Υγεία

Raspberry Ketone – απόψεις, σχόλια, τιμή, πού να αγοράσετε

Θέλετε να χάσετε βάρος – για πολλούς, η ιδέα αυτή γίνεται έμμονη, ακόμη και εν απουσία των πραγματικών προβλημάτων, άλλοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της εμφάνισης των επιπλέον κιλά λόγω της καθιστικής ζωής, η κακή διατροφή, τρώγοντας μεγάλες ποσότητες λίπους και εύκολη σάκχαρα, και ορμονικές διαταραχές.

Λίγοι καταλαβαίνουν ότι η παχυσαρκία είναι συχνά μια καθαρά ιατρικό πρόβλημα, για την επίλυση οποίο να γίνει η σωστή διάγνωση και να επιλέξει μια αποτελεσματική θεραπεία. Πολλοί πιστεύουν ότι η αντιμετώπιση με το υπερβολικό βάρος, και μετά από ανεπιτυχείς προσπάθειες της σωματικής άσκησης και δίαιτας απελπισίας και να αρχίσει να ψάχνει για φάρμακα που θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος γρήγορα και σημαντικά.

Ωστόσο, μερικοί άνθρωποι δεν χρειάζεται καν να προσπαθήσουν να καταπολεμήσουν τα επιπλέον κιλά από μόνα τους, και αμέσως να αρχίσει να ψάχνει για τα φάρμακα που μπορούν να απαλλαγούμε από το λίπος πτυχώσεις, χωρίς καμία προσπάθεια. Τον τελευταίο καιρό, με σκοπό να είναι πολύ χρησιμοποιείται ευρέως λεγόμενη κετόνες βατόμουρο, η οποία δημιούργησε σάλο στις Ηνωμένες Πολιτείες, και τελικά εξαπλώθηκε σε όλες τις άλλες χώρες.

Τι είναι μια ουσία όπως κετόνες βατόμουρο, τι είναι καλό για το σώμα εάν μια ουσία να είναι επιβλαβής, αν θα το χρησιμοποιήσει για την απώλεια βάρους, και εάν παίρνετε αυτό το κετόνη σε οποιαδήποτε μορφή, να οδηγήσει στην απώλεια βάρους;

Έλλειψη βάσης στοιχείων

Fat καύση επίδραση στον άνθρωπο δεν έχει αποδειχθεί, ως εκ τούτου, η ουσία υπόκειται σε ενεργό κριτική των ειδικών, πολλοί γιατροί και ειδικοί στην απώλεια βάρους πιστεύουν ότι οι κετόνες βατόμουρο – αυτό είναι μια άλλη εικονική, διαφημίζονται στην τηλεόραση με τους διάσημους ανθρώπους, αλλά δεν βοηθά να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος στην πραγματικότητα.

Πιστεύεται ότι αυτή η κετόνη που περιέχονται σε σμέουρα και προκαλεί χαρακτηριστική γεύση του, μπορεί επίσης να βελτιώσει την κατάσταση του δέρματος και των μαλλιών, ως εκ τούτου χρησιμοποιείται σε καλλυντικά, αλλά αυτό το αποτέλεσμα κετόνες βατόμουρο δεν έχει αποδειχθεί.

Αλλά μελέτες που διεξήχθησαν σε ποντίκια, έδειξαν στατιστικά σημαντική μείωση του σωματικού βάρους μετά τη χορήγηση της ουσίας. Υπάρχει μόνο ένα «αλλά» ποντίκια στο εργαστήριο δόθηκε μια δόση περισσότερο από 250 φορές μεγαλύτερη από τη συνιστώμενη ανθρώπινη. Και το αποτέλεσμα της supplementis εξαρτάται από τη δόση.

Αυτό μπορεί να οδηγήσει στην ιδέα ότι η δόση θα πρέπει να αυξηθεί κατ ‘επανάληψη για να supplementhas επέτρεψε να επιτευχθεί το αποτέλεσμα, αλλά αν αυτή η απώλεια βάρους αρκετά ασφαλές για την υγεία σας; Οι γιατροί δεν είναι σίγουροι γι ‘αυτό, γι’ αυτό δεν συνιστάται να υπερβαίνουν αυτή τη δόση, η οποία θεωρείται ασφαλής και επιτρέπεται για λήψη σε ένα διαιτητικό συμπλήρωμα.

Πώς λειτουργεί το συμπλήρωμα Raspberry Ketone ;

Δημοφιλή κετόνες βατόμουρο, με βάση το μηχανισμό δράσης τους, μπορεί πραγματικά να οδηγήσει σε απώλεια βάρους οφείλεται στην ενεργοποίηση του συμπαθητικού διαίρεση του αυτόνομου νευρικού συστήματος και να αυξήσει τις συγκεντρώσεις στο αίμα της νορεπινεφρίνης. Αλλά, ταυτόχρονα, η αύξηση στη συγκέντρωση της νορεπινεφρίνης οδηγεί σε αγγειοσυστολή, αυξημένο καρδιακό ρυθμό, μια αύξηση του επιπέδου της γλυκόζης στο αίμα και έναν αριθμό άλλων επιδράσεων που μπορεί να προκαλέσει την ανάπτυξη υπέρτασης, σακχαρώδους διαβήτη και άλλων μεταβολικών διαταραχών .

Έτσι, βατόμουρο κετόνες μπορεί να προκαλέσει απώλεια βάρους, αλλά η επίδρασή τους πραγματοποιείται μόνον όταν λαμβάνονται σε υψηλές δόσεις και μέσω της ενεργοποίησης των μεταβολικών διεργασιών για το ιστορικό της αύξησης των ορμονών του στρες στο αίμα. Οι κετόνες οδηγήσει σε μια τεχνητή δημιουργία μια κατάσταση παρόμοια με το στρες, το οποίο επηρεάζει αρνητικά την κατάσταση των εσωτερικών οργάνων και των συστημάτων. Αλλά ως θετική επίδραση, και παρενέργειες αναπτύσσουν μόνο όταν μεγάλες δόσεις του φαρμάκου, η χρήση των κετονών στο αφέθηκε δοσολογία, δεν είναι πιθανό να παράγουν κάποια ανεπιθύμητη.

Τι νομίζετε ότι οι γιατροί Raspberry Ketone ;

Λήψη βατόμουρο κετόνες οι δόσεις αυτές που θα μπορούσαν να παράγουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, είναι εξαιρετικά επικίνδυνη, λένε οι ειδικοί. Αυτή η επίδραση παραμένει αναπόδεικτη, και όχι το γεγονός ότι φαίνεται να είναι αποτελεσματική σε ποντίκια κετόνη, η ίδια θα μπορούσε να λειτουργήσει σε ανθρώπους.

Όσον αφορά την φυσικότητα και το αβλαβές, είναι συζητήσιμο να εξατομικεύσει κετόνες από σμέουρα είναι πολύ δαπανηρή διαδικασία, οι εν λόγω ουσίες συντίθενται τεχνητά και το αβλαβές τους σε αποτελεσματικές δοσολογίες αποκλείεται επειδή ο μηχανισμός δράσης βασίζεται σε ορμονικές αλλαγές, δηλαδή σκληρά παρεμβολές στο έργο των ρυθμιστικών συστημάτων του σώματος.

Η αγορά και η χρήση Raspberry Ketone

Σήμερα, αγοράζουν βατόμουρο κετόνες μπορεί να είναι σε καθαρή μορφή (που πωλείται ως μία σκόνη) στη σύνθεση πολλών συμπληρώματα διατροφής που πωλούνται μέσω του Διαδικτύου, και περιλαμβάνει διάφορα συστατικά επιπλέον προς κετόνες βατόμουρο.

Θα πρέπει να αγοράσουν αυτά τα φάρμακα; Μια ρητορική ερώτηση που ορισμένοι άνθρωποι ανταποκρίνονται θετικά, αναφέροντας την εμπειρία των ΗΠΑ, ενώ άλλα είναι αρνητικά, επισημαίνοντας την έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων και οποιαδήποτε ενέργεια σε ασφαλή δοσολογία, και υπήρχε επίσης ο κίνδυνος, όταν χρησιμοποιείται σε μεγάλες δόσεις.

Πιστεύεται ότι η χρήση των βατόμουρο κετόνες σε μία μικρή δόση μπορεί να αυξήσει κάπως το μεταβολισμό, αλλά αν αυτό θα οδηγήσει στην απώλεια της προσφιλείς 5-10 ή περισσότερα κιλά; Το πιο πιθανό, όχι. Ως εκ τούτου, εάν πάσχετε από υπερβολικό βάρος, είναι καλύτερα να ασχολούνται με τη σωματική του πολιτισμού και του αθλητισμού, να εγκαταλείψει μια καθιστική ζωή και να αναθεωρήσει τη διατροφή σας.

Αν η προσέγγιση αυτή αποτύχει, είναι καλύτερα να συμβουλευτείτε ένα γιατρό και να υποβληθεί σε συνολική εξέταση. Ίσως να είναι σίγουροι για τα οφέλη και την αποτελεσματικότητα της βατόμουρο κετόνες, τότε μπορείτε να εφαρμόσετε αυτήν την σκόνη, αλλά μάλλον σε συνδυασμό με αυτές τις δραστηριότητες που θα βοηθήσει πραγματικά να χάσετε βάρος, να μην χάσει χρόνο μάταια και την ελπίδα για την υπέροχη ενέργεια των σμέουρων κετόνη .

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *