Νέα

Denta Seal – απόψεις, τιμές, πού να αγοράσουν, πρωτότυπο, αγοράστε τώρα,

& nbsp?

Denta Seal προϊόν που συνδυάζει την επαναμετάλλωσης και την επίδραση της σφράγισης. Αυτή είναι η καλύτερη οδοντιατρική θεραπεία για να λευκαίνουν τα δόντια σας και την πρόληψη της τερηδόνας. Σφράγιση οδοντόκρεμα Denta Seal δημοφιλείς σε όλο τον κόσμο.

Η δομή του διαφέρει από τα συνήθη μέσα για τη φροντίδα για την στοματική κοιλότητα. Στην σύνθεσή του δεν έχει καμία φθόριο, είναι κατάλληλο για οποιαδήποτε ηλικία και ως αντικατάσταση για απλή ζυμαρικά.

σφραγίδα υδροξυαπατίτη ανοιχτή μικρά κανάλια στα δόντια σας. Αυτό εξασφαλίζει ότι ο πολτός είναι προστατευμένο. Στο εσωτερικό του δοντιού δεν θα πάρει το νερό, υπολείμματα τροφής και του αέρα. Ως εκ τούτου, δεν θα αντιμετωπίσετε τον πόνο.

Ο τακτικός καθαρισμός εξαλείφει μικρορωγμές και γυαλίζει το σμάλτο. Αυτή είναι μια σημαντική ανακάλυψη στον τομέα της στοματικής παράγοντες που χρησιμοποιούνται στο σπίτι.

Αγορά Denta Seal στο φαρμακείο ή στην ιστοσελίδα

Δεν υπάρχει τίποτα που δεν θα πωλούνται στο Διαδίκτυο. Ωστόσο, είναι δυνατόν να πάρει ένα ψεύτικο. Εγγυόμαστε την ποιότητα των προϊόντων και την επιστροφή, αν δεν έρθει. Αγοράστε Denta Seal για να επιτευχθεί στεγανοποίηση στο παρακάτω σύνδεσμο. Η εταιρεία που κατασκευάζει αυτή την επικόλληση στην ιστοσελίδα σας δίνει πλήρη πληροφόρηση σχετικά με τις ιδιότητες των σφραγισμάτων και λεύκανση.

Focus οδοντόπαστα Denta Seal

Λύση για στοματική Denta Seal και τη σφράγιση οδοντόκρεμα να απαλλαγούμε από μικρο-ρωγμές στο σμάλτο και προστατεύει από φθορά των δοντιών. Ο οδοντίατρος θα είναι πολύ λιγότερο, χάρη στις αποκατάστασης ιδιότητες. Για να επιτευχθεί μια καλύτερη επίδραση μπορεί 4 εβδομάδες χρησιμοποιώντας αυτό οδοντιατρικών προϊόντων. Στη συνέχεια, αλλάξτε σε μια διαφορετική μάρκα.

Η φαρμακολογική περιγραφή Denta Seal

Δυνάμεις Διαθέσιμες ζυμαρικά Denta (Denta Seal και τη σφράγιση οδοντόπαστα) σωλήνα που περιέχει 75 ml. η οποία είναι σε ατομικό κουτί για ένα πράγμα. Κύρια δραστικό συστατικό: φθορίδιο και υδροξυαπατίτη. Ο προσανατολισμός – επίδραση της λεύκανση δοντιών και των δοντιών γέμιση

.

Η τιμή της οδοντόκρεμας Denta Seal

Είναι δεδομένο ότι το 2018, από τον Φεβρουάριο, η πάστα μπορεί να πωλείται σε μια σταθερή τιμή:

& nbsp?

Denta Seal για επιτέλεση σφράγισης: Περιγραφή

Είναι η ποιότητα της πάστας υπεύθυνη για το αν λευκά δόντια.

Ο καθαρισμός λαμβάνει χώρα πολύ απαλά, χωρίς να καταστρέφει σμάλτο. Ο κατασκευαστής σημείωσε σφράγισης δράση η οποία καθιστά Denta Seal για να πραγματοποιηθεί η σφράγιση, εάν είναι να χρησιμοποιηθεί το γήπεδο.

Από την ολοκλήρωσή του, οι οδόντες επί των δύο χρόνια, προστατεύεται από τη φθορά των δοντιών επειδή είναι πλούσια σε ανόργανα συστατικά που επιβραδύνουν τη διαδικασία.

Τα πλεονεκτήματα είναι:


  1. Σφράγιση επίδραση ως αποτέλεσμα της συνεχούς διείσδυσης των σωματιδίων νανο των ελαττωμάτων σμάλτο στα δόντια. Τακτικό καθαρισμό των δοντιών αυτή η οδοντόκρεμα μικρό kristallizuetsya ζημιά?

  2. Λευκαντική, που κατέστη δυνατή από τα συστατικά που περιέχονται στην πάστα. Κατά τον καθαρισμό είναι να απαλλαγούμε από τις πέτρες, ένα σκοτεινό πλάκα?

  3. Η απόσμηση, αντιβακτηριακή, αντιφλεγμονώδη επίδραση?

  4. Η τιμή, η οποία σε σχέση με τις υπηρεσίες ενός οδοντιάτρου είναι πολύ χαμηλότερο.

Τα συστατικά της οδοντόπαστας Denta Seal

Ο υδροξυαπατίτης είναι το κύριο συστατικό. Η ουσία αυτή περιέχει βυθίζεται στη θάλασσα, που είναι γνωστό ότι είναι πιο ισχυρή από ό, τι ένα ανθρώπινο δόντι.

Σμάλτο, υγρό ήπια σε πιο φωτεινά σημεία του δοντιού (αφαλάτωσης εστίες), την προστασία τους από τη φθορά των δοντιών.

Μικρά συστατικά σε οδοντόπαστα Denta Seal για επιτέλεση σφράγιση των: κοκοφοινικελαιοαμιδοπροπυλοβεταϊνη, Γλυκερίνη, αλουμίνα, ΤΡΙΦΩΣΦΟΡΙΚΟ, Διοξείδιο AromaTitanium, Καραγενάνη, Φθοριούχο νάτριο, σακχαρινικό νάτριο, υδροξείδιο του νατρίου, Sodium Lauryl Sulfate, PEG-6, λιμονένιο, CI 74160, CI 74260, Aqua, Σορβιτόλη, ένυδρο διοξείδιο του πυριτίου, το κόμμι ξανθάνης.

Οδηγός Denta Seal για λεύκανση και σφραγίσματα  • Για να βουρτσίζετε τα δόντια σας, θα χρειαστείτε ένα μικρό μπιζέλι της πάστας που εφαρμόζεται με το πινέλο?

  • Η διαδικασία καθαρισμού παράγεται από τη βάση του κάθε δοντιού προς τα κάτω και ούτω καθεξής?

  • Μετά ξεπλύνετε το υπόλοιπο πολτό από το στόμα του?

  • Επαναλάβετε τον καθαρισμό καθημερινά.

Αντενδείξεις και παρενέργειες

Δεν περιορίζεται μόνο στα κατεστραμμένα δόντια. Έγκυες και ενώ ο θηλασμός είναι ασφαλές να το χρησιμοποιήσει. Η πάστα δεν είναι σε θέση να προκαλέσουν αλλεργίες.

Οδοντόκρεμα Denta Seal για την πραγματοποίηση σφράγισης και όχι λεύκανση βγει ακόμα στα καταστήματα, και οδοντίατροι οι διαφορές που αφορούν την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια. Θεώρησαν ότι αυτή η πάστα θα μειώσει σημαντικά τον αριθμό των επισκέψεων σε οδοντιατρικές κλινικές.

Οι περίπου Denta Seal και τα σχόλια

Μπορούμε να διαβάσει τις απόψεις εκείνων που δοκιμάζονται για τον εαυτό του και τη σφράγιση και λευκαντικές ιδιότητες.

Σφράγιση οδοντόκρεμα Denta Seal έχει μόνο polojitelnii σχόλια. Τα σχόλια μπορούν να βρεθούν σε όλο τον κόσμο.

& nbsp? H5>

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *