Υγεία

Eco Slim – απόψεις, σχόλια, τιμή, πού να αγοράσετε

έτσι έχουμε ένα νέο ασθενή «Eco λεπτό (λεπτή οικολογική άγρια ​​μούρα)». Μια άλλη πανάκεια για την απώλεια βάρους μαγικό ραβδί για την κατανομή του λίπους Δισκοπότηρο για όσους κάνουν δίαιτα σε όλο τον κόσμο και … Σταματήστε!

Αυτό που τόσο έντονα, και δεξιά από το ρόπαλο; Ίσως δεν είναι τόσο κακό, αλλά έχουμε ήδη θέσει το φόβο σε σας! Έτσι, δεν θα πάει.

Οστών Ευρεία σαρωτικές κατηγορίες εναντίον κανέναν απολύτως: χωρίς ινσουλίνη, χωρίς φρουκτόζη, χωρίς λίπος, χωρίς οικολογική για λεπτή

Σε αυτό το άρθρο θα εξετάσουμε τη σύνθεση της αναβράζοντα δισκία οικολογική λεπτό, το κόστος τους, να μάθουν αν είναι να χάσουν βάρος, πώς σύνθεση και παρενέργειες διαβάσετε τα σχόλια των πραγματικών τους πελάτες και τους γιατρούς. Καλέστε τους ομολόγους και την πραγματική τιμή του οικολογικού λεπτό, αν μπορείτε να το αγοράσετε στο supplementstore, και να δώσει οδηγίες για τη χρήση του συμπληρώματος, και η απάντηση, μπορώ να αγοράσω λεπτό σε οικολογικό φαρμακείο!

Περιγραφή Eco Slim

Έτσι έχετε μια νέα λέξη στον τομέα της απώλειας βάρους αναβράζοντα δισκία οικολογικό λεπτό. Σύμφωνα με πολύχρωμα ιστοσελίδα τους, η Eco λεπτή είναι η πρωτοποριακή ανακάλυψη των επιστημόνων που μας υπόσχεται μείον 10-12 κιλά. σε ένα μήνα, υποσχόμαστε 100% φυσικά συστατικά που δεν θα επηρεάσουν την καρδιά και το νευρικό σύστημα.

Και πάλι, σύμφωνα με τον κατασκευαστή, το συμπλήρωμα έχει αντίκτυπο σημείο στο σωματικό λίπος (ό, τι αυτό σημαίνει). Και εδώ αρχίζει η απάτη, ναι, αυτό είναι απάτη!

ευρεία Οστών στο άρθρο του Πώς να κάψετε το λίπος; έχει ήδη εξηγηθεί αυτό, αλλά και πάλι: δεν μπορούμε να αγγίξει με την απώλεια βάρους ένα συγκεκριμένο μέρος του σώματος. Αν χάσουμε βάρος – χάσουν βάρος εντελώς. Δεν μπορείτε να κατευθύνετε την απώλεια λίπους, για παράδειγμα, τους γοφούς και κώλο για να μην το αγγίξει.

Προσπαθήστε να φυσήξει ένα μπαλόνι σε ένα μόνο μέρος! Bulb καεί, ανεξάρτητα από τις επιθυμίες σας το σύνολο, όχι μέρη. Ομοίως, δεν είναι ρεαλιστικό να αναγκάσει το σώμα να κάψει λίπος ακριβώς όπου οι περισσότεροι πονάει. Συνήθως η απώλεια βάρους το πρώτο, το στήθος και το πρόσωπο και στη συνέχεια σε άλλα μέρη – και όχι κατ ‘ανάγκη αυτά που χρειάζεται το σώμα πρώτα παίρνει απαλλαγούμε από αυτές τις καταθέσεις που κατά τη γνώμη του, τουλάχιστον ανάγκη

.

Έτσι, μείον 1 σημείο στα 10 για ψευδή δήλωση.

Πόσα χάπια σε ένα πακέτο Eco Slim;

Στο νέο πακέτο μόνο 10 τεμάχια. Δεν αποτελεί έκπληξη, οι πωλητές έκαναν μόνο ένα πολύ ενοχλητικές vparivayut αγοράζετε από 5 τεμάχια, και όχι περιφρονώντας ένα ψέμα: ότι έχουν μόνο 5 κουτιά πώληση είναι δυνατόν, η επίδραση της απώλειας βάρους ξεκινά μόνο με 2 συσκευασίες, και η πορεία δεν μπορεί να διακοπεί , αλλιώς κάτι θα συμβεί, αλλά κανείς δεν ξέρει τι. Smart CABG μετά την ομιλία με ανθρώπους γνώστες αποκάλυψε το μυστικό αυτής της επιμονής είναι ο κατασκευαστής ουσιαστικά κερδίζει τίποτα από την πώληση 1 πακέτο – είναι πολλά χρήματα δαπανώνται για τη διαφήμιση, την πληρωμή των τηλεφωνικών κέντρων, ψεύτικο σχόλια, κλπ (και όχι σε κλινικές μελέτες, το μυαλό σας). Η βέλτιστη για τον κατασκευαστή είναι να αγοράσει 3 κουτιά με τη μία. Έτσι, το θυμόμαστε αυτό.

Κατασκευαστής Eco Slim

Λευκορωσία. Πηγαίνετε στο θέμα και την πώληση του Eco λεπτό στα φαρμακεία;

Πού μπορείτε να αγοράσετε Eco Slim;

Σίγουρα όχι στο supplementstore. Μόνο σε sites, τα οποία ένα σύννεφο στο Διαδίκτυο. Ποια είναι η κύρια δύσκολο να απαντηθεί, επειδή είναι πολύ παρόμοια. Η παραγγελία σας θα είναι για την εβδομάδα.

Πώς να διακρίνει ένα πλαστό από την αρχική

Δεν υπάρχει τρόπος. Δεν μοναδικά αυτοκόλλητα, ολογράμματα ή διακριτικά του συμπληρώματος. Όπως γράφουν: το κύριο σημάδι της πλαστογραφίας – καταρρέει χάπια (το λεγόμενο «πούδρα»). Λοιπόν, απλά πολύ βολικό για να καταλήξει – πρώτη ημέρα που αγοράζετε, και στη συνέχεια να συνειδητοποιήσουν ότι πρέπει να πωλούν τους ισχυρισμούς πλαστά! Αλλά καταλαβαίνουμε γιατί συμβαίνει αυτό. Οι κατασκευαστές έτσι προστατεύουν τον εαυτό τους από τις αρνητικές κριτικές, απλά ότι η απάντηση είναι: «Θα αγοράσει ένα ψεύτικο γι ‘αυτήν, δεν είμαστε υπεύθυνοι» Επίδειξη πονηριά τους:

Κοιτάξτε τους, εξακολουθούν να προσβάλλονται! Λοιπόν, φυσικά, μπορείτε να αφαιρέσετε εύκολα ειλικρινείς αρνητικά σχόλια από το World Wide Web. Αλλά ξέρετε, ακόμα και ελέγχονται, καλό και το πραγματικό meds δεν βοηθούν πάντα τους ανθρώπους και δεν υπάρχει τίποτα λάθος ή ασυνήθιστο, αλλά κάτι που ποτέ δεν έχουμε δει ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες έσπευσαν σε όλους τους χώρους και απαίτησε να αφαιρέσει τις απόψεις των ανθρώπων, φωνάζοντας ότι» re ψέματα. Ακόμα μείον 1 σημείο.

Πόσο είναι το Eco Slim;

Και εδώ είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα κατάσταση. Βρήκαμε διάφορες προσφορές από, αλλά αν κρίνουμε από τα σχόλια και τις φωτογραφίες, οι κατασκευαστές είναι ανειλικρινής για την τιμή.

Αλλά η πραγματική άποψη η οποία είναι ότι ο άνθρωπος θα πληρώσει. για τη συσκευασία. Στα σχόλια, φυσικά, έτρεξε αμέσως την εταιρεία και άρχισε να φωνάζει ότι είναι ψεύτικο:

Πόσο καιρό είναι η πλήρης πορεία;

Δεν είναι σαφές. Προφανώς, για το πόσο υπομονή και χρήμα αρκετό

Αντενδείξεις

Οδηγίες και μέθοδο για χρήση Eco Slim

Λοιπόν, πώς να πάρει την οικολογική λεπτό; Δεν υπάρχει τίποτα περίπλοκο: είναι απαραίτητο να πίνουν τουλάχιστον διαλύονται σε 200 ml ύδατος 1 δισκίο την ημέρα κατά τη διάρκεια ή μετά από ένα γεύμα (αν και σε ορισμένες τοποθεσίες, ήμασταν καλυφθούν από τις πληροφορίες που μπορεί να είναι έως και 3 φορές την ημέρα) P>

Κρίνοντας από τις αξιολογήσεις, τα δισκία διαλύονται ελάχιστα, έως 5 λεπτά και αφήνει ένα υπόλειμμα που για διαλυτά συμπληρώματα υποδεικνύει ένα μέσο όρο των προϊόντων Kach-ve. Τι να γευτούν την αληθινή Eco λεπτό; Ας πούμε, όπως ασκορβικό οξύ, μερικοί λένε ένα «himonya» γεύση.

Προσεκτική ανάλυση της ανάλυσης σύνθεσης παρενέργειες Eco Slim

Η σύνθεση έχει τις ακόλουθες πληροφορίες από την ιστοσελίδα: «Αναπτύχθηκε με βάση τα b βιταμίνες που ευνοούν τη διάσπαση των λιπών (Ναι, όλα τα καλύμματα), καφεΐνη, εκχύλισμα γκουαράνα, ηλεκτρικό οξύ, χιτοζάνη, εκχύλισμα του forskolii Coleus , εκχύλισμα φυκιών Fucus, L-καρνιτίνη.

Λοιπόν, τίποτα ασυνήθιστο, κάθε δεύτερο συμπλήρωμα για τη βελτίωση της υγείας της ίδιας σύνθεσης. Αλλά ας μείνει δροσερή και να αναλύει τα πάντα με λεπτομέρεια:

 1. Ταυρίνη 480 mg. Είναι ένα απαραίτητο αμινοξύ που λαμβάνουμε καθημερινά από το κρέας, τα ψάρια και τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Δεν εμπλέκεται στη διαδικασία σχηματισμού της πρωτεΐνης, αλλά είναι ένα σημαντικό συστατικό στους ιστούς των διαφόρων συστημάτων, ειδικά νευρικό. Στην πραγματικότητα, βοηθά να μειωθεί κάπως το επίπεδο του σακχάρου και της χοληστερόλης στο αίμα, μειώνει την κούραση, λήθαργος, αίσθημα αδυναμίας, ευερεθιστότητας με συναισθηματική υπερφόρτωση. Για τη δοσολογία, στην οποία ταυρίνη παρουσιάζεται σε ένα Eco-λεπτή, είναι συνήθως χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του διαβήτη, καρδιαγγειακά νοσήματα και other.Slimming και αθλητικούς σκοπούς, συνήθως χρησιμοποιούν τη δοσολογία έως 1000 mg. της δραστικής ουσίας. Έχουμε σκάψει σε βάθος στην έρευνα για την ταυρίνη και τον αθλητισμό, μαζί με την απώλεια βάρους, και διαπίστωσε τα ακόλουθα: δυστυχώς, όλοι δίνουν διαφορετικές ιδέες. Μέχρι στιγμής είναι γνωστό ότι η ταυρίνη είναι χρήσιμη για την υγεία των ατόμων που πάσχουν από καρδιακές παθήσεις, προβλήματα, φλεγμονώδεις διαταραχές, νευρολογικές διαταραχές και για εκείνους που διατρέχουν κίνδυνο να αναπτύξουν εγκεφαλικό επεισόδιο, διαβήτης, νεφρική νόσο, καρκίνο και άλλες ασθένειες. Αλλά δημοσιευμένες αναφορές για την αύξηση της απόδοσης κατά τη χρήση ταυρίνη παραμένει controversial.But συνολικά δεν έχουμε τίποτα κακό εναντίον ταυρίνη δεν έχουν καμία αξίωση εναντίον του.
 2. Ηλεκτρικό οξύ, 100 mg. Το σώμα μας το ίδιο μπορεί να παράγει – περίπου 200 γρ. την ημέρα, αυτό είναι το πόσο που χρειάζεται για να στηρίξει τον κύκλο ζωής τους. Περιέχει επίσης όλα σχεδόν τα ποτά ζύμωσης όπως ζύμωση ποτά γάλα, κρασί και μπύρα, τυριά, τα προϊόντα σίκαλη, μαγιά μπύρας, τα στρείδια, άγουρα φραγκοστάφυλα και τα σταφύλια, το χυμό ζαχαρότευτλων, κόκκινο και μαύρες σταφίδες, τα σπαράγγια, Yam, λαχανικά τουρσί και τα φρούτα, κλπ υγιή, τρώει κανονικά και δεν αντιμετωπίζουν υψηλό πρόσωπο άγχος σχεδόν καμία έλλειψη της ουσίας. Αλλά κάτω από την επίδραση των δυσμενών συνθηκών (stress, βαριά σωματική εργασία) αυξάνει την κατανάλωση του ηλεκτρικού οξέος, και υπάρχει ένα έλλειμμα. Στη συνέχεια, ίσως, είναι λογικό να το πάρει στο συμπλήρωμα form.So, μια ωδή προς το ηλεκτρικό οξύ από το Διαδίκτυο: «διεγείρει ενέργειας στους ιστούς χωρίς να ακολουθεί αρνητικές επιπτώσεις, βοηθά στη μείωση της χοληστερόλης, βελτιώνει την κυτταρική αναπνοή, επιταχύνει τη ροή του αίματος και καθιστά πιο έντονη, μειώνει τις επιπτώσεις της ακτινοβολίας, εμποδίζει το σχηματισμό των όγκων, έχει αντιφλεγμονώδη δράση, ιδιαίτερα σε ασθένειες «γυναικεία» και ασθένειες mochevyvodjashie συστήματος. Αντικαταθλιπτικό, βοηθά να ασχοληθεί με θυμό, τους φόβους και αρνητικά συναισθήματα.» Ειλικρινά, είμαστε πάντα έκπληκτος από την εν λόγω αξιολόγηση οποιοδήποτε συμπλήρωμα. Και θεραπεύει τον καρκίνο και μειώνει τη χοληστερόλη και χρόνια κυστίτιδα από τα πειράματα της (η οποία, παρεμπιπτόντως, είναι δύσκολο να θεραπεύσει). Η γνώμη μας είναι, αν το ηλεκτρικό οξύ ήταν μια θεραπεία, είναι οι άρρωστοι άνθρωποι στη Γη θα έχουν remained.If είστε σε δίαιτα – σε αυτή την περίπτωση, το ηλεκτρικό οξύ θα βοηθήσει λίγο πιο γρήγορα για τη διάθεση του συσσωρευμένου λίπους του σώματος. Και θα αισθανθείτε πιο ενεργητικός. Λοιπόν, τα πάντα. Και, παρεμπιπτόντως, συμπληρώματα για την απώλεια βάρους είναι συνήθως μέχρι 1 Gy. Είναι ασφαλής δοσολογία έως 600 mg. Σε γενικές γραμμές, κατά τη γνώμη μας, θα ήταν δυνατό να το θέσω και άλλα, περίπου 400 γρ. – ηλεκτρικό οξύ είναι πολύ φθηνό, το είδα προσωπικά στο κατάστημα για 17 ρούβλια blister.Why σχεδόν όλα τα διαθέσιμα στο διαδίκτυο για «ηλεκτρικό οξύ» μελέτες που σχετίζονται με χρόνια αλκοολικούς & nbsp? Αλλά είναι πολύ ερεθίσουν το στομάχι προκαλεί αίσθημα καύσου και αυξάνει την πίεση -. Αυτό θα πρέπει να θεωρείται
 3. Η καφεΐνη, 48,4 γρ. Σχετικά όλοι καφεΐνη ξέρει ο μόνος σημείωση ένα γεγονός: η δόση είναι πολύ μικρή, όπως στο στιγμιαίο καφέ, παρά το γεγονός ότι οι υγιείς ενήλικες μπορούν να καταναλώνουν έως και 400 mg καφεΐνης την ημέρα. Κατά την άποψή μας, ήταν δυνατό να προστεθεί τουλάχιστον 150 mg.
 4. Ινοσιτόλη, 24 ml. Είναι η βιταμίνη Β8, η οποία ενισχύει τις επιδράσεις της καφεΐνης και ταυρίνης στη σωματική και πνευματική απόδοση, η οποία προσφέρει τελικά ένα ισχυρό δυναμικό αποτέλεσμα. Όλα όλη την ημέρα υγιείς ενήλικες δεν χρειάζονται περισσότερα από 2 γραμμάρια. Ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μια ουσία που παράγεται από το σώμα, έτσι ώστε να είναι επαρκής για να αποκτήσουν περίπου 0,5-1 Gy. από τα τρόφιμα ή φάρμακα.
 5. βιταμίνες της ομάδας Β και, αναμφίβολα, αυτές είναι χρήσιμες και αναγκαίες για τον οργανισμό: αυτά αυξάνουν την αποτελεσματικότητα, σε ποιο βαθμό είναι αντικαταθλιπτικά. Αλλά έχουμε παρατηρήσει, όπως ο ρόλος τους είναι υπερτιμημένη στον τομέα της απώλειας βάρους. Αυτές οι βιταμίνες επηρεάζουν την απώλεια βάρους μόνο έμμεσα, έμμεσα: να άρει τη διάθεσή σας, να σας βοηθήσει να αφομοιώσει καλύτερα τις πρωτεΐνες και fats.We ήθελα επίσης να τονίσω ότι αυτό το συμπλήρωμα είναι μόνο ένα μικροσκοπικό βιταμίνες Dazu! Συγκρίνετε τις συστάσεις. Η μέση ημερήσια ζήτηση για τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ομάδας b: Βιταμίνη Β1: 1,2-1,4 mg Βιταμίνη Β2: 1,5-3,0 mg. Βιταμίνη Β3: 5-10 mg. Βιταμίνη Β6: 2,0-2,2 mg Βιταμίνη Β9: 0,2-0,5 mg. Βιταμίνη Β12: 2-5 mg
 6. OL>.

  Χμμ, πού είναι τα φύκια; Βλέπουμε ότι η σύνθεση της EcoSlim δεν περιέχει κανένα φυσικό φρούτα του δάσους, καθώς δεν υπάρχει χιτοζάνη, εκχύλισμα του forskohlii Coleus, τα φύκια fucus και L-καρνιτίνη (η οποία δεν λειτουργεί λίπους καυστήρες για την απώλεια βάρους: τύπους, την αποτελεσματικότητα, τις παρενέργειες. thermogenics. L καρνιτίνη. Lipo-6. ), αυτό που υποστήριξε ενεργά στα ηλεκτρονικά καταστήματα. Μείον 2 βαθμοί για ψέματα και αδύναμη για το μέρος της απώλειας βάρους.

  Και να μας εξηγήσει ηλίθιο, όπως αυτές επιγραφές galleryroot με τη σύνθεση αυτών των χαπιών;

  Συμπέρασμα: η σύνθεση ουσιαστικά φυσιολογική, αλλά η δόση είναι μικρή – είναι ακριβώς οι πιο κοινές βιταμίνες και ένα ζευγάρι των ενεργειακών ποτών. προκύπτει ένα λογικό ερώτημα, από ό, τι αυτοί αναβράζοντα δισκία θα πρέπει να διασφαλίζουν την απώλεια βάρους; Δεν αξίζει τα χρήματα και δεν δίνει το ίδιο αποτέλεσμα, όπως είχε υποσχεθεί. Το μέγιστο που θα πάρουν: θα είναι ευκολότερο να σηκωθεί το πρωί (συνεχίζουν να το κάνουν, στην πραγματικότητα φαίνεται να πιείτε ένα ισχυρό Κύπελλο του καφέ), και, ίσως ακόμη και το κλίμα βελτιώνεται. Όχι απώλεια βάρους, ιδιαίτερα στις 12 κιλά σε ένα μήνα δεν θα είναι 100%, εάν δεν πρόκειται να καθίσει σε μια δίαιτα χαμηλή σε θερμίδες και άσκηση.

  Αναλογικά και την πραγματική του αξία στα φαρμακεία Eco Slim

  Τι να αντικαταστήσει το συμπλήρωμα για την απώλεια βάρους και ποια θα είναι η τιμή, αν έχετε αγοράσει από το φαρμακείο;

  Η επιλογή μας : δεν χρειάζεται καν να σας συμβουλεύσει τα τελικά συμπληρώματα διατροφής – θα είναι φθηνότερο να το κάνουμε μόνοι μας. Αγοράστε στο φαρμακείο το πιο κοινό σύμπλεγμα βιταμινών Β (200 σελ., Κοίτα πόσο φθηνή υπάρχουν 49 φθηνά βιταμίνες αποτελεσματικό συμπλήρωμα για την υγεία όλης της οικογένειας , δεν χρειάζεται να είναι τσιμπήματα φαρμακοποιούς τύπου της στιγμιαίας καλύτερα, και χίλια για το 1500 μόνο να σας κάνει να πετάξει: όλα αυτά είναι ανοησίες, να λάβει φθηνό και όχι «sumlevayus»), το ρεκόρ του ηλεκτρικού οξέος (17 π), δισκία καφεΐνης (90 π) και όλα.. Χωρίς ταυρίνη περισσότερο από ό, τι είναι δυνατόν για να κάνουμε, δεν είμαστε έτοιμοι να το συστήσει σε υγιείς ανθρώπους, όταν οι αμφίβολα αποτελέσματα της έρευνας. Έτσι, πόσο είναι μία παρόμοια αναλογική οικολογικού λεπτό σε φαρμακείο:. Περίπου 300 ρούβλια

  μπορεί να ρυθμίσει τη δοσολογία, αλλά υπενθυμίζουμε απαλά και ήπια: η απώλεια βάρους δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα. Αγοράστε καλύτερα συμπληρώματα σε αυτή τη λίστα – Οι βιταμίνες και τα συμπληρώματα για την απώλεια βάρους της τάξης των 100 ρούβλια: την κορυφή 16 που θα πρέπει να είναι σε κάθε . Εμείς δεν κρύβουν, είναι απλά μια μεγάλη ευλογία, δεν είναι το λίπος καυστήρες. Αλλά ειλικρινά

  Η γνώμη των γιατρών Eco Slim

  Αυτή η περίληψη συμπλήρωμα των πιστοποιημένων ιατρών αδύναμη βιταμίνες για «Shine μάτι». Στην πώληση, υπάρχουν πολύ πιο ισχυρά συμπληρώματα σε μειωμένη τιμή. Επιπλέον, θέλω να σας υπενθυμίσω ότι υπάρχει πάντα μια πιθανότητα να πάρει μια παρενέργεια, έτσι δεν είναι τεμπέλης για να πάει στο θεραπευτή και να τον ρωτήσω!

  Σύνοψη και συμπεράσματα η σύνθεση της ταυρίνης και το ηλεκτρικό οξύ είναι ένα ενδιαφέρον πράγμα, αλλά να περιμένετε να ειδικά εφέ δεν αξίζει τον κόπο, υπάρχει κατά πάσα πιθανότητα είναι ένα εικονικό φάρμακο. Για να είμαι ειλικρινής, η κατάσταση ως αστείο: απόδοση 50%, ή θα βοηθήσει ή όχι. Η καφεΐνη με ένα γιγαντιαίο δύσκολα μπορεί να αποδοθεί σε περίπου «προϊόντα διατροφής», επειδή 600 mg καφεΐνης την ημέρα μπορεί να αυξήσει τη συνολική κατανάλωση ρεύματος κατά περίπου 100 θερμίδες. Η καφεΐνη έχει και άλλα πιθανά οφέλη: διέγερση της αύξησης της κινητοποίησης και την καύση του λίπους (εάν ληφθούν πριν από την άσκηση) για να καταστείλει την όρεξη και να αυξήσει τη δραστηριότητα μη κατάρτισης (εδώ τα πάντα είναι πολύ άτομο, έτσι βασιστεί σ ‘αυτόν)

  .

  Βιταμίνες κατασκευαστική εταιρεία «100% τα συμπληρώματα καύση λίπους» απλά λατρεύουν: παρουσιάζοντάς τα ως κάποιο θαύμα ουσία που επιταχύνει το μεταβολισμό. Αυτές οι βιταμίνες μπορεί πραγματικά να βοηθήσει στην πέψη, αλλά δεν θα επηρεάσει την ταχύτητα του μεταβολισμού. Αν οι άνθρωποι παρατηρήσετε θετικές αλλαγές, το όλο θέμα μόνο σε μια πιο υγιεινή διατροφή και έναν πιο δραστήριο τρόπο ζωής, και όχι τα αποτελέσματα των προσθέτων τροφίμων. Φυσικά, υπάρχει ένα όφελος σε αυτές τις βιταμίνες, αλλά προσπαθούν να χάσουν βάρος αποκλειστικά και μόνο με τη χρήση προσθέτων χωρίς να αλλάζει την ισχύ ή την είσοδο στο πρόγραμμά σας της φυσικής δραστηριότητας, δεν θα λειτουργήσει.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *