Νέα

Silane Guard – υγρό γυαλί, σχόλια, παρατηρήσεις, τιμή, Πώς λειτουργεί;

Σιλάνιο Guard U> είναι ένα καλλυντικό για τη διατήρηση του σώματος του βαγονιού. Δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ που απωθεί το νερό και τους ρύπους, προστατεύει από επιθετικών παραγόντων του περιβάλλοντος, μικρές ρωγμές και τις γρατζουνιές και δίνει επίσης στο αυτοκίνητο ένα φωτεινό Shine.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

σιλανίου Guard – γίνεται στην Ιαπωνία και έχει υψηλή ποιότητα. της επιχείρησης Willson ΣΙΑ ΕΠΕ περισσότερο από μισό αιώνα ασχολούνται με την παραγωγή των προϊόντων περιποίησης αυτοκινήτου και χημικά αυτοκίνητο.

σιλανίου Guard διατηρεί το χρώμα των αυτοκινήτων πλούσια και ζωντανά, εξαλείφει μικρά ελαττώματα και προστατεύει το σώμα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Όμως, να έχετε κατά νου ότι υπάρχουν ιστοσελίδα του αρχικού κατασκευαστή εδώ, και υπάρχουν πλαστά αντίγραφα του αρχικού τόπου. Η πιο επιθετική είναι η διαφήμιση προϊόντων απομίμησης, το λάβουν αυτό υπόψη κατά την αγορά.

Μετά την αγορά του αυτοκινήτου κάθε άνθρωπος θέλει όσο χρονικό διάστημα μπορείτε να το κρατήσετε με τη μορφή με την οποία αγοράστηκε είναι καλή στοιχεία εργασίας, αθόρυβη λειτουργία, καλό σύστημα και κομψή εμφάνιση. Η σύγχρονη χημεία μπορεί εύκολα να κάνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Επιπλέον, μοναδική για ένα αυτοκίνητο να σας επιτρέψει να επιστρέψει το πρωτότυπο έντυπο που χρησιμοποιείται ακόμα και «έμπειρος» μηχανές. Περιέχουν το σώμα, ώστε να βοηθήσει μια ποικιλία από στιλβωτικά και προστατευτικές συνθέσεις. Ανάλογα με τη σύνθεση που περιλαμβάνει:

 • Λειαντικά.
 • κερί.
 • Συνθετικά.

Καθένα από αυτά έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του. Λειαντικά αναζωογονεί τέλεια το σώμα, αλλά αφαιρέστε το στρώμα του χρώματος. Κερί δίνει μια μεγάλη φροντίδα, αλλά να κολλήσει στην επιφάνεια αρκετά. Συνθετικό κατάλληλο για μακροχρόνια χρήση, αλλά τα εφαρμόζει αποτελεσματικά από τον εαυτό σου είναι σχεδόν αδύνατο.

Τα περιεχόμενα

γυαλί Υγρό Σιλάνιο Guard για τα αυτοκίνητα

Ένα πολύ καλή λύση για τους αυτοκινητιστές ήταν η σύνθεση σιλανίου Guard. Αυτό είναι ένα από τα πιο διάσημα προστασίας γυαλίζει στον κόσμο των καλλυντικών. SILANE που κατασκευάζονται από την ιαπωνική εταιρεία WILLSON, η οποία πωλεί χημικά προϊόντα για περισσότερα από πενήντα χρόνια. Αυτό Πολωνική ανήκει σε συνθετικά κεραμικές επιστρώσεις, που γίνεται με βάση το πυρίτιο. Ωστόσο, οι ιδιότητες του σιλανίου Φρουράς εξακολουθούν να διαφέρουν από τις ιδιότητες αυτών των συνθέσεων στην αγορά, κυρίως από την ευκολία της εφαρμογής, η οποία δεν μπορεί να επαίρεται για τους συναδέλφους του. Αυτή η επίστρωση νίκες και τις επιδόσεις του, μπροστά από όλες τις διαθέσιμες στην αγορά γυαλίζει. Η μοναδικότητα του υγρού γυαλιού είναι ότι:

 • Δεν βλάπτουν το σώμα.
 • Παρέχει φροντίδα.
 • Προστατεύει για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 • Κρύβει ατέλειες.
 • Μπορεί να εφαρμοστεί στο σώμα ανεξάρτητα.

Αυτή η σύνθεση είναι ένα συστατικό. Μία φιάλη είναι αρκετό για πολλά αυτοκίνητα ή στρωμάτων επικάλυψης. Μετά τη χρήση έτους να μην ανησυχείτε για το πίσω μέρος του αυτοκινήτου σας. Θα μοιάζουν με νέο, διατηρώντας τη λάμψη, λάμψη και λεία επιφάνεια. Κερί δεν ξεπλένεται όταν επισκέπτεστε το πλύσιμο αυτοκινήτων και προστατεύει το περίβλημα από επιθετικές χημικές ουσίες.

Τι προτίθεται σιλανίου Φρουρά;

Μικρά ζημιά συμβεί στο σώμα είναι: καταστήματα, κράσπεδα, περνώντας τους ανθρώπους, άλλα οχήματα αφήσει ένα σημάδι για το μηχάνημα επίστρωσης. Αυτές οι γρατσουνιές μπορεί να είναι σημαντική ή όχι εμφανής με γυμνό μάτι, αλλά σταδιακά συσσωρεύονται και να χαλάσουν την εμφάνιση της μηχανής. Αυτές οι ρωγμές συλλογή βρωμιά, πιάνει το νερό και το χιόνι και το αυτοκίνητο αρχίζει να ξεθωριάζει, και το μέταλλο εμφανίζεται διαδικασίες μικροκερατόμου. Για να απαλλαγείτε από το σύνολο και να προστατεύουν το μηχάνημα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα σιλανίου Φρουράς. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να εφαρμόσει το εργαλείο για οχήματα στην περιοχή υψηλού κινδύνου:

 • Εργασία σε κακές καιρικές συνθήκες.
 • λειτουργούν σε δύσκολες, στενά ή δεν ασφαλτοστρωμένους δρόμους.

Θα σας βοηθήσει να εισαγάγει το αυτοκίνητο με τον πιο ευνοϊκό φως σιλάνιο Φρουράς, καθώς και εκείνους για τους οποίους είναι ένας δείκτης της κύρος στην περίπτωση του σημαντικού έργου ή συνάντηση με τους πελάτες, καθώς και εκείνοι που βάζει τα αυτοκίνητα προς πώληση.

σύνθεση

WILLSON γυαλί Σιλάνιο Guard

Στη σύνθεση του σιλανίου Guard έχει αρκετές σημαντικές συνιστώσες. Αλλά η βάση της υγρό γυαλί είναι διοξείδιο του πυριτίου και πυριτικά άλατα. Επιπλέον υπάρχει και μια άλλη ένωση του πυριτίου και υδρογόνου -. Σιλανίου

 • Silan. Παρέχει πρόσφυση του περιβλήματος και του καλύμματος. Δίνει στην επίστρωση την ικανότητα να απωθούν το νερό. Δημιουργεί ένα οργανικό πολυμερές φιλμ. Κάνει την εφαρμογή εύκολη και το υλικό είναι πλαστικό.
 • Το διοξείδιο του πυριτίου. Ανθεκτική και ισχυρή σύνδεση που σχηματίζεται στην επιφάνεια της μεμβράνης αυτοκινήτου. Προστατεύει από βλάβες και προσθέτει λάμψη.
 • Το οξείδιο του τιτανίου. Προστατέψτε την επιφάνεια του μηχανήματος από τη δράση των χημικών αντιδραστηρίων, για παράδειγμα, ένα εργαλείο καθαρισμού για τα αυτοκίνητα.

Για την παραγωγή των γυαλιστικών που χρησιμοποιούνται nanotehnologii μέσω των οποίων μπορούν να αποκτήσουν ενεργό και πολύ ισχυρή σύνδεση.

Η αρχή της λειτουργίας των ιαπωνικών

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Μετά την εφαρμογή του υγρού γυαλιού είναι σταθερά συνδεδεμένο με την επιφάνεια του σώματος και δημιουργεί ένα ισχυρό φιλμ προστατευτικό σιλικόνης.

 • Το χρώμα είναι πλούσια και φωτεινά.
 • Κατά τη διάρκεια του έτους υπάρχει μια σταθερή φροντίδα.
 • Το νερό και βρωμιά δεν προκαλούν βλάβη στον οργανισμό.
 • Παρέχει αξιόπιστη προστασία έναντι επιθετικών περιβαλλοντικούς παράγοντες, απορρυπαντικά.
 • Το σώμα δεν σκουριάζει.
 • Βλάβες, γρατσουνιές και ρωγμές που ήταν στο αυτοκίνητο πριν, δεν stanovtsy ορατά.

Η Πολωνική γίνεται κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές στρώσεις, οι οποίες είναι πολύ υψηλότερες από ό, τι το πάχος του κηρού και άλλων γυαλίζει. Το περισσότερο για να βάλει στα στρώματα του αυτοκινήτου, τόσο ισχυρότερη θα είναι η προστατευτική και το νερό-απωθητικό αποτέλεσμα. Ένα πακέτο ανταλλακτικά τέσσερις παρα δύο αίτησης. Μετά από επανειλημμένες μηχανή επικάλυψης χρειάζεται να στεγνώσει καλά.

Τα οφέλη από τη χρήση σιλανίου Φρουράς

 • Αποθηκευμένα στη μηχανή μέχρι ένα έτος.
 • Εύκολο στην εφαρμογή.
 • Μετά την σκλήρυνση μη-τοξικά.
 • Προστατεύει το σώμα.
 • προσιτή τιμή.
 • Ένα πολύ γνωστό εμπορικό σήμα.
 • Υψηλής ποιότητας.

Οδηγίες χρήσης σιλανίου Guard

σιλανίου Φρουράς εφαρμόζεται σε καθαρό και στεγνό το αυτοκίνητο σε καλά αεριζόμενο χώρο. Η Πολωνική εκτείνεται στην επιφάνεια του σώματος με ένα σφουγγάρι και το αφήνουμε να σκληρύνει για 10-15 λεπτά. Μετά από αυτό, για Shine, σκουπίστε με ένα πανί. Για να γίνει αυτό ώθησης δεν είναι απαραίτητη, έτσι ώστε να μην βλάψει την επιφάνεια του τηγμένου φιλμ.

Πολωνικά σιλανίου Φρουρά δεν χρησιμοποιούν για προβολείς, πλαστικές επιφάνειες, γυαλί, προφυλακτήρες. Σε επαφή μαζί τους, είναι απαραίτητο να εξαλείψει αυτό το μέρος με ένα βρεγμένο πανί. Η σύνθεση δεν θα πρέπει να παγώσει, όπως στην προκειμένη περίπτωση, η πολωνική χάνει τις ιδιότητές του. Κρατήστε το σε θερμοκρασία όχι υψηλότερη από συν σαράντα μοίρες και όχι κάτω από το μηδέν.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Κατασκευαστής ανέλαβε εξ ολοκλήρου τη φροντίδα του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου. Πλήρης με σιλανίου Guard είναι το μόνο που απαιτείται για το χειρισμό του μηχανήματος. Στο πακέτο δεν υπάρχουν γάντια για να προστατεύετε τα χέρια σας, ένα σφουγγάρι για την εφαρμογή και σκουπίστε και σκουπίστε για τον καθαρισμό του αυτοκινήτου μετά το τέλος της διαδικασίας.

Αγορά σιλανίου Φρουράς τιμή

Για να παραγγείλετε σιλανίου Φρουράς στην επίσημη ιστοσελίδα των προϊόντων αντιπρόσωπο εδώ. Πωλούν την ποιότητα και πρωτότυπο προϊόν της ιαπωνικής εταιρείας. Σε κάποιες άλλες περιοχές έχουν υπάρξει περιπτώσεις πλαστών, γι ‘αυτό είναι καλύτερα να μην διακινδυνεύσουν και να χρησιμοποιούν τις διαθέσιμες επίσημες πηγές. Παράδοση σε κάθε συγκεκριμένο τόπο, πληρωμή με την παραλαβή.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...