Νέα

Agromax ευκαιρία !!!Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Σύμφωνα με FTS, τα εκτελεστικά όργανα της εταιρείας δεν περιλαμβάνονται αποκλεισμένων ατόμων. Η παραγωγή μας απασχολεί υψηλής ειδίκευσης με μεγάλη εμπειρία, ο οποίος βελτιώνει συνεχώς τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους. Για 10 χρόνια GC «Agromaks» μιας μικρής επιχείρησης έχει γίνει μία από τις κορυφαίες εταιρείες παραγωγής στη Ρωσία και την Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών. παραγωγική ικανότητα και τον όγκο των γαλακτοκομικών εξοπλισμού μας αυξήθηκε δέκα φορές.


Οι ιδρυτές LLC “Agromax”

Κάνοντας κλικ στο «Αποστολή αιτήματος», Συναινώ στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. Η ιστοσελίδα υλοποιείται λειτουργικότητα προμηθειών για εμπόρους και πελάτες λιανικής, παρέχει ένα βολικό αναζήτηση

προϊόν ενδιαφέρον προφίλ.


Όλος ο εξοπλισμός διατίθεται και στην βάση δεδομένων μας. Ο περιηγητής σας δεν πληροί τις τεχνικές απαιτήσεις για την εργασία με SPARK. Δεν μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις διαδικασίες αναγκαστικής εκτέλεσης κατά «Cruise-Auto».


Η ανατύπωση των υλικών από το χώρο επιτρέπεται με τη γραπτή συγκατάθεση της διοίκησης της ιστοσελίδας. Σε αυτό το περιοδικό δημοσιεύει άρθρα του διεθνούς ταμείου έκτακτης βοήθειας για τα παιδιά των Ηνωμένων Εθνών (UNICEF) και Save the Children Fund Φιλανθρωπικό «Δώσε ζωή! », Το οποίο μεταφέρεται από την πώληση των 1 ρούβλι κάθε τεύχος του περιοδικού, έτσι ώστε ο καθένας που αγοράζει ένα περιοδικό, συμμετέχει σε φιλανθρωπική εκδήλωση. Το περιοδικό είναι φίλοι με τους αναγνώστες τους, δημοσιεύουν τους γράμματα, σχέδια, ιστορίες, ενδιαφέρουσες συνταγές, βιοτεχνίες, κλπ.


Κριτικές εταιρείας Agromaks

Agromax

γεωργικής προσφορές της εταιρείας κυρίως ακριβά εισαγόμενα εξοπλισμού για τη βιομηχανία γαλακτοκομικών προϊόντων. Παραγωγή και παράδοση του εξοπλισμού γαλακτοκομικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας και εξειδικευμένο γαλακτοκομικά συστήματα για τη βιομηχανία μεταποίησης γεωργικών προϊόντων στη Ρωσία και χώρες της ΚΑΚ.


Υπάρχουν δημοσιεύονται συγκινητικό μαρτυρίες από τα παιδιά της σχολικής ηλικίας. Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα εμπορικά σήματα, τις εφευρέσεις, τα υποδείγματα χρησιμότητας, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού καταχώρησης, ημερομηνία έναρξης και τερματισμού της κατάστασης.


Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!
  • λίπασμα με ένα μεγάλο αριθμό ιχνοστοιχείων, buy buy in Agromaks λιπασμάτων Ufa, οδηγός λιπασμάτων.
  • Η εταιρεία «Listerra» προσφέρει ένα υγρό σύνθετο λίπασμα με ιχνοστοιχεία σε χηλική μορφή δική τους παραγωγή για εφαρμογή στο φύλλωμα των γεωργικών πολιτισμών.
  • Ο πίνακας βασίζεται σε στοιχεία από το μητρώο.
  • στην κάρτα εταιρείας μπορείτε να δείτε το ρόστερ της με άδεια είδη της δραστηριότητας του οργανισμού.

Οι πελάτες μας – εκατοντάδες των κερδοφόρων επιχειρήσεων του ζωικού κεφαλαίου και αγροκτήματα. Ο κύριος σκοπός της δημιουργίας του ήταν να παραχθεί ένα σύγχρονο γαλακτοκομικό εξοπλισμός για τη γεωργία σε προσιτές τιμές, που είναι η ποιότητα δεν είναι κατώτερα από ξένα ανάλογα. Για τη Ρωσική Ομοσπονδία και την υποστήριξη της ανάπτυξης των αγροτικών επιχειρήσεων και ιδρύθηκε το εργοστάσιο κατασκευής της εταιρείας «IzhAgromax».


Η σύνθεση είναι πλήρως συμβατό με τα χαρακτηριστικά του εδάφους, έχει επιλεγεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην έχουν αρνητικές επιπτώσεις στο έδαφος, είναι ασφαλή για τον άνθρωπο και τα ζώα. Το φάρμακο επιταχύνει τη βλάστηση των σπόρων, γι ‘αυτό χρησιμοποιείται

ευρέως ως ένα μούλιασμα. Η εταιρεία είχε καταχωρηθεί πριν από 11 χρόνια, αναφέροντας ότι η λειτουργία σταθερή και εποπτεία των δημόσιων αρχών. Αν είστε ο ιδιοκτήτης ή ο επικεφαλής της εταιρείας, μπορείτε να προσθέσετε ή να επεξεργαστείτε τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Επίσης, μπορείτε να εγγραφείτε και να χρησιμοποιήσετε τις ειδικές τιμές για τη διαχείριση της σελίδας.


F1.1310Ustavny κεφάλαια (μετοχικό κεφάλαιο, ο εξουσιοδοτημένος ταμείο, οι συνεισφορές των εταίρων) 0tys. 2018Strahovye εισφορών για την υποχρεωτική κοινωνική ασφάλιση κατά των προσωρινών ρούβλια αναπηρίας και μητρότητας. 2018Strahovye και άλλες εισφορές για την υποχρεωτική ασφάλιση συντάξεων πιστωθεί ρωσικά ρούβλια στο Ταμείο Συντάξεων. συνεισφορές GodNaimenovanieSumma2018Strahovye για την υποχρεωτική ασφάλιση υγείας του πληθυσμού να μεταφερθεί στον προϋπολογισμό των ρούβλια Ταμείου Ομοσπονδιακή Υποχρεωτική ιατρική ασφάλιση.


F2.2520Rezultat από άλλες εργασίες που δεν περιλαμβάνονται στο καθαρό εισόδημα (ζημίες) perioda0tys. F1.1300Itogo στο τμήμα III – Κεφάλαιο και rezervy12987tys

.

Οποιαδήποτε αντιγραφή του δικού υλικού επιτρέπεται με την υποχρεωτική χρήση της αναφοράς των πόρων. Ο περιηγητής σας δεν παρέχει πλήρη υποστήριξη για JavaScripts, που μπορεί να οδηγήσει σε καθυστερήσεις στις εργασίες στις σελίδες της πύλης.


Σε πραγματικό χρόνο μπορείτε να δείτε όχι μόνο την καθορισμένη ημερομηνία, την ώρα και τον αριθμό του δωματίου, αλλά ο πραγματικός χρόνος έναρξης και λήξης της συνεδρίασης για όλα τα θέματα που αφορούν την εταιρεία. Εξετάστε ένα γράφημα των αιτήσεων που υποβάλλονται σε διαιτησία σε υποθέσεις που αφορούν εταιρείες την επιλεγμένη περίοδο ως ενάγων και εναγόμενος. Πλήρεις πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια των φυσικών και νομικών προσώπων. Πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία και τον αριθμό της γνωστοποίησης, στον ενεχυρούχο δανειστή και τον ενεχυρούχο δανειστή, καθώς και το αντικείμενο του ενεχύρου. Κάνοντας κλικ στο «Ζητήστε μια κλήση», μου συγκατάθεση για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.


Καταστήματα φυτοπροστατευτικών προϊόντων και λιπασμάτων στη Μόσχα

Στα φυτά ανέρχεται σε ακραίες αλλαγές της θερμοκρασίας και η έλλειψη αντοχή στην υγρασία. Agromaks Tsink200 – πολύ συμπυκνωμένο λίπασμα κορυφή επίδεσμο, που επιτρέπει να αντισταθμίσει την έλλειψη ψευδαργύρου στα φυτά καθ ‘όλη την καλλιεργητική περίοδο με εφαρμογή στα φύλλα. Υδατοδιαλυτά και μεμβράνη σχήμα ψευδαργύρου pronikatel διασφαλιστεί η πλήρης απορρόφηση του ψευδαργύρου και την αύξηση της κινητικότητας του στοιχείου εντός φυτικών ιστών. Ο ψευδάργυρος είναι απαραίτητος για τη φυσιολογική λειτουργία των φυτικών ορμονών, νουκλεϊκών οξέων, γονιμότητα αυξήσεις γύρη, διεγείρουν την απορρόφηση του ασβεστίου. Azotobacter – επιταχύνει την ανάπτυξη, αυξάνει την ανοσία και άλλες

κηπευτικές καλλιέργειες, φυσικά εμπλουτίζει το έδαφος

.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *