Ομορφιά

Ems Trainer – απόψεις, τιμές, πού να αγοράστε, αγοράστε τώρα, ζώνη

εγκυμοσύνης μου προχώρησε με επιπλοκές, που πέρασα αρκετές εβδομάδες σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου. Ως εκ τούτου, μετά τη γέννηση βάρος μου ήταν πολύ μεγαλύτερο από το συνηθισμένο σχήμα. Έχω διαβουλεύσεις με ένα γιατρό, έκανε ένα μενού χρήσιμη όχι υψηλής θερμιδικής αξίας τρόφιμα και για το έτος ήταν σε θέση να επιστρέψει το σώμα σας σε φυσιολογικά επίπεδα. Αλλά όπως κούνιες δεν είναι η καλύτερη επίδραση στο δέρμα: έχει χάσει τον τόνο και την ελαστικότητα. Για να διορθωθεί η κατάσταση με βοήθησε ζώνη EMS-εκπαιδευτή.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Στη συσκευή έμαθα από έναν φίλο, που συναντάμε στην παιδική χαρά. Μου είπε για τη μηχανή δεκάδων, έδειξε τη φωτογραφία και δανείστηκε το για μια μέρα ώστε να μπορώ να το δοκιμάσετε στην πράξη. Πριν θέσετε σε λειτουργία τη μηχανή δεκάδες Πήγα στην επίσημη ιστοσελίδα του EMS-εκπαιδευτή και να διαβάσετε για την αρχή. Πεπεισμένοι για την ασφάλεια της συσκευής και την ανάγνωση τις απόψεις των άλλων, παρήγγειλα το ίδιο.

Τι ήταν το δέμα Ems-εκπαιδευτή

αποσυμπιεστεί την παραγγελία, είδα το κουτί, το οποίο ήταν τριών ειδών. Το μεγαλύτερο από αυτά, άμεσα ζώνη EMS-προπονητή, έχει ένα είδος λουλουδιού, ο πυρήνας των οποίων είναι ένα ηλεκτρονικό μηχανισμό, και έξι πέταλα επαναλάβετε τα ανατομικά χαρακτηριστικά του Τύπου. Ακόμη και δύο από την ίδια Μυών μοιάζει με το γράμμα V, το κάτω μέρος του οποίου είναι εξοπλισμένη με ένα κουμπί με ηλεκτρονικά. Αυτές οι συσκευές μπορούν να συνδεθούν στο άνω βραχίονες, τους μηρούς, τη μέση.

πήρα τη ζώνη και συνειδητοποίησα ότι η βάση είναι σιλικόνη. Είναι επίπεδη, μαλακό και ανθεκτικό και είναι επομένως ιδανική για την κατασκευή τέτοιων συσκευών.

Στην εσωτερική επιφάνεια των πετάλων τοποθετούνται ηλεκτρόδια συνδέονται με τον μηχανισμό για να τρέξει το ηλεκτρικό φορτίο και τον προσδιορισμό της διάρκειας και της έντασης της εργασίας. Τα ηλεκτρόδια καλύπτονται με πλάκες πολύ λεπτή πηκτή, καλά συνδεδεμένο με το σώμα και διανέμει τους παλμούς πάνω από την επιφάνεια.

Μου άρεσε ότι κολλάει σταθερά στο δέρμα και είναι αρκετά επίπεδη. Εξαιτίας αυτού, μπορεί να κρύβεται κάτω από τα ρούχα και όχι να διαφημίζουν σε άλλους. Αλλά, από την άλλη πλευρά, EMS-προπονητής δεν είναι ντροπή να δείξουμε στους ανθρώπους. Μετά από όλα, έχει ένα κομψό μαύρο και κίτρινο σχεδιασμό που φαίνεται ακριβό και εντυπωσιακό.

Για να κατανοήσουμε το μηχανισμό ήταν, επίσης, δεν είναι δύσκολο, βοήθησε απόψεις. Στο κέντρο υπάρχει ένα στρογγυλό κουμπί, συμπεριλαμβανομένης της συσκευής. Δεξιά και αριστερά διαφωνούν κουμπιά είναι τρίγωνα. Πρέπει να αλλάξετε τη δύναμη. Στην κορυφή φως επάνω αριθμούς 1 έως 4 που αντιστοιχεί στην αντοχή των ηλεκτρικών παλμών. Δεν πρέπει να οικοδομήσουμε μυς, έτσι ώστε να κολλήσει με τα δύο πρώτα προγράμματα. Αλλά ακόμη και σε αυτή την κατάσταση ένιωσα τη σύσπαση και χαλάρωση των μυών.

Αθλητικό εκπαιδευτές τονίζουν επίσης την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια αυτού του διεγέρτη μυών. Δώστε ένα παράδειγμα της γνώμης του εμπειρογνώμονα:

Έχοντας ασχοληθεί με τη συσκευή, άρχισα κατάρτισης.

Πώς αλλάζει το σώμα μου με EMS-Trainer

Πριν από την έναρξη της καθημερινής εκπαίδευσης, πήγα στο φόρουμ για να μάθουν για EMS-προπονητή τους απλούς ανθρώπους. Δυστυχώς, υπήρξαν και αρνητικές γνώμες ..

Οι περισσότερες απόψεις για το φόρουμ ήταν θετικά. Οι γυναίκες μίλησε για την απώλεια βάρους και να απαλλαγούμε από την κυτταρίτιδα, και οι άνδρες για την ενίσχυση του Τύπου και της αύξησης του όγκου των μυών στα χέρια και τα πόδια. Πολλοί από αυτούς επιβεβαίωσαν τις παρατηρήσεις του στις φωτογραφίες πριν και μετά την αγορά του EMS-εκπαιδευτή.

περίμενα ενώ το παιδί κοιμάται, άνετα κορυφή φορώντας και ξαναδιαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης. Η διαδικασία δεν ήταν περίπλοκη.

 1. I τρίβονται την κοιλιά με αντισηπτικό διάλυμα, για την απολίπανση του δέρματος.
 2. Στη συνέχεια, έφερε στην περιοχή της ζώνης τύπου και πιέζονται τα πέταλα στο στενό τους να ενταχθούν.
 3. Στη συνέχεια, κάνετε κλικ στο κουμπί γύρο, την ενεργοποίηση της μηχανής δεκάδες, και να θέσει τη λειτουργία για την ενότητα.

EMS-εκπαιδευτή άρχισαν να δώσει ένα αδύναμο ηλεκτρικά σήματα. Δυνάμει της δράσης τους, οι κοιλιακοί μύες ρυθμικά μειώθηκε και χαλαρή. Στην αρχή ήταν τρομακτικό, αλλά μετά από λίγα λεπτά πήρα πάνω από το φόβο μου και επικεντρώθηκε στις αισθήσεις. Παρατήρησα ότι το σώμα άρχισε να χυθεί ένα ωραίο ζεστό κύμα.

Αυτό οφείλεται στη συνεργασία όλων των κοιλιακών μυών, ακόμα και η πιο βαθιά. Μετά από 20 λεπτά Ι απενεργοποιήσει το EMS-εκπαιδευτή, πήρε μακριά και τρίβεται το ένθετο τζελ.

Την επόμενη φορά που θα συνδέεται με το σώμα και τα τρία βέλκρο: για τον Τύπο και τα ισχία στη θέση η εμφάνιση της κυτταρίτιδας. Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, EMS-προπονητής έκανα τις δουλειές μου ή απλή άσκηση. Ένα ελαφρύ κοκκίνισμα και αίσθηση ζεστασιάς έχει δείξει ενισχυμένη κυκλοφορία και επιτάχυνση του μεταβολισμού, εξαιτίας των οποίων συσφίγγεται το δέρμα, γίνεται λείο και ελαστικό.

Πώς να αγοράσετε αρχική EMS-εκπαιδευτή

Σήμερα μπορείτε να αγοράσετε διάφορα ηλεκτρονικά διεγέρτες για μυϊκή ανάπτυξη. Ωστόσο, ήθελα να συστήσω να πάρει δοκιμαστεί άτομα και αθλητές EMS-εκπαιδευτή. Αγοράζοντας μια συσκευή ποιότητας, μπορείτε να πολύ χρόνο για να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες, και συγκεκριμένα:

 • ενισχύσει τους μυς σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος?
 • για να μειώσει το φορτίο στη σπονδυλική στήλη?
 • να μειωθεί το πάχος του λιπώδους ιστού?
 • για να απαλλαγούμε από ραγάδες και κυτταρίτιδα στο δέρμα?
 • για να επαναφέρετε τον τόνο μετά το υπόλοιπο αναγκαστική κρεβάτι.
Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Στην επίσημη σελίδα της EMS-εκπαιδευτή είδα το πιστοποιητικό ποιότητας και να διαβάσετε για τις μελέτες μεγάλης κλίμακας. Είχαν παρακολουθήσει από ανθρώπους διαφορετικών ηλικιών και τύπων σχήμα.

Μετά ένας μέσος όρος 30 προσεγγίσεις με EMS-εκπαιδευτή λαμβάνονται τα ακόλουθα αποτελέσματα:

 • μειώνοντας το μέγεθος της μέσης είναι 9-10 cm?
 • μηρό μείωση περιφέρειας είναι 5-6 cm?
 • η συνολική απώλεια βάρους του 4-5 kg.

Στο κάτω μέρος της σελίδας περιγράφει τη σειρά της εγγραφής του αγροτεμαχίου. Θα ενεργήσει σύμφωνα με τις οδηγίες που εξέδωσε το ερωτηματολόγιο, που αναγράφεται στο τηλέφωνο τη διεύθυνση του ταχυδρομείου και θα καταβάλλεται το διεγερτικό, μόνον αφού επαληθεύσουν τη συμμόρφωση με τα δηλωθέντα χαρακτηριστικά. Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό της παραγγελίας από το επίσημο site είναι αυστηρή προσήλωση στην πολιτική απορρήτου. Δεν είμαι βέβαια ντροπή προπονήσεις μου, αλλά θα ήθελα να αποφεύγονται οι άσκοπες ερωτήσεις. Διάβασα γι ‘αυτό και σε άλλες απόψεις.

Τώρα προπονήσεις με ζώνη EMS-προπονητή έγινε συνηθισμένο πράγμα μου. Η συσκευή είναι σωστά συνδεδεμένο με το σώμα, αόρατο κάτω από τα ρούχα, δεν με εμποδίζει να κινηθούν και να λυγίσει προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Η πρώτη ευχάριστη αλλαγή που παρατήρησα μετά από μερικές ημέρες. Το δέρμα συσφίγγεται, και ραγάδες γύρισε χλωμή και έγινε ομαλή. Σύντομα με χαρά παρατήρησα ότι το συνηθισμένο ρούχα μου είναι πάρα πολύ μεγάλο. Είμαι λίγο αναβάθμιση ντουλάπα και τώρα είναι πολύ χαρούμενος με την αντανάκλαση μου στον καθρέφτη. Ελπίζω η κριτική μου θα είναι χρήσιμη.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...