Νέα

Fish XXL – απόψεις, τιμές, πού να αγοράσουν πόσο κοστίζει

Η αλιεία είναι μια τέχνη. Πρώτα πρέπει να βρείτε ένα σημείο αλιείας για την προσέλκυση των ψαριών και στη συνέχεια να πιάσει. Είναι πιο έξυπνη και πιο έξυπνη, συνεπάγεται τις αναπόφευκτες αλλαγές στην τεχνολογία της αλιείας. Οι κατασκευαστές βελτιώσει την αντιμετώπιση, οι ψαράδες εφευρίσκουν νέους τρόπους αλιείας και για την αγορά εξοπλισμού. Μην παραμένουν χωρίς προσοχή ιδιαίτερα ενεργοποιητές της δάγκωμα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι πλέον ευρέως διαδεδομένη, αυτό είναι πραγματικά εργαλεία και δεν είναι μια απάτη και το διαζύγιο εργασίας. XXL Ψάρια – καινοτόμες ενεργοποιητή, σχεδιασμένο για το καλοκαίρι αλιείας που λειτουργεί μεγάλο και αυξάνει σημαντικά τα αλιεύματα. Έρχεται σε μορφή ψεκασμού (αεροζόλ).

Ειδικοί και άλλους αγοραστές Ψάρια XXL

Με την ευκαιρία, σας προτείνω να διαβάσετε τις μαρτυρίες των πραγματικών ανθρώπων που έχουμε συγκεντρώσει. Ίσως να σας πιέσουν για μια απόφαση προς την κατεύθυνση του Fish XXL.

 • «Boom» λαθροθηρία ψαριών στην Ευρώπη. Η μαζική τους οπαδούς κρατήσεις φτάσει στο όριο αλιευμάτων
 • Το άρθρο σχετικά με το blog της άπληστος ψαράς, «ό, τι μπορεί να δαγκώσει όλα τα ψάρια;»

Μπορούν να χωριστούν σε δύο κατηγορίες:

 1. Πρώτο – ελκυστικές για τα ψάρια. Αυτή είναι μια ειδική ομάδα ουσιών που την ελκύει στον τόπο της αλιείας. Το χαρακτηριστικό αυτών των ενεργοποιητών είναι μια τεράστια συνδυασμός των διαφόρων συστατικών τους. Για να ενδιαφέρουν τα ψάρια είναι ένα πράγμα, αλλά εντελώς άλλο να την αναγκάσει να λάβει το δόλωμα. Υπάρχουν πολλά γεγονότα, όταν τα ψάρια ήταν γύρω από το δόλωμα, αλλά δεν ήθελε να αρπάξει το δόλωμα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι ελκυστικές προσελκύσει, αλλά δεν ενεργοποιούν την όρεξη. Ξέρουμε έναν σημαντικό αριθμό περιπτώσεων όπου οι συγκεκριμένες ουσίες συγκληθεί όλα τα ψάρια στη λίμνη και την ανάγκασαν να συγκεντρωθούν σε ένα μέρος, αλλά κανένα από τα δολώματα τα ψάρια δεν έχουν ληφθεί. Πρόκειται για αυτού του είδους τα μέσα αλιέων και αφήστε αρνητικός ανατροφοδοτεί.
 2. Το δεύτερο είναι ο ενεργοποιητής της όρεξης. Όχι μόνο δελεάσουν τα ψάρια, αλλά την ανάγκασε να καταπιεί το δόλωμα. Είναι εύκολο να μαντέψει κανείς τι σημαίνει αυτό είναι το πιο αποτελεσματικό, προκειμένου να αυξήσει σημαντικά τα αλιεύματα σας.

Έτσι, ο πρώτος τύπος των εργαλείων είναι σχεδόν άχρηστο για τον ψαρά, και η δεύτερη είναι πραγματικά χρήσιμο. Αν και χρήσιμη, δεν είναι τόσο εύκολο. Η θετική επίδραση μπορεί να συμβεί μόνο αν τα ψάρια θα βρείτε στο παρέσυρε μέρος το φαγητό που της αρέσει. Όταν ο κορεσμός των ελκυστικών στο δόλωμα είναι πολύ υψηλό, το ψάρι μόλις αρχίζει να περιστρέφεται σε αναζήτηση κάτι πιο νόστιμο από το δόλωμά σας.

Ψάρια XXL είναι ένα ειδικό συστατικό που ενεργοποιεί το δάγκωμα και κρατώντας τα ψάρια να δαμάσει. Αυτό το αρωματικό μείγμα, το αποτέλεσμα είναι μια πολύπλοκη και μακροπρόθεσμες μελέτες. Οι ειδικοί σε διάστημα τριών ετών μελέτησε τις συνήθειες και τις προτιμήσεις των ψαριών που αντιδρούν στην επίδραση του εξωτερικού περιβάλλοντος. Ως αποτέλεσμα, δημιουργείται μια καθολική γεύση Ψάρια XXL, η οποία θα είναι σε θέση να εφαρμόσει τους ψαράδες σε όλο τον κόσμο. Αυτό το σπρέι είναι εξίσου αποτελεσματική σε ποτάμι, λίμνη και το θαλασσινό νερό. Το εργαλείο που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Σύλλογο Αλιέων και των επιστημονικών εμπειρογνωμόνων. Απλά να το δοκιμάσετε και να αξιολογήσετε το αποτέλεσμα.

Ιδιότητες Ψάρια XXL

Ενεργοποιητές μπορεί να έχουν διαφορετικές ιδιότητες. Ωστόσο, θα πρέπει να δώσουν προσοχή σε δύο βασικές ικανότητες:

 1. για να προσελκύσει τα ψάρια στο σημείο αλιείας.
 2. για να σας ανοίξουν την όρεξη και να προκαλέσει να δαγκώσει.

θα πρέπει ιδανικά να παρακολουθήσουν και τις δύο ικανότητες, διαφορετικά τα ψάρια θα κύκλο γύρω από το δόλωμα, ή απλά δεν ταιριάζει σε αυτό.

Activator Ψάρια XXL έχει έναν τεράστιο αριθμό των παροχών, αλλά εδώ είναι τα βασικά:

 • φιλική προς το περιβάλλον?
 • είναι αρκετά φθηνή?
 • θα σας επιτρέψει να τριπλασιάσει τα αλιεύματα.

Οι παρενέργειες των ενεργοποιητών, αλλά είναι ακόμα εκεί:

 1. Πρώτα απ ‘όλα είναι μια μεγάλη πιθανότητα υπερβολικής υπερτροφοδοσίας το ψάρι. Εάν η συγκέντρωση των ελκυστικών στο δόλωμα είναι πολύ υψηλή, τα ψάρια θα φάνε ακριβώς, δεν δίνουν προσοχή στο δόλωμα γάντζο.
 2. Η δεύτερη παρενέργεια – η πιθανή τρομάζουν τα ψάρια, αυτό συμβαίνει στην περίπτωση που έχει λήξει ή ψεύτικο δολώματα

.

XXL Περιβάλλοντος δολώματα ψαριών φέρνει καμία αρνητική επίδραση της παραγωγής των φυσικών φερομονών. Έτσι, η καθαρότητα του νερού και την υγεία των ψαριών στη λίμνη δεν μπορεί να ανησυχείτε.

Σύνθεση Ψάρια XXL

Ψάρια XXL έχει ένα μικρό μυστικό. Βρίσκεται στη συγκεκριμένη σύνθεση για την ανάπτυξη της οποίας εργάστηκε για περισσότερα από 7 χρόνια, επιστήμονες από την Ισπανία, την Ιταλία και την Ευρώπη.

 1. Ελέφαντας σκόρδο. Προσελκύει κυπρίνος, τούρνα, τσιπούρα, κυπρίνος. Η αλιεία θα είναι πολύ παραγωγική, και ο αριθμός των ψαριών θα καταπλήξει ακόμα και τον πιο άπληστος ψαράς.
 2. πετρελαίου

 3. κάνναβης. Σε αυτό οι τσιπούρες ενεργά, ασημί τσιπούρα, γλήνι, κατσαρίδες και CONV. Θα σπρέι μόνο το μέρος, για να ρίξει το δόλωμα και περιμένετε.
 4. Καφρός ασβέστη. Ένα μεγάλο δόλωμα που αλιεύονται τσιπούρα, κυπρίνος, κατσαρίδες, τσιπούρα, γλήνι και άλλους κατοίκους του ποταμού και της λίμνης του κόσμου.
 5. Πρωτεΐνη καλαμάρια. Πρόκειται για μια έντονη γεύση, που επηρεάζουν την αίσθηση της όσφρησης γατόψαρο, η πέρκα, Rotana, παχύχελου και άλλοι.

Με μια τέτοια σύνθεση μπορείτε να αρωματίζει οποιαδήποτε και όλα τα συνημμένα, συμπεριλαμβανομένων των πιο «ήπια»: bloodworm, το καλαμπόκι, το κριθάρι. Απλά ψεκάστε το δόλωμα και να αρχίσει την αλιεία. Και στη συνέχεια πηγαίνει στο γάντζο. Κριτικές για ψαράδες για το φόρουμ λένε ότι δεν έχει σημασία πόσο υπέροχα ακούγεται, είναι αλήθεια.

Δράση Ψάρια XXL

Οι ενεργοποιητές δρουν σε δύο κύρια στάδια:

 1. Lure ψάρια.
 2. διεγείρουν το αίσθημα της πείνας και της όρεξης.

Το αποτέλεσμα αυτό επιτυγχάνεται μέσω προσεκτικής επιλογής των ενώσεων και των συστατικών του. οι παραγωγοί τους να επιλέξουν το αποτέλεσμα πολλών ετών της μελέτης των συνηθειών των ψαριών και την παρακολούθηση τους. Ο συνδυασμός αυτών των παραγόντων επιτρέπει την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος. Εδώ είναι πώς αυτό λειτουργεί XXL δόλωμα ψάρια Ψάρια:

 1. Ειδικές ουσίες ενεργοποιητή επηρεάζουν τα οσφρητικά όργανα των ψαριών.
 2. Αρχίζουν να ερεθίσει τα νεύρα της.
 3. Σήματα έρχονται στον εγκέφαλο ενός ψαριού και από εκείνη τη στιγμή αυτή είναι υπό την ισχυρή επιρροή του ενεργοποιητή.
 4. Πηγαίνει για τη μυρωδιά της σύνθεσης.
 5. Μετά από 10 λεπτά μετά την εφαρμογή του ενεργοποιητή με το δόλωμα θα αρχίσετε να τραβάτε το δόλωμα και να βγάλει μια τούρνα, μια κατσαρίδα, μια crucian.

Αποδεδειγμένη ότι Ψάρια XXL κέρδισε τα επαγγελματικά πρωταθλήματα του Καναδά, της Νορβηγίας, της Πολωνίας και της Ευρώπης το 2005, 2006, 2008, 2010 και 2015. Το καλύτερο ενεργοποιητής paklava είναι ένα ευέλικτο δέλεαρ που μπορεί να προσελκύσει τα ψάρια με την αλιευτική τόπο και να ξυπνήσει το αίσθημα της πείνας. Παρόμοια μέσα δωροδοκία ψαράδες ευελιξία, οι περισσότεροι από αυτούς μπορεί να περιλαμβάνει τόσο ειρηνική και επιθετικής ψάρια. Χρησιμοποιώντας σπρέι XXL ψάρια, δεν θα είναι χωρίς ένα καλό αλιευμάτων, την αλιεία θα γίνει διασκεδαστική και συναρπαστική διαδικασία. Οι κατασκευαστές κάνουν ενεργοποιητές φιλικές προς το περιβάλλον, με την προσθήκη τέτοιων ουσιών, οι οποίες είναι σε θέση να προσελκύσει τα ψάρια με το δόλωμα. Συστατικά που περιέχονται στα ενεργοποιητές επηρεάζουν την μυρωδιά του ψαριού και την αναγκάσουν να τραφούν.

Η δράση του σπρέι Ψάρια XXL με βάση τις φερομόνες που σας επιτρέπει επίσης να μην overfeed τα ψάρια και την ίδια στιγμή να την παρασύρουν στον τόπο της αλιείας. Επίσης, χάρη σε αυτούς, γίνεται άπληστοι και δεν μπορεί να περάσει από το ακροφύσιο. Η συνοχή του ενεργοποιητή είναι πολύ φιλικό προς το χρήστη ψεκασμού μπορούν να εφαρμοστούν εύκολα σε δόλωμα σιλικόνης, ζύμη ή οποιοδήποτε άλλο δόλωμα. Είναι εντελώς καθολική και σας επιτρέπει να πιάσει κάθε ψάρι. Το κύριο χαρακτηριστικό Fish XXL είναι ένα ισχυρό αντίκτυπο στην αίσθηση της όσφρησης των ψαριών. Οι δραστικές ουσίες στη σύνθεση του σπρέι, που επηρεάζει τους βλεννογόνους και ερεθίζουν τις απολήξεις των νεύρων, διεγείροντας το δάγκωμα και κρατήστε το στη θέση του. Η τεχνολογία αυτή σας επιτρέπει να πιάσει πολύ περισσότερα ψάρια.

Ποια ψάρια «έρχονται» στο αγκίστρι;

 1. Η προσεκτική. Ο Fish XXL ενεργοποιητή δάγκωμα σκούρα καφέ απόχρωση και λόγω του ότι είναι ιδανική για καθαρό νερό. Τα καλά δόλωμα είναι Ραντ, η οποία είναι, κατά κανόνα, είναι πολύ δύσκολο να παγίδα.
 2. Αρπακτικά. Ο ψεκασμός δεν θα ξεπλύνετε, επειδή έχει μια πολύ πυκνή υφή. Ο εξαπλώνεται μια ισχυρή μυρωδιά, η οποία είναι πολύ σαν αρπακτικά ψάρια, έλκονται από αυτό ακόμη και από πολύ μακρινές αποστάσεις. Η ίδια η ίδια λούτσος είναι κυριολεκτικά «πηγαίνει» στο γάντζο.
 3. Ειρήνη. Activator ψάρια XXL μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αυτό το είδος των ψαριών που είναι εξοικειωμένοι με το δόλωμα. Δεν τρομάξει τη μυρωδιά του ενεργοποιητή και, αντίθετα, θα προσελκύσει, καθώς περιέχει πολλά αμινοξέα και πολυσακχαρίτες. Ειρηνική ψάρια αγαπά τη γεύση και ευτυχώς κατάπιε το δόλωμα.

XXL Εγχειρίδιο Ψάρια

 1. Πάρτε το συνηθισμένο δόλωμα σας (ακόμα και το ψωμί).
 2. Ψεκάστε μια μικρή ποσότητα του σπρέι Fish XXL. Αν σκοπεύετε να πιάσει φοβισμένοι ή αρπακτικά ψάρια, είναι απαραίτητο να εφαρμοστεί 8-9 φορές.
 3. Και πάλι, τη στιγμή που θα πιάσει μερικά ψάρια.

Τα οφέλη των ψαριών XXL:

 • βοηθά αλιευμάτων περισσότερα, μεγαλύτερα και καλύτερα?
 • αυξάνει τα αλιεύματα τρεις φορές?
 • περιέχει φυσικά λίπη και αμινοξέα?
 • κατάλληλο για κρύο νερό?
 • μπορείτε ακόμα να απολαύσετε το τοπίο και αλιευμάτων, λόγω του γεγονότος ότι το δόλωμα δεν είναι απαραίτητο να επιστήσει την προσοχή όλων?
 • είναι μεγάλη φθορά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αρκετές ώρες ή ακόμα και μέρες.

Αγορά Ψάρια XXL

ενεργοποιητής τιμή δάγκωμα ψάρια XXL ανέρχεται σήμερα σε μόλις … (αν το αγοράσετε με έκπτωση). Μπορεί να παραγγελθεί σε ένα εξειδικευμένο ηλεκτρονικό κατάστημα. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή (εδώ είναι), να δώσετε το όνομα, τον αριθμό τηλεφώνου σας και περιμένετε για τον Διαχειριστή κλήση. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι προτιμότερο να αγοράσει το ενεργοποιητή εδώ, γιατί σας δίνει μια εγγύηση ότι θα πάρετε μια πραγματική ποιότητα XXL σπρέι ψάρια. Τα εμπορεύματα θα αποσταλούν γάδου, οπότε δεν απαιτούν καμία προκαταβολή. Η παράδοση είναι διαθέσιμα σε όλη την Ευρώπη και τις χώρες της ΚΑΚ. Στην ιστοσελίδα μπορείτε να δείτε το πραγματικό σχόλια από τους ψαράδες που έχουν δοκιμαστεί Ψάρια XXL.

Ειδικοί και άλλους αγοραστές

Με την ευκαιρία, σας προτείνω να διαβάσετε τις μαρτυρίες των πραγματικών ανθρώπων που έχουμε συγκεντρώσει. Ίσως να σας πιέσουν για μια απόφαση προς την κατεύθυνση του Fish XXL.

 • «Boom» λαθροθηρία ψαριών στην Ευρώπη. Η μαζική τους οπαδούς κρατήσεις φτάσει στο όριο αλιευμάτων
 • Το άρθρο σχετικά με το blog της άπληστος ψαράς, «ό, τι μπορεί να δαγκώσει όλα τα ψάρια;»

Πού να αγοράσετε ψάρια XXL;

Μην ξεχνάτε !!! Δεν θα βρείτε μια θεραπεία στο φαρμακείο ή κατάστημα. Αρχικό φάρμακο μπορεί να αγοραστεί μόνο στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή! Αυτό επιτρέπει στην εταιρεία παρακολουθεί συνεχώς την ποιότητα του προϊόντος, την τιμή του και τις αξιολογήσεις των πελατών φυσικά.

Η διαδικασία αγοράς δεν θα σας πάρει πολύ χρόνο. Απλά συμπληρώστε την φόρμα παραγγελίας και να περιμένουν για το δέμα σας.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...