Νέα

Peruvian Maca – απόψεις, τιμές, πού να αγοράσουν, αρχική ή αξίζει τον κόπο;

Ωρίμανσης ανικανότητα είναι δυνατή μέσω της συντηρητικής θεραπείας και είναι ένα πολύ γνωστό επιστημονικό γεγονός. Πολλοί ασθενείς προτιμούν να χρησιμοποιούν συμπληρώματα λόγω της χαμηλής τοξικότητας τους και λογικές τιμές. Δημοφιλή Bud από το ΕΔ είναι μια περουβιανή Maca.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Το δραστικό συστατικό είναι το εκχύλισμα από τα ριζώματα των ίδιων φυτών. Επίσης στον τύπο περιέχει ψευδάργυρο και άλλα ιχνοστοιχεία απαραίτητα για τη διατήρηση της υγείας αρσενικό.

Μπορεί BAD Περού Maca να αγοράσετε στο φαρμακείο; Σήμερα στην ενδονοσοκομειακή σκόνη φαρμακείο δεν είναι προς πώληση. Μπορεί να παραγγελθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή (συνταγή δεν απαιτείται). Τιμές ανά σειρά πακέτο 1000-1300 ….

Τι είναι αυτό;

του Περού Maca (μάκα) είναι ένα φυτό που σχετίζονται με την οικογένεια λάχανο. Αναπτύσσεται στο οροπέδιο της Βολιβίας, Βορειοδυτική Αργεντινή και σε όλη Περού. Η εμφάνιση της μάκα στην φωτογραφία εμφανίζεται προς τα αριστερά.

Το φυτό χρησιμοποιείται ευρέως στη φαρμακευτική και τη βιομηχανία τροφίμων. Υπάρχει ένας θρύλος που οι αρχαίοι Ινδοί χρησιμοποίησαν την ρίζα του Περού παπαρούνες για την αντιμετώπιση του κρυολογήματος. Το εργοστάσιο έγινε αντικείμενο πολλών μελετών. Οι αποξηραμένες ρίζες του έχουν χρησιμοποιηθεί ακόμη για την παραγωγή της αθλητικής διατροφής.

Ας εξετάσουμε το συμπλήρωμα. Έτσι, του Περού Maca αποτελείται από:

  • Ο ψευδάργυρος.
  • Το σελήνιο.
  • Οι ρίζες της μάκα.
  • μαλτόζη, μαλτοδεξτρίνη και κυτταρίνη (έκδοχα).

Ο ψευδάργυρος και το σελήνιο είναι τα θρεπτικά συστατικά που είναι απαραίτητα για τη φυσιολογική λειτουργία του αδένα της στύσης και το ουροποιητικό σύστημα γενικότερα. Επίσης ο ψευδάργυρος είναι σημαντικός για τη σπερματογένεση και την σύνθεση της τεστοστερόνης.

Το κύριο συστατικό (ριζώματα ISEA) αποτελείται από αλκαλοειδή και αμίδια λιπαρών οξέων. Ποιο είναι το θεραπευτικό αποτέλεσμα η δραστική ουσία; Σύμφωνα με τις οδηγίες, BAD βοηθά:

  1. Για να αποκατασταθεί η στύση. Ενεργά συστατικά βελτιώσει τη λειτουργία της στύσης και την κυκλοφορία του αίματος στην πύελο, και έχουν επίσης μια διεγερτική επίδραση στο κεντρικό νευρικό σύστημα. Εξαιτίας αυτού, το αίμα ρέει μέσα στο σηραγγώδες σώμα του πέους. Έχει επίσης αναφερθεί ότι τα αλκαλοειδή ενισχύσουν την χαλαρωτική επίδραση του μονοξειδίου του αζώτου. Αυτό που δίνει; Λόγω αυτής της έκθεσης, υπάρχει μια σταδιακή συσσώρευση της cGMP στα σηραγγώδη σώματα, τη δομή των λείων μυϊκών καλύτερη προσφέρεται για χαλάρωση και φλεβικό αίμα ρέει ενεργά στο σεξουαλικό όργανο.
  2. Για να ενισχύσει τα επίπεδα τεστοστερόνης και τη λίμπιντο.
  3. Για να βελτιωθεί η ποιότητα του σπέρματος. Αυτή η θεραπευτική δράση οφείλεται στην παρουσία του ψευδαργύρου στο συμπλήρωμα.
  4. Για να βελτιώσετε την απόδοση. Αλκαλοειδή και τα λιπαρά οξέα που περιέχονται στα συμπληρώματα, δρουν ως ισχυρά φυτικά adaptogens. Με την τόνωση του κεντρικού νευρικού συστήματος, ο άνθρωπος αισθάνεται ένα κύμα της δύναμης.

Νέο άρθρο: Steamin:?. BAD την ισχύ για τους άνδρες, πώς να πάρει

Επιπλέον, το Περού Maca είναι ιδανικό για αθλητές και ενεργά συστατικά της ενισχύουν την αντοχή

Οδηγίες για τη χρήση του φαρμάκου

Σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι λογικό στη συμπλήρωση; Στις οδηγίες χρήσης δήλωσε ότι η πρωταρχική ένδειξη είναι η στυτική δυσλειτουργία. Ο κατασκευαστής υποστηρίζει ότι τα συμπληρώματα θα είναι αποτελεσματική ακόμη και αν η ισχύς έχει μειωθεί λόγω οργανικών διαταραχών.

Μεταξύ των ενδείξεων για τη χρήση, μπορείτε να διαθέσει μειωμένη λίμπιντο, μειωμένο επίπεδο της τεστοστερόνης στο αίμα, πρόωρη εκσπερμάτωση. Οι γιατροί λένε ότι η λήψη συμπληρωμάτων θα πρέπει να δικαιολογείται κατά τη διάρκεια της ανδρική εμμηνόπαυση (ανδρογόνων παύση).

Πώς να το χρησιμοποιήσετε; Στο εγχειρίδιο λέγεται ότι τα συμπληρώματα πρέπει να αναμειγνύονται με χυμό ή καθαρισμένο νερό. Το πρότυπο δοσολογία είναι 5-15 γραμμάρια. Κάντε τα αναγκαία μέσα με μια πολλαπλότητα 1-2 φορές την ημέρα. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 2-4 εβδομάδες.

.

Αντενδείξεις και παρενέργειες

Κάθε θεραπεία για την ανικανότητα έχει αντενδείξεις του.

Περού Maca αν και είναι μοναδικό στο είδος του Bud, αλλά έχει και ορισμένους περιορισμούς στη χρήση.

Οι γιατροί δεν συστήνουν τη χρήση των συμπληρωμάτων σε άτομα που έχουν υπερευαισθησία στα συστατικά που περιλαμβάνονται στη σύνθεσή του. Σχετικές αντενδείξεις περιλαμβάνουν οξεία παθολογία του καρδιαγγειακού συστήματος.

Οι παρενέργειες κατά τη χρήση δεν εμφανίζονται τα συμπληρώματα. Ωστόσο, στην περίπτωση υπερδοσολογίας ή παρουσία των υπερευαισθησία στις δραστικές ουσίες, μπορεί να υπάρχουν επιπλοκές όπως η αϋπνία, μετεωρισμός, αλλεργική αντίδραση s.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Οι γυναίκες κάνουν κακές δυνατή, αλλά θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι, λόγω των χαρακτηριστικών της, δεν θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στη γυναικεία λίμπιντο.

Χαρακτηριστικά και έρευνα

Στις απόψεις μπορείτε να δείτε συχνά το ερώτημα, κάνει το αλκοόλ για την αποτελεσματικότητα του Περού Περού Maca; Απλά ήθελε να δείξει ότι το αλκοόλ έχει μια κανονική εργασία με αυτό το συμπλήρωμα διατροφής.

Νέο άρθρο: πέους γίνεται μαλακό κατά τη διάρκεια του σεξ γιατί, και τι πρέπει να κάνετε

Ωστόσο, αιθανόλης τείνει να μειώσει τα θεραπευτικά αποτελέσματα σχεδόν όλα τα μέσα της ανικανότητας, που κυμαίνονται από εκλεκτικοί αναστολείς της PDE-5, και τελειώνει με τα συμπληρώματα φυτικής προέλευσης; .

Τώρα πρέπει να εξετάσουμε το μύθο ότι Περού Maca δεν μπορούσαν να ληφθούν σε μεγάλη ηλικία. Φυσικά, δεν είναι. Αντίθετα -. BAD είναι χρήσιμη σε ασθενείς ηλικίας 65 ετών

Ακόμα είναι απαραίτητο για να δείξει ότι Περουβιανή Maca συνδυάζεται με άλλα naturopathic φάρμακα και οποιαδήποτε φάρμακα συνθετικής προέλευσης. Επιπλέον, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να πάρετε τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν τα χάπια από την υψηλή πίεση του αίματος ή φάρμακα μείωσης της γλυκόζης.

μάκα είναι ένα φυτό το οποίο έχει μια ολόκληρη σειρά από θεραπευτικά αποτελέσματα. Ως εκ τούτου, έγινε αντικείμενο πολλών κλινικών μελετών. Κάθε θεραπευτική επίδραση θεωρήθηκε χωριστά από τους επιστήμονες. Για λόγους σαφήνειας, θα αποδείξει τη μελέτη του πίνακα.

Action.Proof.Is ένα αφροδισιακό, έχει θετική επίδραση στην erection.Proven από τη μελέτη Gonzales (2001) .Shortens την παύση μεταξύ των πράξεων της συνουσίας, τη βελτίωση της λειτουργίας της στύσης, σταθεροποιεί την ορμονική abbandonano μελέτη Gonzales (2001) και μία συστηματική ανασκόπηση Byung-Τσέουλ Shi, (2010) οικονομία των αγρο αντικαρκινικές επιδράσεις, προλαμβάνει cancer.Refuted.Increases το επίπεδο της τεστοστερόνης. Αποδεικνύεται από τη μελέτη Gonzales (2001) .Eliminates προβλήματα με την ούρηση σε άνδρες που πάσχουν από prostatitis.Proven, αλλά οι μελέτες που διεξήχθησαν μόνο σε rats.Improves σπέρμα quality.Proven από τη μελέτη Gonzales (2001).
Όμως, στη συστηματική ανασκόπηση Byung-Τσέουλ Shi, (2010), έχει προταθεί ότι η έκθεση σε σπέρμα είναι αμελητέο.

απόψεις, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Κάθε ανδρών σχόλια σχετικά με το συμπλήρωμα του Περού Maca; Κυρίως θετικά σχόλια. Οι άνδρες λένε ότι μετά την έναρξη της θεραπείας αισθάνθηκε ένα κύμα της δύναμης, η στύση ήταν σταθερή, υπήρχε μια σεξουαλική επιθυμία.

Νέο άρθρο: η αιτία της ανικανότητας σε 30 έτη: τι πρέπει να κάνουν και πώς να αντιμετωπίζει ένα άτομο

Αρνητικά σχόλια είναι επίσης παρόντες. Μερικοί ασθενείς ισχυρίζονται ότι μετά την κατανάλωση Bud δεν αισθάνονται τα θεραπευτικά αποτελέσματα.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Ίσως οι αρνητικές γνώμες οφείλεται στο γεγονός ότι οι άνδρες ήρθε σε ένα ψεύτικο. Συνιστάται ανεπιφύλακτα να διατάξει την αρχική Περού Maca από το επίσημο κατασκευαστή. Προϊόντα απομίμησης όχι μόνο δεν βοηθούν, αλλά κακό για την υγεία.

Benefits.Disadvantages.Helps όχι μόνο την αποκατάσταση της ισχύος, αλλά και να παρατείνει τη σεξουαλική επαφή, τη βελτίωση της λειτουργίας της στύσης, την εξάλειψη dysuric διαταραχές στην prostatitis.Begins να ενεργεί όχι νωρίτερα από ό, τι μετά από 1-3 ημέρες admission.No τοξικότητας στην liver.Cannot να χρησιμοποιηθεί σε η παρουσία οξείας παθολογιών των καρδιαγγειακών system.Is πολύ φθηνότερα συνθετικά ανικανότητα drugs.The επίδραση μετά η θεραπεία διατηρήθηκε για 6-12 months.Normal εργασία με alcohol.Normal συμβατό με οποιαδήποτε φάρμακα.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...