Ομορφιά

Bluronica – απόψεις, σχόλια, τιμές,

Οι συντάκτες της πύλης μας είναι προσεκτικοί όσον αφορά τις καινοτομίες της αγοράς των καλλυντικών, και γι ‘αυτό επέστησε την προσοχή στην ενεργό διαφημίζονται στο διαδίκτυο, «ένα συγκρότημα με υαλουρονικό οξύ» που προκάλεσε σάλο στις γυναίκες ως μια αποτελεσματική θεραπεία για τις ρυτίδες και για την αναζωογόνηση του δέρματος.

Ο πωλητής έχει τοποθετηθεί το προϊόν της ως «επαγγελματικό καλλυντικό προϊόν με ενεργό αντιγηραντικές ιδιότητες για τους ανθρώπους πάνω από 30 χρόνια.» Το κύριο προϊόν είναι ένα «Gel Bluronica οξύ και κολλαγόνο», το οποίο συχνά ονομάζεται επίσης η «ενεργοποιητής Gel υαλουρόνης» .A ορού πηγαίνει ως ενισχύουν τη δράση της γέλης.

  • λειαίνει με σαφήνεια τις ρυτίδες,
  • διορθώνει το περίγραμμα του προσώπου,
  • εξισώνει την επιδερμίδα,
  • αφαιρεί χρώση
  • αποτρέπει ανεπάρκεια κολλαγόνου,
  • αποκαθιστά τη γήρανση του δέρματος,
  • λειαίνει τις ουλές.

Bluronica: σύνθεση ανάλυση

ενεργοποιητή Gel Bluronica περιέχει, όπως δηλώνεται από τον πωλητή, όχι μόνο υαλουρονικό οξύ, αλλά το κολλαγόνο, αμάραντος πετρελαίου και σύμπλεγμα βιταμινών. Δεν έχει σημασία πόσο προσπαθήσαμε, δεν μπορέσαμε να βρούμε πουθενά την αναλυτική σύνθεση των συστατικών -. Τι, σε ποιο ποσοστό, η συγκέντρωση των οποίων περιέχει το Gel ενεργοποιητή με υαλουρονικό οξύ

Ο πωλητής είχε αναγράφονται μόνο τα «ενεργά» συστατικά, τα οποία είναι απαραίτητα για τη διαφήμιση προϊόντων. Η πλήρης δομή είναι κρυμμένο και απρόσιτο για τον καταναλωτή. Θέλετε να σχολιάσει σχετικά με το περιεχόμενο, τουλάχιστον από τις αναφερόμενες συνιστώσες:

  • υαλουρονικό οξύ (ΗΑ), στον κανόνα πρέπει να προωθούν την λειτουργία των ινοβλαστών, τα οποία συνθέτουν κολλαγόνο και ελαστίνη. Αλλά το γεγονός ότι η αποτελεσματική συγκέντρωση του στη σύνθεση πρέπει να είναι 0,5-1,5 τοις εκατό. Bluronica δεν περιέχει πληροφορίες σχετικά με τη συγκέντρωση των οποιωνδήποτε συστατικών. Το δεύτερο σημαντικό σημείο είναι το μέγεθος των μορίων του υαλουρονικού. Το γεγονός είναι, σχετικά με την λειτουργία των ινοβλαστών και της παραγωγής κολλαγόνου επηρεάζει μόνο χαμηλού μοριακού υαλουρονικό οξύ – με μόρια εμβαδόν από 50.000 έως 130.000 daltons. Επιπλέον, το μέγεθος των μορίων που διεισδύει μέσω του δέρματος. Ένα συνηθισμένο μόριο εκτάρια έχουν πολλά 25.000.000 daltons, και κατασκευαστής της ποιότητας ειδική τεχνολογία σπάσει αυτά τα μεγάλα μόρια σε μικρότερα κομμάτια. Ποιότητα πιστοποιημένα προϊόντα με ha – υπάρχουν περίπου 2500 – 5000 ρούβλια. Είναι απίθανο ότι θα είναι εκπλήσσει το γεγονός ότι ο κατασκευαστής του ενεργοποιητή Gel προϊόν υαλουρόνης -. Δεν υποδεικνύεται όχι μόνο τη συγκέντρωση των HC, αλλά επίσης και το μοριακό μέγεθος του υαλουρονικού οξέως στη σύνθεση των δύο προϊόντων του συμπλόκου υαλουρόνης
  • Το κολλαγόνο μόριο κολλαγόνου είναι επίσης είναι πολύ μεγάλα μόρια και, ως εκ τούτου δεν είναι σε θέση να διεισδύουν στο δέρμα. Ως εκ τούτου, υψηλής ποιότητας παραγωγοί χρησιμοποιούν την τεχνολογία της υδρόλυσης των μορίων κολλαγόνου σε μικρότερα θραύσματα, τα οποία είναι ικανά να διαπεράσουν το δέρμα. Στην περίπτωση αυτή ο κατασκευαστής λέει σχετικά με το περιεχόμενο της υδρολυμένο κολλαγόνο. Το ερώτημα είναι τι κολλαγόνο είναι το υαλουρονικό ενεργοποιητής καθολική gel είναι μάλλον ρητορικό.

Σημαντικό: , αλλά δεν είναι μόνο αυτό … Το θέμα είναι ότι ούτε καν υδρολυμένο κολλαγόνο, ούτε το περιεχόμενο του υαλουρονικού οξέος σε γενικές γραμμές, δεν μπορούμε να μειώσει το βάθος των ρυτίδων, ούτε απορρόφηση των ουλών. Είναι όλα απλά αδύνατο. Οι μόνες εξωτερικό μέσο των ρυτίδων, η επίδραση των οποίων είναι αποδεδειγμένη σε μελέτες χρηματοδοτεί με βάση τοπικά ρετινοειδή (για παράδειγμα, μια κρέμα Retin-A).

Η έρευνα σχετικά με τα πιο αποτελεσματικά μέσα από τα σημάδια έδειξε ότι τα κεφάλαια αυτά μπορεί να μειώσει μόνο τον κίνδυνο της εκπαίδευσης τους, και τότε μόνο αν η χρήση τέτοιων μέσων ως προληπτική συντήρηση, δηλαδή, αμέσως μετά την επούλωση της βλάβης του δέρματος. Όταν η ουλή έχει ήδη σχηματιστεί, ακόμη και δοκιμάστηκαν οροί (π.χ., πήκτωμα «Dermatix») -. Δεν είναι πολύ αποτελεσματικά

Ανησυχητική αντενδείξεις Bluronica

Συνήθως, τα κεφάλαια με υαλουρονικό οξύ για εξωτερική χρήση δεν έχουν αντενδείξεις και παρενέργειες. Έτσι, πολύ ανήσυχοι των υφιστάμενων αντενδείξεις, όπως δημοσιεύεται από τον πωλητή, και χωρίς αμφιβολία, λόγω της σύνθεσης, η οποία δεν αποκαλύπτεται …

αντενδείξεις στη χρήση του ενεργοποιητή Gel Bluronica -.
→ εγκυμοσύνης
→ θηλασμού,
→ την ηλικία των 25

Gel Bluronica οξύ και κολλαγόνο: γνωμοδοτήσεις

Από την ιστοσελίδα του κατασκευαστή απόψεις «δερματολόγος-αισθητική της ανώτατης κατηγορίας», που υπόσχονται εντατική άρση του δέρματος, γρήγορη ανάπλαση των παλαιών κυττάρων, λείανση βαθιές ρυτίδες, μειώνει τις ουλές και σημάδια Γενικά … ο κατασκευαστής σαφώς έκανε δεν διστάζει να μεταφέρει σχεδόν όλα τα προβλήματα της σύγχρονης κοσμετολογίας, να λύσει μερικά από τα οποία έχουν αποτύχει κανείς, ακόμα και η πιο σοβαρή ευρωπαϊκή κατασκευαστή.

Κατασκευαστής και σε απευθείας σύνδεση πωλητές παρακάμψουν προσεκτικά τις παρακάτω ερωτήσεις –

Αγοράστε αυτό το θαύμα του ορού μπορεί να είναι μόνο σε απευθείας σύνδεση για έναν μόνο λόγο – το προϊόν αυτό δεν είναι πιστοποίησης, δεν είναι ούτε ορός, ούτε καν Bud. Έτσι, διένειμε παράνομα και μόνο μέσω του Διαδικτύου. Το προϊόν είναι σίγουρα γίνεται είτε στην Κίνα, αλλά κατά πάσα πιθανότητα στα κελάρια των προαστίων.

Σχετικά με Υαλουρονικό τζελ Bluronica οξύ και κολλαγόνο – απέτυχε να βρει ακόμη και στοιχεία επικοινωνίας ούτε ο κατασκευαστής ούτε συνδεδεμένων πωλητών της. Παρά την έλλειψη σημαντικών πληροφοριών, τη διαφήμιση της ιστοσελίδας είναι πολύ όμορφα διακοσμημένα απόψεις των πελατών.

απόψεις των πελατών στην ιστοσελίδα του πωλητή – Bluronica

Bluronica – οι απόψεις για την ιστοσελίδα του πωλητή, όπως και κάθε διαφήμιση, είναι απολύτως θετική και ενθουσιώδης, αλλά όχι χωρίς σφάλματα:

Είναι σαφές ότι ο διαφημιζόμενος και ο ίδιος ο πωλητής προσπαθεί για το προϊόν Bluronica καθολική ενεργοποιητή gel σας για να γράψετε τις απόψεις λαϊκή σε απλή γλώσσα, δίνοντας την εντύπωση της συνάφειας και της αποτελεσματικότητας των πολύπλοκων υαλουρόνης. Ωστόσο, ο ενεργοποιητής τζελ υαλουρόνης -. Κανάλι δεν βρέθηκε, ως πωλητής, προφανώς, τους αφαιρεί προσεκτικά από το site του, για προφανείς λόγους

Bluronica Τιμή: από πού να αγοράσουν

Να θυμάστε ότι Bluronica η τιμή είναι αρκετά υψηλή και το προϊόν 2. Δηλαδή, ο ενεργοποιητής γέλη, υαλουρονικό οξύ και κολλαγόνο μπορεί να αγοραστεί μόνο μαζί με την εντατική ορό, και μόνο στην ιστοσελίδα «Complex υαλουρονικό οξύ».

Για 2 φιάλες 30 ml τιμή θα είναι … με μια μόνιμη εποχιακή έκπτωση.

& nbsp?

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *