Ομορφιά

Skinny Stix – απόψεις, σχόλια, τιμή, πού να αγοράσετε

Skinny Stix για την απώλεια βάρους θα σας εξοικονομήσει 4-14 κιλά σε 60 μέρες χωρίς να κάνει δίαιτα και ασκήσεις! Στην παρούσα ανασκόπηση, θεωρούμε Skinny Stix για την απώλεια βάρους – είναι ένα νέο εργαλείο που θα σας βοηθήσει, ή απλά μια άλλη απάτη; Αν έχετε ήδη την εμπειρία από τη χρήση ή την εφαρμογή, να το μοιραστείτε με τους άλλους στα σχόλια για την αναθεώρηση.

Το υπερβολικό βάρος είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της εποχής μας. Ο αριθμός των ανθρώπων που πάσχουν από παχυσαρκία, τα τελευταία 35 χρόνια, η Ρωσία έχει διπλασιαστεί. Ωστόσο, περίπου το 25% του αριθμού τους, οι νέοι ηλικίας 16-25 ετών.

αναρρώσει από μια πλήρη ανθρώπινη ζωή απαιτούν ένα ελάχιστο του σωματικού λίπους, δηλαδή ο βέλτιστος αριθμός, η οποία συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία των ορμονικών, αναπαραγωγικού και ανοσοποιητικού συστήματος. Με τη συσσώρευση του λίπους αναπτύξουν σοβαρά προβλήματα υγείας: αύξηση της χοληστερόλης, διαταραχή του μεταβολισμού του λίπους, εμφανίζονται τα καρδιαγγειακά νοσήματα

.

Για την καταπολέμηση του υπερβολικού βάρους της αμερικανικής διατροφολόγοι έχουν αναπτυχθεί φυσικά και φυτικά σε λιπαρά καύση ποτό Skinny Stix.

Ο κίνδυνος από τα περιττά κιλά Skinny Stix

Το πρόβλημα της περιττά κιλά δεν είναι τόσο πολύ με την αισθητική όπως με διαταραγμένη λιπιδίων και του μεταβολισμού των σακχάρων στα οποία τα όργανα του ανθρώπινου σώματος είναι στο όριο των δυνατοτήτων τους.

Με την αύξηση του σωματικού βάρους πρώτο πέρασμα εισέρχεται στην καρδιά, επειδή έχει να παράσχει η ροή του αίματος εξακολουθεί να είναι μια μεγάλη περιοχή του σώματος. Αυτό οδηγεί σε πάχυνση των μυϊκών τοίχων, και τη διεύρυνση της καρδιάς και την αύξηση του αριθμού των συσπάσεων της. Το αποτέλεσμα αυτών των τροποποιήσεων γίνεται υπέρταση και αυξημένη αρτηριακή πίεση.

Αφού η καρδιά υποφέρει το συκώτι, τα οποία κύτταρα είναι γεμάτα με ένα υπερβολικό ποσό του λίπους. Ως αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας είναι η ανάπτυξη στεάτωσης (λιπαρό ήπαρ).

επηρεάζει Περαιτέρω η το πεπτικό σύστημα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ένα μεγάλο φορτίο. Με τον καιρό εκδηλώνεται γαστρίτιδα, χολοκυστίτιδα, παγκρεατίτιδα.

Σε υπερβολικό βάρος διαταραχθεί η λειτουργία των γεννητικών οργάνων. Οι παραβιάσεις έγιναν στον έμμηνο κύκλο, στειρότητα, μειωμένη στύση.

Δημιουργεί μια πρόσθετη επιβάρυνση στις αρθρώσεις και τη σπονδυλική στήλη, η οποία με τον καιρό γίνεται δύσκολο να αντιμετωπίσουν το αυξημένο φορτίο με τη μορφή περιττά κιλά. Ανάπτυξη αρθρίτιδα και η αρθροπάθεια.

Τι είναι Skinny Stix

Συγκρότημα για την απώλεια βάρους που αναπτύχθηκε από την εταιρεία από Salt Lake City (Utah), ιδρύθηκε το 2002. Το φάρμακο είναι ένα λυοφιλισμένη σκόνη που χρησιμοποιείται στην παρασκευή ποτών, συμβάλλοντας στην μείωση του λίπους συσσωρεύσεις.

Το συγκρότημα συσκευασίας Skinny Stix περιέχει 3 γεύση επιλογή καύση λίπους ποτό: μούρο, λάιμ, μανταρίνι

Σε συνδυασμό με μια κανονική διατροφή και κατάλληλη σωματική άσκηση Skinny Stix χρησιμοποιεί η ηθοποιός και πρώην μοντέλο Playgirl Jenny McCarthy..

Τα οφέλη του Skinny Stix

Ποτό χρησιμοποιείται για να ενισχύσει την απώλεια βάρους. Κριτικές για γυναίκες που έχουν ήδη δοκιμαστεί η επίδραση του συγκροτήματος στον εαυτό του, δείχνουν ότι είναι το πρώτο φάρμακο στην εγχώρια αγορά, η οποία αυξάνει την ενεργειακή συνιστώσα που απαιτείται για την ενεργό για να απαλλαγούμε από τα περιττά κιλά. Ανάλογα του ποτού δεν υπάρχει στη Ρωσία.

Ευχαριστώ Skinny Stix:

 • ελέγχει την όρεξη για να αποφύγετε την υπερκατανάλωση τροφής?
 • υπάρχει μια ζωτική ενέργεια?
 • το λίπος καίγεται 2 φορές πιο γρήγορα από ό, τι κατά τη λήψη οποιαδήποτε άλλα διαιτητικά συμπληρώματα?
 • αυξάνει την αντοχή?
 • βελτιώνει τη διάθεση.

Fat ποτό καύση Skinny Stix είναι ειδικά σχεδιασμένο για εκείνους τους ανθρώπους που δεν είναι σε θέση να περνούν το χρόνο τους στα γυμναστήρια ή να επιμείνουμε σε αυστηρές δίαιτες.

Η χρήση του συμπλόκου απαγορεύεται κατά τη διάρκεια της κύησης και της γαλουχίας. Ο περιορισμός ισχύει και για άτομα κάτω των 18 ετών.

Σύνθεση Skinny Stix

Το προϊόν αποτελείται από φυσικά συστατικά, ασφαλή για χρήση. Μεταξύ των βιοενεργών συστατικών Skinny Stix περιλαμβάνει:

 • εκχύλισμα Yerba Mate (Yerbe Mate), η οποία προέρχεται από τα αποξηραμένα και κονιοποιημένα βλαστοί και τα φύλλα των Holly Παραγουάης. Βοηθά καταστολή της όρεξης και τη βελτίωση του μεταβολισμού στο σώμα. Με αυτό αυξάνει την ποσότητα του λίπους που καίγονται, και επιταχύνοντας περαιτέρω μετατροπή της σε ενέργεια συνιστώσα. Είναι ενεργό λιπόλυση ενισχυτή και γλυκογονόλυσης?
 • εκχύλισμα γκουαρανά που περιέχουν μεγάλες ποσότητες καφεΐνης. Χάρη σε αυτόν, αυξάνει τη σωματική αντοχή, αυξάνει την ποσότητα της ενέργειας που παράγεται?
 • το εκχύλισμα του πράσινου καφέ σε κόκκους, το οποίο περιλαμβάνει χλωρογενικό οξύ. Με μπλοκ βοήθειά του η απελευθέρωση της γλυκόζης, επιτάχυνση του μεταβολισμού, καίει το λίπος στο ήπαρ, μειώνει το αίσθημα της πείνας?
 • εξάγει Damiana. Συμβάλλει σε μια ελαφρά αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος, η οποία οδηγεί σε ταχύτερη μεταβολισμό και στην καύση του λίπους. Τονώνει το σώμα, είναι ένα αντικαταθλιπτικό, ένα διουρητικό αντίκτυπο?
 • εκχύλισμα stevia μέλι. Αυξάνει το μεταβολισμό, ρυθμίζει την πέψη, μειώνει τις θερμίδες, καταστέλλει την όρεξη. Χάρη σε αυτόν, αυξάνει τη σωματική δραστηριότητα, μειώνει το επίπεδο της γλυκόζης και της χοληστερόλης στο αίμα?
 • εκχύλισμα των κόκκων κακάου. Διαλύει το λίπος του σώματος, ρυθμίζει το μεταβολισμό, επιταχύνει το μεταβολισμό, συμβάλλει στην καταστολή της πείνας, έχει ένα απορροφητικό δράση?
 • εκχύλισμα Cayenne (πουλί) πιπέρι. Λόγω της παρουσίας του πιπεριού εκχυλίσματος καψικίνης ουσία αυξάνει τη δραστηριότητα του εγκεφάλου. Αυτό με τη σειρά του οδηγεί σε αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος, και ως εκ τούτου, στην επιτάχυνση του μεταβολισμού. Είναι επιβραδύνει τη διαδικασία της συσσώρευσης της μάζας υποδόριου λίπους, διεγείρει πρωτεΐνης στο ανθρώπινο σώμα?
 • το εκχύλισμα της Chlorella (φύκια της θάλασσας), πλούσια σε πρωτεΐνες. Αυξάνει την παραγωγή της θερμότητας του σώματος, η οποία οδηγεί σε δραστική απώλεια λίπους. Μειώνει την όρεξη, ομαλοποιεί το έργο του γαστρεντερικού σωλήνα, επιταχύνει το μεταβολισμό, ομαλοποιεί τα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα.

ανεπιθύμητες ενέργειες με τη μορφή φούσκωμα, διάρροια και ναυτία μπορεί να συμβεί σε άτομα σε σχέση με το Εκτός από το Skinny Stix ελάχιστο ποσό της τεχνητή γλυκαντική ουσία – Σουκραλόζη.

Τα αποτελέσματα της εφαρμογής του Skinny Stix

Οι κλινικές δοκιμές που διεξάγονται εδώ και αρκετά χρόνια, μας επέτρεψε να αποδειχθεί η μέγιστη αποτελεσματικότητα του φαρμάκου για την καταπολέμηση της παχυσαρκίας. Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής, η οποία αποτελείται από 45 ημέρες, 94% των ανθρώπων που έχουν χάσει 5,5 kg. Αυτό το αποτέλεσμα έδειξε όσους δεν άλλαξε τον τρόπο ζωής τους, και μόλις ήπιε το ποτό. Κατά την ίδια χρονική περίοδο, το 97% των ανθρώπων που έχουν μειωμένο σωματικό βάρος κατά μέσο όρο 12 κιλά, κάνει την άσκηση φως στο σπίτι.

Ο κατασκευαστής υποστηρίζει ότι το ποτό Skinny Stix δεν είναι πανάκεια για το υπερβολικό βάρος, αλλά η χρήση του σε συνδυασμό με τακτική σωματική δραστηριότητα και κανονική διατροφή θα αυξήσει την ποσότητα της απώλειας βάρους σε 2-3 φορές.

Κατά τη διάρκεια της χρήσης ημέρας 3 μερίδες του ποτού (3 pack). Η σκόνη αραιώνεται σε 500 ml νερού και το ποτό 15 λεπτά πριν το φαγητό. Μία συσκευασία περιέχει 21 μερίδες. Καύση λίπους το μάθημα διαρκεί για 45 ημέρες.

Οι αρνητικές κριτικές για το φάρμακο Skinny Stix δεν είναι διαθέσιμα, επειδή βοηθά πραγματικά για την καταπολέμηση της παχυσαρκίας. Η απόδοση της εφαρμογής εκφράζεται ως:

 • η μείωση της όρεξης?
 • η καταστολή των συναισθημάτων της πείνας?
 • εξομάλυνση των διεργασιών πέψης?
 • η βελτίωση του μεταβολισμού?
 • η μείωση του σωματικού βάρους και του όγκου του.

Αξιολογήσεις Skinny Stix

Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα σχόλια των αγοραστών που θα μπορούσε να αγοράσει το Skinny Stix από ανεπιβεβαίωτες διανομείς. Παραγγελία είναι μόνο (!) Στην επίσημη ιστοσελίδα. Διαβάστε τις απόψεις των άλλων αγοραστών ή Γρήγορο ειλικρινή γνώμη σας.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *