Υγεία

Squeeze Station – απόψεις, σχόλια, τιμή, πού να αγοράσετε

πέσαμε πάνω σε αυτό το θαύμα από Ινφαντίνο κατά λάθος, όταν παρήγγειλα ένα κάλυμμα βροχής για περιπατητές για την Amazon, και δεν έχουν προκύψει ακόμη αμφιβολίες – το χρειάζομαι! Η σειρά έκανε την ημέρα πριν από τη γέννηση του γιου της, γνωρίζοντας ότι θα χρησιμοποιήσετε τη συσκευή αμέσως. Και τώρα, ήρθε η ώρα. Κοιτάζοντας μπροστά για να πω – Ναι, είναι ένα θαύμα, δεν μετανιώνω την αγορά! Έτσι, η γνωμοδότηση για το σύστημα των παιδικών τροφών συσκευασίας από Ινφαντίνο:

  • Γιατί να συσκευάσουν τον πουρέ, όταν μπορείτε να αγοράσετε έτοιμα;
  • Η εμφάνιση του συστήματος συστήματος της συσκευασίας
  • Η διαδικασία της συσκευασίας πουρέ, πιθανές δυσκολίες
  • Αξεσουάρ για το σύστημα
  • Βίντεο
  • Οι τιμές στις ΗΠΑ και στην Ιταλία

Γιατί να συσκευάσουν τον πουρέ, όταν μπορείτε να αγοράσετε έτοιμα Squeeze Station;

Η ιδέα και μόνο του πουρέ συσκευασμένο σε σάκους με επανασφραγιζόμενη καπάκι λαμπρό! Κατάστημα πουρέ όλα καλά, εκτός από ένα πράγμα – είναι εξαιρετικά μονότονη. Αλλά εκτός από σκέψεις για το συνδυασμό των διαφορετικών γεύσεων σε ένα πακέτο, ήμουν έλκονται από την ιδέα της συσκευασίας είναι τα λαχανικά χώρας, τα φρούτα και τα μούρα. Ξέρω ότι είναι τέλεια, εποχιακά και καλλιεργούνται στην περιοχή όπου γεννήθηκε το μωρό. Μια απλή φόρμουλα για την επιτυχία!

Σύστημα Εμφάνιση συσκευασίας Squeeze Station:

Barely αναμονή για την ώρα έναρξης της σίτισης άρχισα να δοκιμάσει το σταθμό πλήρωσης από Infantino. Εδώ είναι το πλαίσιο:

Το κιτ περιλαμβάνει έναν περιέκτη, Τύπου, και 10 πακέτα. Έπρεπε να αγοράσει ένα άλλο πακέτο των 50 πακέτων.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Squeeze Station:

Τα πάντα είναι πολύ απλή. Θα πρέπει να βιδώσετε το πακέτο στο δοχείο, γεμίστε το με οποιαδήποτε σάλτσα και πιέστε στο πακέτο Τύπο. Βιδώστε το καπάκι στη συσκευασία και τελειώσατε!

Ο τύπος ωθεί το πουρέ είναι καλό, αλλά πολύ δύσκολο να Τύπου δεν είναι απαραίτητη, επειδή μπορεί να συμβεί ότι ο πολτός θα πρέπει να πιεστεί μέσα από τους τοίχους μέχρι και αν το δοκιμάσετε πλάτη με πλάτη, πουρέ πακέτο για την πίεση να βγει από το πίσω μέρος της συσκευασίας. Γι ‘αυτό να είστε προσεκτικοί, χωρίς βιασύνη.

Όλα τα μέρη του συστήματος μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο πιάτων. Αυτό είναι σημαντικό για μένα, μου αρέσει να πλένετε με το χέρι.

Τι άλλο μπορεί να αγοραστεί με το σύστημα συσκευασίας Squeeze Station σας:

Πλήρωση να ορίσετε, μπορείτε να αγοράσετε τα σωστά αξεσουάρ. Αγόρασα ένα κουτάλι που μπορεί να βιδωθεί πάνω στο πακέτο.

Πολύ βολικό για να ταΐσει το μωρό, που ακόμα δεν καταλαβαίνει πώς να πιπιλίζουν το φαγητό από τη συσκευασία. Σε μια σειρά από αυτά τα κουτάλια για δύο.

Μπορείτε να αγοράσετε ακόμα ένα μπουκάλι που μπορεί να γεμίσει με τόσο παχιά, αλλά το πιο υγρό πουρέ, επίσης, μέσω του συστήματος.

Αργότερα έμαθε ότι εκτός από ένα τέτοιο σύνολο, όπως έχω, υπάρχουν πιο φανταχτερό η συσκευασία, η οποία περιλαμβάνει ένα πλαίσιο και τρεις δεξαμενές αντί για μία. Από ό, τι είναι πιο εύκολο; Δεν χρειάζεται να κρατήσει ικανότητα στο χέρι, μπορεί απλά να κλιπ για το πλαίσιο. Σταθμός σε αντίθεση με απλό σύνολο μπορείτε να αγοράσετε όχι μόνο για την Amazon, αλλά στη Ρωσία, για παράδειγμα, στη Μαιευτική και το όζον.

Εδώ είναι ένα βίντεο για το πώς να χρησιμοποιήσετε το σταθμό:

Οι τιμές στις ΗΠΑ και στην Ιταλία:

Στην Αμερική, αυτό κοστίζει τώρα $ 20 + ναυτιλία, η οποία εξαρτάται από το τι προϊόντα που έχετε αγοράσει και τι είναι μεσίτης οδηγείται. Εγώ κανονικά τη διαχείριση της παράδοσης περίπου 14-15 δολάρια ανά κιλό. ο σταθμός ζυγίζει με συσκευασία 500 gr. Θα έχουν πληρώσει + $ 1 των αγροτεμάχιο χειρισμό περίπου $ 7 + $ 1 Κάλυψη ως μεσολαβητής. Όλα για περίπου 29 δολάρια ή 1624 του ρουβλίου. Πολύ πιο κερδοφόρα από ό, τι στη Ρωσία, όπου οι τιμές ξεκινούν από 2800 ρούβλια. Αν υπάρχει έκπτωση ή την πίστη κάρτα, λίγο φθηνότερα, αλλά δεν είναι αρκετό για να αρνηθεί τον πειρασμό να αγοράσετε στην Αμερική. Και αν δεν θέλετε να περιμένετε από ένα μήνα, μπορείτε να πληρώνω πάρα πολύ

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *