τιτανίου, λευκή βαζελίνη και κερί, macrogol, αποστειρωμένο νερό, φωσφορικό οξύ, αραιώνεται μέχρι την επιθυμητή συγκέντρωση, μονοστεατικό γλυκερύλιο, κλπ Cream και αλοιφή είναι διαθέσιμη σε σωλήνες αλουμινίου με όγκο 15 και 30 γραμμάρια.

Οι ορμονικές φάρμακο ανακουφίζει γρήγορα από φλεγμονή του δέρματος, καθώς η δραστική ουσία διεισδύει και στο δέρμα.

Φαρμακολογική δράση Uniderm

Το φάρμακο είναι σχεδιασμένο για τοπική εφαρμογή. Με άλλα λόγια, η φαρμακευτική ουσία εφαρμόζεται στο δέρμα. Απαγορεύεται να φάτε στο εσωτερικό. Το φάρμακο παρέχει μια έντονη αντι-φλεγμονώδη δράση, που χαρακτηρίζεται από αντιεξιδρωματική και αντικνησμώδη ιδιότητες.

Έτσι, Uniderm αλοιφής στην θεραπευτική αγωγή παρέχει το ακόλουθο αποτέλεσμα:

 • Μειώνει την σοβαρότητα της φλεγμονώδους διαδικασίας?
 • Περικομμένη αισθήσεις, όπως η φαγούρα και κάψιμο του δέρματος?
 • Επιταχύνει τη διαδικασία αναγέννησης του δέρματος, η οποία συμβάλλει στην κανονική αποκατάσταση του καλύμματος?
 • προληφθεί η υγρασία.

Το φάρμακο δεν έχει αντι-ιική δράση, έτσι δεν ενδείκνυται για παθολογίες του δέρματος που προκαλούνται από ιούς. Είναι σκόπιμο να εφαρμόζεται με τη μορφή monoreactive στην μυκητιασική λοίμωξη, επειδή το φάρμακο δεν έχει καμία επιβλαβή επίδραση στην μύκητες.

Η κρέμα Uniderm τονίζει το γεγονός ότι το φάρμακο χαρακτηρίζεται από μια ελαφρά απορρόφηση στην συστηματική κυκλοφορία. Αργότερα, 8 ώρες μετά την αγωγή – χωρίς τη χρήση επιδέσμων αεροστεγές, αποκάλυψε 0,4% της δραστικής ουσίας στο αίμα του ασθενούς. . Η απορρόφηση αυξάνεται με την εφαρμογή μιας φαρμακευτικής ουσίας σε ανοιχτές πληγές, μεγάλες περιοχές του δέρματος ή κάτω από αποφρακτική σάλτσες

Συνιστώμενη ανάγνωση: η σύνθεση και οδηγίες για τη χρήση σαμπουάν, πάρα πολύ κακός

Ενδείξεις για τις ασθένειες του δέρματος Uniderm

ορμόνη Drug φύση φάρμακο συνταγογραφείται για την ανακούφιση της φλεγμονής και την ανακούφιση φαγούρα σε διάφορες δερματοπάθειες που είναι ευαίσθητα στις επιδράσεις των κορτικοστεροειδών.

Uniderm – δεν είναι make-up, είναι ένα ορμονικό φάρμακο που προορίζεται για ιατρική θεραπεία των ακόλουθων ασθενειών και παθολογικών καταστάσεων:

 1. Ατοπική δερματίτιδα τύπο του.
 2. μορφή δακρύζει της χρόνιο έκζεμα.
 3. Κνησμός του δέρματος.
 4. Οξεία φλεγμονώδης διαδικασία που δεν σταματά με άλλα φάρμακα, συμπεριλαμβανομένων των ορμονικών φύση.
 5. τσιμπήματα εντόμων, που συνοδεύεται από έντονο κνησμό, κάψιμο, τη φλεγμονή.
 6. Τοπικές αλλεργικές αντιδράσεις (ξύσιμο, κνίδωση, οίδημα του δέρματος).
 7. Η ψωρίαση είναι μια χρόνια.
 8. Μορφή της σμηγματορροϊκή δερματίτιδα.
 9. OL>

  Λοιπόν, Uniderm κρέμα και οδηγίες χρήσης. Η φαρμακευτική ουσία εφαρμόζεται σε ένα λεπτό στρώμα πάνω στο δέρμα. Το τρίψιμο δεν είναι απαραίτητο. Πολλαπλότητα χρήσης είναι 1 ώρα την ημέρα, περισσότερο δεν συνιστάται. Η διάρκεια της θεραπευτικής φυσικά προκαλείται από παράγοντες: ηλικιακή ομάδα του ασθενή, η συγκεκριμένη ασθένεια, η σοβαρότητα των συμπτωμάτων, την ανοχή του πηκτώματος

  .

  Οδηγίες χρήσης αλοιφής Uniderm παρόμοια. Η αλοιφή βοηθά να σταματήσει η παραγωγή των μεσολαβητών της φλεγμονής, έχει αντι-φλεγμονώδεις και αντι-αλλεργικές επιδράσεις. Όταν εφαρμόζεται στο δέρμα απορρόφηση του δραστικού συστατικού λαμβάνει χώρα εντός 6-8 ωρών. Σε βλάβες και φλεγμονή της επιδερμίδας η διαδικασία της απορρόφησης επιταχύνεται αρκετές φορές.

  Αντενδείξεις Uniderm

  Η ορμονική φαρμακευτική αγωγή έχει μια αρκετά μεγάλη λίστα των αντενδείξεων που πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν από τη συνταγογράφηση φαρμάκων στον ασθενή. Η παρουσία των αντενδείξεων, απαιτεί την επιλογή ενός άλλου φαρμάκου, παρόμοια με τις δομικές ή θεραπευτικά αποτελέσματα.

  Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κρέμα ή αλοιφή Uniderm στις παρακάτω κλινικές εικόνες:

 • Μορφή της περιστοματικής δερματίτιδας?
 • εξανθήματα στο δέρμα, ενεργοποιείται από μια ιική ή μυκητιακή μόλυνση?
 • Η ροδόχρους ακμή?
 • Φυματίωση του δέρματος?
 • πρήξιμο του δέρματος, εξανθήματα και άλλες αντιδράσεις που προκύπτουν από την εισαγωγή του εμβολίου?
 • ηλικία Παιδί – δεν χρησιμοποιούμε για έως και ένα έτος του παιδιού?
 • Ώρα, αναπαραγωγική ηλικία, ο θηλασμός?
 • Υπερευαισθησία σε συστατικά του φαρμάκου?
 • Σοβαρή παραβιάσεις της ηπατικής λειτουργίας.

Να είστε επιφυλακτικοί Uniderm που εφαρμόζεται στο δέρμα του προσώπου και πτυχές του δέρματος – αυξάνει την απορρόφηση του φαρμάκου. . Επίσης, χρησιμοποιούνται ήπια υπό στεγανούς επιδέσμους, στο φόντο της παρατεταμένης θεραπείας, όταν εφαρμόζεται σε μεγάλες περιοχές του δέρματος

Συνιστώμενη ανάγνωση: ενέσεις εγχειρίδιο οδηγιών Taktivin και τα ανάλογά

Παρενέργειες Uniderm

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας με το φάρμακο Uniderm πιθανές αλλεργικές εκδηλώσεις, όπως ερυθρότητα, ερεθισμός, κνησμός / κάψιμο του δέρματος. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι ασθενείς αναπτύσσουν: θυλακίτιδα, ακμή, μελάγχρωση, εμφανίζεται μια δευτερεύουσα μόλυνση, κεγχροειδές. Σε σοβαρές πίνακες αποκάλυψε ατροφικές αλλαγές του δέρματος.

Εάν το φάρμακο χρησιμοποιείται για παρατεταμένο χρονικό διάστημα, εφαρμόζεται σε μια μεγάλη περιοχή των προσβεβλημένων περιοχών ή αλοιφή επιστρώνεται κάτω από ένα αναπνεύσιμο επίδεσμο, αυξάνει την πιθανότητα συστημικών παρενεργειών. Σε τέτοιες περιπτώσεις, απαιτείται συνεχής παρακολούθηση του ασθενούς για να εμποδίσει την ανάπτυξη του συνδρόμου του Cushing, κακή λειτουργία της υπόφυσης, υποθαλάμου και τα επινεφρίδια.

Η σύνθεση περιλαμβάνει έκδοχο προπυλενογλυκόλης, το συστατικό που συχνά οδηγεί στην ανάπτυξη των αλλεργικών αντιδράσεων. Εάν ο ασθενής επιδεινώνεται η κατάσταση του δέρματος με την εφαρμογή της φαρμακευτικής αγωγής είναι απαραίτητη η ακύρωση είναι ανάλογα του Uniderm.

Μακροχρόνια θεραπεία ή απότομη διακοπή της ιατρικής θεραπείας οδηγεί στο σύνδρομο στέρησης. Αυτό το σύνδρομο χαρακτηρίζεται από αυξημένη κλινικών εκδηλώσεων των υφιστάμενων χρόνιας νόσου. Για την αποφυγή των αρνητικών επιπτώσεων της αλοιφής Uniderm αποσύρονται σταδιακά.

ανάλογα των Uniderm

Το πιο αποτελεσματικό ανάλογο μπορεί να αποδοθεί με τη μορφή αλοιφών. Το φάρμακο έχει την ίδια δραστική ουσία, όπως Uniderm. Το όχημα ανήκει σε ορμονικό φάρμακο έχει αντικνησμώδη, αντι-φλεγμονώδη, αντιεξιδρωματική και αντιαλλεργική δράση. Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία κνησμό και φλεγμονή που είναι το αποτέλεσμα των δερματοπαθειών, συμπεριλαμβανομένης της ψωρίασης.

Αποδοτική ομολόγους αλοιφής Uniderm:

 1. Κρέμα gitan-Ν. Η σύνθεση του δραστικού συστατικού – GKS. Η χρήση της κρέμας κατάλληλη για την θεραπεία της ατοπικής δερματίτιδας, σμηγματορροϊκή δερματίτιδα, ψωρίαση και άλλες δερματώσεις, οι οποίες χαρακτηρίζονται από κνησμό και φλεγμονή. Απαγορεύεται η χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, του θηλασμού. εφαρμόζονται πολύ προσεκτικά την κρέμα στο πρόσωπο, που χρησιμοποιείται σύμφωνα με στεγανούς επιδέσμους.
 2. Κρέμα μεσόδερμα στη σύνθεση της μια άλλη δραστική ουσία είναι η βηταμεθαζόνη. Όμως, το στοιχείο αναφέρεται σε κορτικοστεροειδή. Το εργαλείο δεν επηρεάζει την αιτία των ασθενειών του δέρματος, ωστόσο, καταπολεμά αποτελεσματικά τις διάφορες εκδηλώσεις – φλεγμονή, φαγούρα, ερυθρότητα, ερεθισμός, αίσθημα καύσου. Δημιουργήστε ένα λεπτό στρώμα, τρίβοντας απαλά στην πληγείσα περιοχή, η πολλαπλότητα χρήσης -. Φορές την ημέρα
 3. OL>

  Δεν θα πρέπει να αντικαταστήσει ένα φάρμακο με άλλο φάρμακο. Ομολόγους, και Uniderm έχει παρενέργειες, εκδηλώνεται ως αποτέλεσμα της υπερευαισθησίας ή κατάχρησης.

  Uniderm ένα καλό εργαλείο τοπικής δράσης. Η πιο κοινή θετικά σχόλια – λένε ότι η αλοιφή είναι καλά ανακουφίζει από ψωρίαση και δερματίτιδα. Οι παρενέργειες είναι σπάνιες, υπό την προϋπόθεση ότι ο ασθενής συμμορφώνεται με τη συνιστώμενη δοσολογία. Το φάρμακο μπορεί να αγοράσει σε ένα φαρμακείο, η τιμή της κρέμας ή αλοιφής είναι 3-3. 5 $.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *