Νέα

Electricity saving box – απόψεις, σχόλια, τιμές,

& nbsp?

Energosberegeniya η συσκευή: αρχή της απόψεις της λειτουργίας και των πελατών

Ηλεκτρισμός Αποθήκευση Box είναι μια συσκευή για τη μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας και την προστασία των οικιακών συσκευών από τους αρνητικούς παράγοντες που επηρεάζουν το συνολικό δίκτυο. Η αρχή της λειτουργίας της συσκευής είναι κατασκευασμένο για τη μεταφορά ενός μέρους των παρασιτικών φορτίων σε ενεργό ισχύ που χρησιμοποιείται από οικιακές συσκευές μετρώνται και ένα πρότυπο μέτρησης -. Μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας

Η επίδραση της KRM – άεργου ισχύος επιτρέπει να μειωθεί η συνολική κατανάλωση ενέργειας μειώνοντας γενικά, φέρνοντας δεν φορτώνει την πραγματική χρήση

.

Οι απόψεις εκείνων που έχουν ήδη αγοραστεί οικονομικά της ενέργειας και την αξιοποίηση για περισσότερο από ένα μήνα, επιβεβαιώνουν τη μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας. Επιπλέον, η μηχανή μειώνει το παρασιτικό φορτίο από την άεργο ισχύ, σύμφωνα με την οποία λιγότερη φθορά των κινητήρων των οικιακών συσκευών -. Ψυγεία, πλυντήρια ρούχων, πλυντήρια πιάτων

Για να αγοράσετε μια τέτοια συσκευή είναι σε περίπτωση που στο σπίτι πολλά και συχνά λειτουργούν συσκευές με ασύγχρονοι κινητήρες και διάφορα πηνία.

Μετάβαση στην ιστοσελίδα πάροχο

Ηλεκτρική ενέργεια Εξοικονόμηση ασφαλείας – η & nbsp? Ψευδείς ή η αλήθεια

;

Οικονομικά ηλεκτρικής ενέργειας ηλεκτρικής ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας που έχουν ήδη προσελκύσει την προσοχή των χρηστών και ειδικούς. Ρεάλ απόψεις σχετικά με τη συσκευή αρκετά αμφιλεγόμενο, αλλά για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι αυτό δεν είναι μια πλήρης εξαπατήσει ανυποψίαστους αγοραστής θα επιτρέψει αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή.

Πριν από την αγορά, είναι σημαντικό να γνωρίζουν πώς να χρησιμοποιούν την κάμερα πώς να ερμηνεύσει το εγχειρίδιο οδηγιών για το τι να περιμένουμε στην πραγματικότητα.

Μεταξύ του τεράστιου αριθμού των συσκευών εξοικονόμησης ενέργειας οικονομική ηλεκτρικής ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας έχει μια σειρά από ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά:

 • το μικρό μέγεθος και η δυνατότητα εγκατάστασης σε οποιαδήποτε ηλεκτρική πρίζα?
 • η απουσία έντονης θέρμανσης κατά την εργασία?
 • απλό σύστημα ελέγχου – η συσκευή καθορίζει τη στιγμή που θα πρέπει να αποζημιώσει την εμφάνιση των ψευδών φορτίου στο δίκτυο?
 • βολική ένδειξη κατάστασης της πρόσοψης μόνο δύο επικεφαλής που δείχνουν ότι ο εξοπλισμός είναι συνδεδεμένος στην πρίζα και λειτουργεί.

Για να καταλάβετε αν η συσκευή είναι πραγματική εξοικονόμηση ενέργειας και την εξοικονόμηση χρημάτων, θα πρέπει να κατανοήσουν τα είδη του φορτίου πάγκο και αρχή λειτουργίας των συσκευών στο δίκτυο.

Ένα πηνίο τοποθετημένο στο εσωτερικό της συσκευής παράγει ένα μαγνητικό πεδίο. Επαγωγή κινητήρα πλυντήριο ρούχων ή πιάτων, η αντλία κυκλοφορίας της θέρμανσης, είναι ένα σύστημα τέτοιων μηχανισμών. Με το πέρασμα του ηλεκτρικού ρεύματος υπάρχουν λεγόμενη αντιδραστική φορτίου και τα παρασιτικά ρεύματα. Είναι αντιπαραγωγική κατανάλωση ενέργειας που πηγαίνει σε θέρμανση της συσκευής, δεν επωφελούνται τον ιδιοκτήτη και σταδιακά ξέφτισμα τεχνική.

Οικονομικά απορροφά εν μέρει το φορτίο, τη συσσώρευση της ενέργειας σε μια σειρά πυκνωτών. Κατά τη λειτουργία του κινητήρα επαγωγής χρησιμοποιεί εναλλασσόμενο ρεύμα, αυτό σημαίνει ότι το κύκλωμα διακόπτεται 50 φορές ανά δευτερόλεπτο. Σε αυτές τις στιγμές το τμήμα της συσσωρευμένης ενέργειας επιστρέφεται στο δίκτυο, αντισταθμίζοντας έτσι την απώλεια στις σπείρες.

Η πραγματική κατανάλωση της ηλεκτρικής ενέργειας, η οποία έχει συσταθεί από τον Καταχωρητή είναι μόνο ενεργό φορτίο. Η συσκευή μέτρησης δεν ανταποκρίνεται σε ψευδείς ρεύματα και αέργου ισχύος, επειδή προκύπτουν μόνο στο κύκλωμα του κινητήρα ή πηνίο. Αλλά καταγωγή τους συνδέεται με κάποια απώλεια ενέργειας και, ως εκ τούτου, η συνολική κατανάλωση αυξάνεται.

Άμεση διαζύγιο ο καταναλωτής δεν είναι εδώ – οικονομική μειώνει πολύ την κατανάλωση, αλλά όχι στην ίδια κλίμακα όπως διαφημίζεται. Για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα πρέπει να τηρούν ορισμένες προϋποθέσεις:

 1. η χρήση της συσκευής στο δίκτυο μαζί με τους καταναλωτές, που είναι εξοπλισμένα με κινητήρες επαγωγής είναι ένα πλυντήριο πιάτων και ρούχων, αντλίες για άρδευση και την κυκλοφορία του νερού, αντλιοστάσια της τοπικής λειτουργίας, ψυγεία και κλιματιστικά?
 2. εάν οι μηχανές των συσκευών και economicaly δεν υπάρχει μετατροπέα σε ακριβά μοντέλα των συσκευών αυτές οι συσκευές σας επιτρέπουν να ελέγχετε τη λειτουργία του κινητήρα ή άλλο πηνίο με την αλλαγή της συχνότητας, απορροφώντας άεργο ισχύ?
 3. συσκευές και άλλες συσκευές λειτουργούν σε μεγάλες λειτουργία – μια τυπική κατάσταση για τις συσκευές ψύξης και τα πιο ισχυρά οικιακών καταναλωτών, ιδιαίτερα των ψυγείων και κλιματιστικών το καλοκαίρι?
 4. σε μία αλυσίδα με οικονομικότερη κανένας τύπος δύναμη UPS UPS-online διπλό μετατροπέα μετατροπής και αυτόματη εναλλαγή σε οικολογικό.
 5. OL>

  Το πραγματικό κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας εξαρτάται από ένα σωστά οργανωμένο σύστημα σύνδεσης της συσκευής. Πολλοί αγοραστές μετά από ένα μήνα χρήσης της συσκευής σημειωθεί ότι η κατανάλωση έχει μειωθεί κατά τουλάχιστον 5-7%.

  Για να μειωθεί το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας κατά το ήμισυ σε αυτή την περίπτωση, αν συνεχίσετε να ενεργοποιηθεί μόνο οικιακές συσκευές με κινητήρες ή ενεργό πηνία στο κύκλωμα, για παράδειγμα, ένα ισχυρό συμπιεστές μικροκυμάτων με μια μακρά περίοδο εργασίας.

  Σε κανονικές συνθήκες χρησιμοποιείτε τα φώτα, υπολογιστές, τηλεοράσεις και άλλες συσκευές που δεν δημιουργεί μεγάλο αριθμό ψευδών ρεύματα και είναι μια πηγή μεγάλης κατανάλωσης.

  Για να καταστεί η κατανάλωση ενέργειας μειώθηκε πραγματικά, θα πρέπει να περιλαμβάνουν οικονομικά δεν σε οποιαδήποτε πρίζα, και σύμφωνα με ένα συγκεκριμένο κανόνα, η οποία θα συζητηθεί παρακάτω στις οδηγίες χρήσης της συσκευής. Οικονομική δεν είναι το διαζύγιο και δεν εξαπάτηση, το μόνο που χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε σωστά και να μην περιμένετε θαύματα.

  απόψεις των πελατών

  Απόψεις εμπειρογνωμόνων σχετικά με τη συσκευή ηλεκτρικής ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας σε απευθείας σύνδεση αντιφατικό, αλλά μπορεί να συναχθεί το συμπέρασμα ότι με τη σωστή χρήση της συσκευής λειτουργεί πραγματικά. Δεν υπάρχουν θαύματα, αλλά για μία μόνο συσκευή με μεγάλη κατανάλωση ενέργειας, μπορεί να μειώσει την κατανάλωση του κατά 10%.

  Εάν πρόκειται να περικόψει τις δαπάνες για υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, η απόκτηση των οικονομιών ενέργειας θα γίνει καλύτερη επένδυση σας. Αυτό επιβεβαιώνεται από τις πολυάριθμες απόψεις για θεματικά φόρουμ.

  Μετάβαση στην ιστοσελίδα πάροχο

  Τιμή και πού να αγοράσει

  Electricity saving box εξοικονομεί στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος από 1690 ρούβλια ανά τρίμηνο με μέσο όρο για τη ρωσική οικογενειακή κατανάλωση. Θα μελέτες που πραγματοποιήθηκαν από τις ευρωπαϊκές τεχνικές κέντρα και ειδικούς στη Ρωσία. Η στατιστική παρατήρηση που δημοσιεύθηκε στο Διαδίκτυο εκείνους που χρησιμοποιούν τη συσκευή για περισσότερο από τρεις μήνες, δείχνουν μια καλή απόδοση της μείωσης της κατανάλωσης.

  Αγορά οικονομικό ηλεκτρικής ενέργειας ηλεκτρικής ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας για το σπίτι, διαμέρισμα, γκαράζ ή συνεργείο διαθέσιμο στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή του προϊόντος ή των εκπροσώπων τους.

  Μια μοναδική συσκευή είναι ένα απλό και αποτελεσματικό εργαλείο για την εξοικονόμηση ενέργειας, απαιτείται πολύπλοκη συσκευές, ειδικά το πλύσιμο μηχανών, κλιματιστικά, ψυγεία, πλυντήρια πιάτων. Η τιμή της συσκευής για την αγορά χονδρικής και λιανικής είναι συνεπής με τη μάζα των καταναλωτών.

  Πόσο είναι Ηλεκτρική ενέργεια Εξοικονόμηση Box:

 • Μόσχα -. 1 690руб
 • Αγία Πετρούπολη – 1 690руб
 • .

 • Yekaterinburg – 1 690руб
 • .

 • Ομσκ – 1 690руб
 • .

 • Κίεβο, Ουκρανία -. 600 UAH
 • Dnepropetrovsk -. 600 UAH
 • Gomel – 40 white.rubles
 • Αλμάτι – 7100 tenge

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες για την εγκατάσταση και τη χρήση των οικονομιών ενέργειας Ηλεκτρικής Ενέργειας Εξοικονόμηση Box:

 1. εγκαταστήσετε τη μονάδα σε οποιαδήποτε πρίζα στο σπίτι ή διαμέρισμα?
 2. βεβαιωθείτε ότι οι λυχνίες LED εκπέμπουν πράσινο φως?
 3. Μετρητής κλειδώματος κατά την έναρξη της λειτουργίας της συσκευής?
 4. συγκρίνουν το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας σας με κάποιο από τον προηγούμενο μήνα.

απόψεις των Electricity saving box δείχνουν ότι η αρχή της οικονομίας γίνεται αισθητή, αν συνδέσετε τη συσκευή στην εν λόγω αλυσίδα (υποκατάστημα) είναι μια κατοικημένη ή οικιακό δίκτυο που χρησιμοποιεί την πιο ισχυρή και συνεχώς ενεργοποιημένη συσκευές – κλιματισμό, ψυγείο, πλυντήριο ρούχων μηχανή, αντλία.

Πρόσθετα προϊόντα:

Πλεονεκτήματα

οικονομίες συσκευή δεν απαιτεί συνεχή προσοχή, και βολικό στη χρήση:

 • η συσκευή λειτουργεί σε αυτόματη λειτουργία?
 • το συμπαγές περίβλημα και καθολική συνδετήρα περιλαμβάνουν Electricity saving box σε οποιαδήποτε από τις εξόδους των νοικοκυριών?
 • μπορεί να επιλέξει την εξουσία βάσει της ανά επιμέρους κλάδο ή ολόκληρο το διαμέρισμα -. Από 15 kW

Εκτός από την εξοικονόμηση ενέργειας η επίδραση των ψευδών παλμών, η οποία μειώνει σημαντικά τη φθορά των συσκευών σας.

Μετάβαση στην ιστοσελίδα πάροχο

Βίντεο: μια συσκευή για να σώσει το πλαίσιο εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *