Νέα

Peruvian Maca – απόψεις, σχόλια, τιμή, πού να αγοράσετε

Γεια σας!

Σήμερα άνοιξε κουζίνα της Κυβέρνησης και πήρε μια τσάντα με ένα «μαγικό» polosochka-Bud.

Και ήθελα να το προσθέσετε στο πρωινό σας, όπως … υπενθύμισε ότι ακόμα γι ‘αυτόν και δεν είναι γραμμένο.

Ωστόσο, αυτό είναι μια χρονιά που έχω στο «πάει» και αυτό το πράγμα είναι πραγματικά αξίζει τον κόπο να της να σας πω!

Έτσι, σήμερα έγραψα μια θέση για το Maca:. Τι είναι αυτό, τι είναι αυτό ιδιότητες, ποια είναι η χρήση για το σώμα μας και πώς να το παραλάβει

Γιατί Peruvian Maca αξίζει την προσοχή μας;

Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε:

Maca ευεργετικές ιδιότητες και μεθόδους χρήσης

Maca είναι μόνο μία από αυτές τις φυσικές θεραπείες, μέσω του οποίου μπορείτε να λύσετε πολλά προβλήματα με την υγεία και την κακή υγεία, χωρίς καμία επιθετική ενέργεια στον οργανισμό.

Αυτό που μου αρέσει προσωπικά για αυτό το κακό, εκτός από το ότι είναι απολύτως 100% φυσικό προϊόν, είναι το «πλάτος κλίμακας» το φάσμα των επιπτώσεων στο σώμα μας!

Τι υπάρχει στη λίστα των χρήσιμων ιδιοτήτων της Maca!

Θα σας μόνο τα βασικά πει.

Peruvian Maca το μυστηριώδες φυτό με πλούσια ιστορία

Peruvian Maca είναι ένα φυτό το οποίο ανήκει στην οικογένεια Cruciferae.

Ένα άλλο όνομα για παπαρούνες -. “Bug-μολυσμένο” (; Τι όνομα, ε)

Από την άλλη πλευρά, το όνομα δεν έχει σημασία, και ποια είναι τα οφέλη που μπορεί να δώσει, έτσι δεν είναι;

Maca φυτρώνει μόνο στις ορεινές περιοχές της Λατινικής Αμερικής, σε ύψος όχι λιγότερο από 3000 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Αλλά αυτό είναι μόνο για σένα και για μένα αυτό το φυτό είναι «σούπερ-εξωτική» για τον τοπικό πληθυσμό αυτού του φυτού είναι απολύτως φυσιολογικό φαγητό που έχει μόλις ισχυρές θεραπευτικές ιδιότητες.

Πες όπως εσείς και εγώ – το μαύρο ραπανάκι

.

Maca είναι ένα λαχανικό ρίζας και χρησιμοποιείται σε τρόφιμα είναι η ρίζα αυτού του φυτού.

Από αυτόν και παράγει μία ποικιλία φαρμάκων.

Αλλά δεν είμαστε ντόπιοι της Νότιας Αμερικής, και δεν έχουμε κανένα τρόπο μόνο και μόνο για να καθαρίσετε το IAC και τρίψτε τον εαυτό μου σε μια σαλάτα, αυτή η ρίζα …

Ωστόσο, έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία για να αγοράσει τα πιο αγνά φυσικά προϊόντα από Macy, γίνονται σε πολλά ασφαλή και απαλό τρόπο, χρησιμοποιώντας τέτοιες προηγμένες τεχνολογίες που εξοικονομούν τα πάντα της αξίας που υπάρχει στα φρέσκα ρίζες αυτού του φυτού!

Αυτό το φυτό είναι αρκετά δημοφιλής. Μιλώντας για αυτή την εντυπωσιακή φιγούρα, η οποία περιοχή είναι απομονωμένη για τις καλλιέργειες Maca στη Λατινική Αμερική.

Τι χρήσιμα συστατικά βρίσκονται στο Περού μέρος των μακί;

Από Maca πλούσια σύνθεση.

Εδώ είναι μερικά από τα πολλά πολύτιμα συστατικά, το οποίο είναι ένα υπέροχο θεραπευτικές και επουλωτικές παπαρούνες επίδραση στο σώμα μας:

 1. σε κονδύλους παπαρούνες περιέχει λιπαρών οξέων, τα οποία έχουν ισχυρό αντίκτυπο στην υγεία των αρσενικών αναπαραγωγικών οργάνων, και να αυξήσει τη δύναμη της σεξουαλικής αρμοδιοτήτων στους άνδρες?
 2. μια ποικιλία από αλκαλοειδή, τα οποία είναι πλούσια σε σύνθεση των παπαρούνες, πολύ ευεργετική για την υγεία του ουροποιογεννητικού συστήματος σε άνδρες και γυναίκες?
 3. διαθέσιμα σε θειοκυανικά και γλυκοζινολικών έχουν έντονη αντικαρκινική δράση και μπορεί ακόμη και να συμβάλει στην επούλωση των κακοήθων όγκων?
 4. στη σύνθεση πολλών ορυκτών, μεταξύ των οποίων το πιο σημαντικό είναι ο χαλκός, ο σίδηρος, ο ψευδάργυρος, το ασβέστιο, το μαγνήσιο και φώσφορο?
 5. σχετικά βιταμίνες που οδηγεί βιταμίνη Ε, βιταμίνη C και β βιταμίνες, η οποία ενισχύει τις ευεργετικές ιδιότητες της παπαρούνας?
 6. υπάρχει αυτή η ρίζα και τανίνες, άμυλο και αλκαλοειδή και άμυλο, καθώς και υδατάνθρακες και πρωτεΐνες.
 7. OL>

  Αυτό είναι μόνο τα βασικά για το τι κάνει Peruvian Maca αποτελεσματική και χρήσιμη.

  Ποιες είναι οι θεραπευτικές ιδιότητες αυτού εξωτικό φυτό;

  Αν πάρετε Maca σωστά και, το σημαντικότερο, σε τακτική βάση, μπορεί να πάρει αρκετά γρήγορα πολλά οφέλη για την υγεία και την ευημερία.

  Σε αυτήν την περίπτωση, είναι ένα φυτό που έχει ένα πολύ μεγάλο αριθμό από χρήσιμες ιδιότητες που μπορεί να δώσει τέτοιες βελτιώσεις στην υγεία και ευεξία:

 • 1 – Για τους άνδρες – αύξηση των ποιοτικών χαρακτηριστικών του σπερματικού υγρού. Χάρη στην ύπαρξη στη μακκία σύνθεση των βιολογικά ενεργών συστατικών, το σπέρμα θα αρχίσει πιο ενεργό κίνησή τους. Και αυτό, με τη σειρά του, θα έχει σημαντικό αντίκτυπο με θετικό τρόπο στο υπάρχον πρόβλημα της υπογονιμότητας.

Επιπλέον, αυτό το φυτό αυξάνει αξιοσημείωτα όχι μόνο την ποιότητα αλλά και την ποσότητα του σπέρματος. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι πολύ σημαντικό για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των ολιγοσπερμία.

 • 2 – γλυκοζινολικών και θειοκυανικά υπάρχει στη σύνθεση των παπαρούνες, έχουν έντονη αντικαρκινική και αντιοξειδωτική δράση. Λόγω της παρουσίας αυτών των ουσιών, όλες οι τοξικές ενώσεις που μπορούν να συσσωρεύονται στους ιστούς του ήπατος που σχετίζεται και αποβάλλεται έξω από το σώμα, το οποίο με τη σειρά του χρησιμοποιείται για την πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου.
 • 3 – Maca είναι ένα ισχυρό αφροδισιακό. Αν παίρνετε φάρμακα τακτικά παπαρούνες, είναι δυνατόν σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα να βελτιώσει σημαντικά τη σεξουαλική απόδοση και τη λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος, κατ ‘αρχήν τους, καθώς πολλά συστατικά της σύνθεσης των μακί γεννητικά κύτταρα τόνο και να βελτιώσει την υγιή λειτουργία του προστάτη σε των ανδρών.

Η επίπτωση των βιοδραστικών στοιχείων αυξάνει τη λίμπιντο σε γυναίκες και άνδρες εξίσου.

 • 4 – στις γυναίκες, τα παρασκευάσματα της περουβιανές Peruvian Maca βελτιώνει τη λειτουργία του ολόκληρου του αναπαραγωγικού συστήματος, ορμονικό σύστημα, την ενίσχυση του έργου του έμμηνου κύκλου και τον θεραπεύει, η οποία τουλάχιστον εκφράζεται με την αποδυνάμωση των δυσάρεστα συμπτώματα του PMS, και ως μέγιστο -. ανακουφίζει θεραπεύει τη στειρότητα και το σχηματισμό όγκων (. κύστεις, κλπ)
 • 5 – Με την τακτική παπαρούνες χρήση δέρματος του προσώπου και του σώματος αναζωογονημένο, όλη η διαδικασία γήρανσης αρχίζουν να διαρρέουν βραδύτερη και υπάρχει σημαντική αναγέννηση των κυττάρων και των ιστών, με αποτέλεσμα ένα οπτικό αναζωογόνησης: το δέρμα γίνεται πιο εύπλαστο, ελαστικό, ρυτίδες εξαφανίζομαι. Γιορτάστε μια ανανεωμένη εμφάνιση και την επιδερμίδα.
 • 6 έως Peruvian Maca έχει obstensibly ένα ισχυρό τονωτικό αποτέλεσμα σε ολόκληρο το σώμα

.

Μπορεί να βελτιώσει τη συγκέντρωση, τη μνήμη, τη συνολική αντοχή, την αύξηση της ενέργειας και να ενισχύσει σημαντικά την αντίσταση σε τυχόν αγχωτικές καταστάσεις.

Όσοι καταναλώνουν Maca για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, εγώ ο ίδιος παρατηρήσει (είμαι!), Η ανάκτηση της ενέργειας και της δύναμης μετά από κάθε συναισθηματικά, το σοκ εμφανίζεται πιο γρήγορα πολλές φορές.

Συμφωνώ, τους φίλους, όλα τα παραπάνω είναι αρκετά σχετική με τη σύγχρονη ζωή μας σε «υψηλές ταχύτητες» σωστά;

 • 7 – Για εκείνους που εκπαιδεύει στο γυμναστήριο για να χτίσετε μυϊκή μάζα, Maca σημαίνει “νούμερο ένα”

.

Ως εκ τούτου, οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν για να αυξήσουν τη δύναμη και τη μυϊκή μάζα, το λεγόμενο «φυσικό bodybuilding», ξέρετε αυτό το συμπλήρωμα και είναι πρόθυμοι να το χρησιμοποιήσετε.

Είναι δημοφιλής μεταξύ των εμπλεκομένων και σε άλλους τύπους σωματικής δραστηριότητας (τρέξιμο, κολύμβηση, ποδηλασία, κλπ) και να οδηγήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, συνιστάται να λάβει Maca;

Η χρήση φαρμάκων που βασίζονται σε αυτό το φυτό, αν έχετε τις ακόλουθες ανάγκες:

 • επιδείνωση (γήρανση) του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών,
 • μείωση της σεξουαλικής επιθυμίας?
 • αν διαγνωστεί με υπογονιμότητας ή που ετοιμάζονται να συλλάβουν?
 • αν χρειαστεί να θεραπεύσει τα προβλήματα στο ουρογεννητικό σύστημα?
 • αν είστε σε μεταγενέστερους χρόνους συχνά κουρασμένος, εξαντλημένος, και να συνειδητοποιήσουν ότι η ανάκτηση σας δεν είναι τόσο γρήγορα όσο θα θέλατε?
 • αν έχετε την ανάγκη να αυξήσουν την αντοχή και τη δύναμη όταν εκτελείτε τακτική άσκηση τους? αν η πρόκληση είναι να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα και να θεραπεύσει το σώμα

Πόσο καιρό είναι η διάρκεια της λήψης των μακί;

Για να αισθανθεί κανένα θετικό αποτέλεσμα όταν εκτίθενται σε παπαρούνες στο σώμα σας, θα πρέπει να το αγοράσει τουλάχιστον 21 ημέρες. Τουλάχιστον.

Ακριβώς για να μετρηθεί η «πρόοδος» στην υγεία του.

Και τότε όλα εξαρτώνται από το τι αποτέλεσμα που θέλετε να αποκτήσετε.

Ναρκωτικά Περού Peruvian Maca είναι απολύτως ασφαλής. Έτσι ώστε να είναι απολύτως ασφαλές για χρήση σε τακτική βάση.

Με ποια μορφή έχουν εκδοθεί ναρκωτικά Maca;

Όλα παπαρούνες φάρμακα που παράγονται, συνήθως σε μορφή σκόνης, ως εκχύλισμα και σε κάψουλες.

 • Peruvian Maca σκόνη – πώς να εφαρμόσει

Η τεχνολογία επεξεργασίας της σκόνης επιτρέπει να κρατήσει σχεδόν όλες τις θεραπευτικές ιδιότητες του φυτού, και στο φάρμακο, το οποίο μπορεί να δυνατή προσπάθεια ώστε να ισοδυναμεί με ιατρικές εγκαταστάσεις!

Maca σκόνη μπορεί να προστίθενται στα τρόφιμα (χυμό, δημητριακά, smoothies, κλπ), και μπορείτε να το πάρετε, ακριβώς το πόσιμο αυτό το νερό ή προ-αναμειγνύονται σε μια μικρή ποσότητα νερού.

Οδηγίες για τη δοσολογία πάντα που αναγράφονται στη συσκευασία. Εδώ μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτή τη σκόνη Maca.

 • Η ιδιαιτερότητα του εκχυλίσματος του περουβιανού Peruvian Maca

Η ιδιαιτερότητα του εκχυλίσματος που όλα τα θρεπτικά συστατικά υπάρχουν σε μεγαλύτερη συγκέντρωση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορούμε να πούμε ότι η αποτελεσματικότητα του εκχυλίσματος είναι ισχυρότερη από εκείνη της σκόνης.

Αλλά πρέπει να ξέρετε ότι το εκχύλισμα, σε καθαρή μορφή της, έχει ένα πολύ ιδιαίτερο άρωμα και γεύση.

 • Peruvian Maca κάψουλες

Οι κάψουλες είναι η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη παραλλαγή των φαρμάκων Maca, κυρίως, με την ταχεία της σύγχρονης ζωής, όταν όλη η «εν κινήσει» και «γρήγορα», αλλά και πάλι, όλα ξεχωριστά.

Σημαντικές συστάσεις για τη χρήση

Έτσι, έχετε υπόψη τα εξής σημαντικά σημεία:

 • Παρά το γεγονός ότι η Maca είναι όλα τα φυσικά φυσική θεραπεία, η οποία μπορεί να αποδοθεί μάλλον σε τέτοια «Superfoods» όπως σπιρουλίνα, Goji μούρα, κλπ, η χρήση αυτών των φαρμάκων θα πρέπει να ξεκινήσει σταδιακά, στην αρχή λίγο, υπερ- άποψη, την πάροδο του χρόνου, μπορείτε να αυξήσετε τη δόση.

Γιατί γίνεται αυτό;

Προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν δυσάρεστες φαινόμενα από το σώμα, η οποία μπορεί να αρχίσει οποιαδήποτε ανθρώπινο ον, επειδή το σώμα αρχίζει η διαδικασία της ανάκτησης και επούλωσης υπάρχοντα προβλήματα.

 • Μην υπερβαίνετε τη δόση που χρησιμοποιούνται φάρμακα!

Έτσι, είναι αναγκαίο να παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς την αντίδραση του σώματός σας και όταν το σώμα άρχισε να καθαριστεί και να επουλωθεί, προκαλώντας έτσι που κάποια ενόχληση, μπορείτε να κάνετε μικρά διαλείμματα, έτσι ώστε το σώμα θα μπορούσε με ασφάλεια να προσαρμοστούν τον εαυτό της και να επιλύσει προσωρινές δυσκολίες.

 • Εάν χρησιμοποιείτε τη σκόνη Maca, προσθέτοντας ότι στα τρόφιμα, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για αυτό είναι ότι η θερμοκρασία του πιάτου σας σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 40-43 βαθμούς! Διαφορετικά, όλα τα «χρησιμότητα» παπαρούνες θα μηδενιστεί.
 • Μην παίρνετε φάρμακα Maca το βράδυ, και το καλύτερο από όλα – μην το χρησιμοποιούν ακόμη και κατά το δεύτερο μισό της ημέρας, κατά προτίμηση το πρωί. Έχει την ισχυρότερη επίδραση τονωτικό, έτσι απλά δεν θα είναι σε θέση να κοιμηθεί. Και, αν σας παίρνει ο ύπνος, ο ύπνος είναι ανήσυχος και διαλείπουσα.

Αντενδείξεις για τη λήψη Peruvian Maca

Αυτή η εγκυμοσύνη και ατομική δυσανεξία στα φάρμακα. Σε άλλες περιπτώσεις, η συμπλήρωση των Maca είναι ευπρόσδεκτη.

Λοιπόν, όπως οι φίλοι, όπως σας πληροφορίες;

ελπίζω ότι θα είναι χρήσιμο και θα γίνει «οπαδούς» του αυτό το υπέροχο φυτό όπως και εγώ.

Γράψτε στα σχόλια, εκτιμώ τη γνώμη σας, το μερίδιο που έχουν ήδη την εμπειρία της λήψης των φαρμάκων από το Maca! Ποια είναι τα αποτελέσματα;

Μοιραστείτε την ιστορία σας με άλλους, ας κάνουν τον κόσμο ένα πιο υγιεινό και πιο ευτυχισμένοι μαζί!

Επίσης, ήθελα να συστήσω την ανάγνωση αυτών των δημοσιεύσεων:

& nbsp?

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *