Δύναμη

Acai Berry – απόψεις, σχόλια, τιμή, πού να αγοράσετε

Αντι-φλεγμονώδη, υψηλή αντιοξειδωτική τρόφιμα σας κρατήσει υγιείς και, αν είναι άρρωστο, μπορεί να σας φέρει πίσω στην καλή υγεία. Μούρα σίγουρα ταιριάζει το νομοσχέδιο, και η μοντέρνα μούρο της στιγμής με σημαντικά οφέλη αντι-γήρανσης είναι το μούρο acai.

Έχετε ίσως παρατηρήσει καταστήματα υγιεινής διατροφής τώρα άντληση πιο «κύπελλα acai» από ποτέ. Μούρα όλων των ειδών είναι γεμάτα από πολύτιμες αντι-φλεγμονώδη θρεπτικά συστατικά: ανθοκυανίνες, προανθοκυανιδίνες, πρωτοκατεχουϊκό οξύ, προκυανιδίνες και επικατεχίνη – εκτός από την βιταμίνη C, βιταμίνη Α και φυτικές ίνες. Το μούρο acai δεν αποτελεί εξαίρεση.

Ίσως περισσότερο από κάθε άλλο είδος φρούτου, Acai Berry έχουν γίνει συνώνυμο με την επιβράδυνση σημάδια της γήρανσης και την προώθηση της καλής υγείας.

Μερικές μελέτες δείχνουν ότι acai είναι ακόμη πιο πλούσια σε αντιοξειδωτικά προστατευτικά από τα βακκίνια, σμέουρα, βατόμουρα, φράουλες, βατόμουρα ή το μούρο goji. (1) Στην κορυφή της παροχής πολλών αντιοξειδωτικών όπως και άλλες ποικιλίες των μούρων κάνουμε, Acai Berry είναι επίσης πιστεύεται ότι βοηθούν στον έλεγχο των ορμονών της όρεξης, αύξηση της ενέργειας, πρόληψη των καρδιακών παθήσεων και να βοηθήσει με πολλές μεταβολικές λειτουργίες.

Δεν είναι κάθε μέρα που ένα superfood πραγματικά υπέροχη γεύση πάρα πολύ, και αυτό είναι ένας από τους λόγους ότι η δημοτικότητα acai έχει απογειωθεί.

Acai Berry Διατροφικές Πληροφορίες

Αυτά τα μικρά, βαθύ χρώμα μοβ-μούρα είναι ιθαγενή στην Κεντρική και Νότια Αμερική, και ιδίως στη Βραζιλία όπου μεγαλώνουν σε περιοχές του Αμαζονίου βροχή forest.Acai Berry έχουν υποστεί παραδοσιακή βραζιλιάνικη και του Αμαζονίου πληθυσμών, συμπεριλαμβανομένων των Caboclo φυλή, με θρεπτικά συστατικά και θερμίδες για εκατοντάδες χρόνια. (2)

Στην πραγματικότητα, μερικοί αρχεία δείχνουν ότι Caboclo οι άνθρωποι έτρωγαν enoughAcai Berry κατά τη διάρκεια ορισμένων τμημάτων του έτους να αποτελούν περισσότερο από το 40 τοις εκατό των συνολικών θερμίδων που καταναλώνονται! Υποτίθεται ότι ήταν σε θέση να κυνηγήσει και να συγκεντρώσει τρόφιμα για πολλές ώρες χωρίς να γίνει πεινασμένοι, κουρασμένοι ή αδύναμοι, το οποίο πολλοί έχουν αποδοθεί σε όλες τις φυτοθρεπτικά συστατικά και φυτικές ίνες είχαν λάβει από την κατανάλωση τόσο manyAcai Berry.

Αλλά Acai Berry έχει περισσότερα να προσφέρει από μόνο αντιοξειδωτικά – που παρέχει επίσης πολλά άλλα ηλεκτρολύτες, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα και ακόμη και μικρές ποσότητες των απαραίτητων λιπαρών οξέων. Ενώ υπάρχει κάποια συζήτηση aboutAcai Berry συμβάλλοντας στην πρόληψη του καρκίνου, δεν πολλή έρευνα έχει γίνει για να δείξει αυτό είναι ένα αποδεδειγμένο όφελος σε ανθρώπους ακόμα. Ωστόσο, θα περιμέναμε την κατανάλωση του Acai Berry για να βοηθήσει στην καταπολέμηση του καρκίνου ακριβώς όπως και άλλα μούρα κάνουν (όπως βατόμουρα ή κεράσια), δεδομένου ότι στοχεύουν την υποκείμενη αιτία του σχηματισμού του καρκίνου, γνωστός και ως τα υψηλά επίπεδα των ελευθέρων ριζών και φλεγμονή.

Acai έρχεται φορτωμένο με πολλά θρεπτικά συστατικά όπως:

 • Αντιοξειδωτικά (ανθοκυανίνες, πολυφαινόλες, βιταμίνες Α, C και Ε)
 • Υγιή λίπη συμπεριλαμβανομένων μονοακόρεστα λίπη και ωμέγα λιπαρά οξέα (συμπεριλαμβανομένων των ωμέγα-3, ωμέγα-6 και ωμέγα-9 λιπαρά οξέα και παρόμοια λινολεϊκό οξύ, παλμιτικό οξύ και ελαϊκό οξύ)
 • Οι φυτικές ίνες
 • Ορισμένα αιθέρια αμινοξέα
 • Ηλεκτρολύτες (μαγνήσιο, κάλιο, φώσφορο και μαγγάνιο)
 • φυτικών στερολών (Β-σιτοστερόλη, καμπεστερόλη και σιγμαστερόλη)
 • Άλλα ιχνοστοιχεία (σίδηρο, ασβέστιο, χαλκό και ψευδάργυρο)
 • βιταμίνες Β (Β1, Β2 και Β3)

Αν και δεν ακούμε συχνά για τις διαφορές μεταξύ των διαφόρων τύπων ofAcai Berry, ξέρατε ότι υπάρχουν πραγματικά πιστεύεται ότι είναι επτά διακριτά είδη Acai Berry;

Όλα αυξηθεί από το φυτό που ονομάζεται Ευτέρπη, η οποία είναι ένα είδος τροπικών, ψηλό φοίνικα που παράγει συστάδες από μικρά μούρα που είναι λίγο μικρότερη από ό, τι τα περισσότερα σταφύλια. Αυτά τα ψηλά δέντρα (ώριμα μπορεί να αυξηθεί έως και 100 πόδια υψηλό) τώρα συγκομιδή περισσότερο από ποτέ σε τροπικά μέρη του κόσμου, προκειμένου οι καλλιεργητές να πάρει, ξηρά, τη διατήρηση και την μεταφέρει θρεπτικά συστατικά συσκευάζονται μούρα τους σε όλο τον κόσμο.

Διάφορα προϊόντα acai (σκόνες, χυμοί, τσάγια, smoothies, κλπ) θα διαφέρουν από την άποψη της ακριβούς θερμίδες τους, αντιοξειδωτική αξία, αναλογία λίπους και περιεκτικότητα σε ανόργανα άλατα, ανάλογα με την ποιότητα και την καθαρότητα. Τούτου λεχθέντος, οι εκτιμήσεις δείχνουν ότι 100 γραμμάρια καθαρού acai (η οποία είναι περίπου ίση με το ένα μερίδα μέγεθος της αποξηραμένης σκόνης) έχει περίπου: (3, 4)

 • 70-80 θερμίδες
 • 5-6 γραμμάρια λίπους (κυρίως μονοακόρεστα)
 • ζάχαρη

 • 2-3 γραμμάρια
 • 3-4 γραμμάρια ίνας
 • 1-2 γραμμάρια πρωτεΐνης
 • 130 τοις εκατό DV μαγγάνιο
 • 15 τοις εκατό DV βιταμίνη Α
 • 8 τοις εκατό DV χαλκού
 • 4 τοις εκατό DV του σιδήρου, thimaine, ασβέστιο και μαγνήσιο

1. Πολύ πλούσια σε αντιοξειδωτικές ουσίες H4>

Δεν υπάρχει αμφιβολία γι ‘αυτό, υπάρχει μια αρκετά μεγάλη λίστα των οφελών για την υγεία που αποδίδονται toAcai Berry. Τα περισσότερα από τα οφέλη που θα πάρετε από την κατανάλωση Acai Berry οφείλεται στην εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικές ουσίες του, και γι ‘αυτό λέγεται ότι έχουν υψηλή «βαθμολογία ORAC».

ORAC σημαίνει Oxygen Radical ικανότητα απορρόφησης? είναι μια κλίμακα που μετρά τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες των τροφίμων. Οι τιμές ORAC που χρησιμοποιούνται για την ταξινόμηση των τροφίμων από το πόσο πολλά αντιοξειδωτικά που περιέχουν με βάση το βάρος, και το μούρο acai είναι πολύ κοντά στην κορυφή της λίστας.

PurpleAcai Berry πάρει πραγματικά ξεχωριστό χρώμα τους οφείλεται σε υψηλές συγκεντρώσεις ορισμένων χρώση θρεπτικά συστατικά που περιέχουν, κυρίως ανθοκυανίνες, οι οποίες βρίσκονται σε πολλά κόκκινο-μοβ είδη μούρων. Η συγκέντρωση των αντιοξειδωτικών στο acai πιστεύεται ότι είναι 10 φορές υψηλότερες εκείνων στα κόκκινα σταφύλια, και acai εκτιμάται ότι θα έχουν 10 έως 30 φορές το ποσό των ανθοκυανινών από κόκκινο κρασί ! (5)

Αντιοξειδωτικά συμπεριλαμβανομένου ανθοκυανίνες συμβάλλουν πάρα πολύ στα οφέλη αντι-φλεγμονώδη, αντι-γήρανσης ofAcai Berry. Αυτό συμβαίνει γιατί τα αντιοξειδωτικά είναι «ελεύθερων ριζών», που σημαίνει ότι βοηθούν να επιβραδύνει τη διαδικασία της ελευθέρων ριζών (ονομάζεται επίσης οξειδωτικό στρες) που προκαλεί το σώμα να επιδεινωθεί και να αναπτύξουν ασθένειες πάροδο του χρόνου. Acai φαίνεται να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική σε υπεροξειδίου και peroxyl σάρωσης? Στην πραγματικότητα, είναι ήδη αποδειχθεί ότι έχουν την υψηλότερη βαθμολογία της κάθε τροφής αναφερθεί μέχρι σήμερα κατά της περοξυλ ριζοσπαστική, όπως μετράται με τις δοκιμές ριζική απορρόφηση οξυγόνου. (6)

Οι ελεύθερες ρίζες είναι υπεύθυνες για τη «φθορά» αποδίδουμε στη γήρανση, και εισέρχονται στο σώμα μέσω των πραγμάτων σαν μια κακή διατροφή, χημικούς ρύπους, η ρύπανση του περιβάλλοντος και μεγάλες ποσότητες έκθεση σε υπεριώδη ακτινοβολία. Δεν είναι μόνο το ελευθέρων ριζών μας κάνουν να φαίνονται μεγαλύτερα γρηγορότερα από βλάβη το δέρμα μας, αλλά συμβάλλει επίσης στην από κοινού, σκελετικές και μυϊκούς πόνους.

Βοηθώντας το σώμα παραμένει πιο ανθεκτική στις επιδράσεις των ελεύθερων ριζών, acai είναι επωφελής για σχεδόν κάθε σύστημα του σώματος: καρδιαγγειακό, το ενδοκρινικό, πεπτικό, νευρολογικές, το ανοσοποιητικό, κλπ Και όταν πρόκειται για αποτελέσματα αντι-γήρανσης acai, η καλή πράγματα έρχονται σε μικρά πακέτα: Μελέτες δείχνουν αντιοξειδωτικά σε acai είναι σε θέση να εισέλθουν ανθρώπινα κύτταρα σε πλήρως λειτουργική μορφή και να εκτελέσει τις λειτουργίες απόσβεσης οξυγόνου ακόμη και σε πολύ χαμηλές δόσεις

.

2. Ενισχύει το δέρμα Υγείας H4>

Acai Berry είναι χρήσιμο για την πρόληψη πρώτα σημάδια της γήρανσης και βοηθώντας με την αναγέννηση του δέρματος. Για χιλιετίες οι άνθρωποι έχουν χρησιμοποιήσει αντιοξειδωτικές τροφές πλούσιες και φυτικές θεραπείες, συμπεριλαμβανομένων των acai, τόσο τοπικά όσο και εσωτερικά για την πρόληψη της υποβάθμισης του δέρματος και διατηρεί το δέρμα ελαστικό και υγιές. (07)

Σε άτομα που εμφανίζουν υψηλά επίπεδα του οξειδωτικού στρες, το δέρμα τους είναι συχνά ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να το αποδείξει αυτό. Τα σκοτεινά σημεία, τις ρυτίδες, τις λεπτές γραμμές, sagginess και αποχρωματισμό όλα δεμένα στη δημιουργία ελευθέρων ριζών μέσα στο δέρμα. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν επίσης Acai Berry σε απαλλαγούμε από τα σημάδια , ραγάδες, πόδι της χήνας και ξηρό δέρμα. Η κατανάλωση άφθονο αντιοξειδωτικά βοηθά την επισκευή του σώματος κατεστραμμένα κύτταρα του δέρματος πιο γρήγορα και, ως εκ τούτου, μια πιο νεανική εμφάνιση διατηρείται.

3. Βοηθά με νοητική λειτουργία H4>

Τρώτε άφθονα τρόφιμα με αντιοξειδωτικά είναι ένας φυσικός τρόπος για να βελτιώσει την εστίαση και τη μνήμη σας. Η φλεγμονή και το οξειδωτικό στρες είναι δύο σημαντικές υποκείμενες αιτίες των γνωστικών προβλημάτων, συμπεριλαμβανομένης της απώλειας μνήμης, άνοια και άλλες σχετίζονται με την ηλικία ψυχικές διαταραχές. Μέσα από μια διαδικασία καταστολής βιολογικής δραστικότητας που υποβαθμίζει κυτταρική ακεραιότητα, κλάσματα acai πολτού φαίνονται να έχουν προστατευτικά αποτελέσματα επί κυττάρων του εγκεφάλου, η οποία θα μπορούσε να έχει επιπτώσεις για βελτιωμένη γνωστικές και κινητικών λειτουργιών

Μελέτες έχουν δείξει ότι κλάσματα που εξάγεται από το μούρο περιέχουν θρεπτικά συστατικά εγκεφάλου εξοικονόμησης, συμπεριλαμβανομένων ανθοκυάνες όπως κυανιδίνη, δελφινιδίνης, μαλβιδίνης, πελαργονιδίνη και πεονιδινο, μαζί με φαινολικά όπως κατεχίνη, φερουλικό οξύ, η κερκετίνη, η ρεσβερατρόλη, και συνεργική και βανιλλικό οξέα . (8)

Γιατί σβήνει φλεγμονώδη μονοπάτια που βλάπτουν νευρικών σημάτων στον εγκέφαλο, Acai Berry πιστεύεται ότι βοηθούν στην τόνωση νοητικές λειτουργίες και να βοηθήσει κάποιος σκεφτεί πιο καθαρά, να διατηρήσει υψηλά επίπεδα ενέργειας και να ασχοληθεί με διάφορα εφέ του ψυχολογικού στρες καλύτερα. Acai είναι προστατευτική ενάντια στις βλαβερές συνέπειες του στρες, συμπεριλαμβανομένης της διαταράσσοντας την ορμονική ισορροπία και την αύξηση των επιπέδων κορτιζόλης, η οποία είναι ο λόγος που ορισμένοι θεωρούν Acai Berry είναι ένα « προσαρμογόνο

4. Θα μπορούσε να βοηθήσει στον έλεγχο της όρεξης & amp σας? Απώλεια βάρους Boost H4>

Ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι το Acai Berry έχει ορισμένες ικανότητες όρεξη-καταστολής, χάρη στον τρόπο που επηρεάζει διάφορες ορμόνες που ελέγχουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και τα συναισθήματα της πείνας, πληρότητας και κορεσμού. Φαίνεται να συμβάλει στη βελτίωση λειτουργίες του μεταβολισμού η οποία βοηθά το έργο σώμα καλύτερα απορρόφησης θρεπτικών συστατικών, χωρίς να χαλάσει τα τρόφιμα, την εξάλειψη των αποβλήτων και τη ρύθμιση της απελευθέρωσης της ινσουλίνης.

Ορισμένες έρευνες δείχνουν ότι βοηθώντας ώθηση σωστή πέψη και τον έλεγχο της ποσότητας της ινσουλίνης στο αίμα, acai είναι ευεργετική για τον περιορισμό τους πόθους και μπορεί να είναι χρήσιμη σε ένα υγιές σχέδιο απώλειας βάρους . Είναι πιθανό ότι το acai διευκολύνει με την κατανομή των λιπών και των υδατανθράκων και επίσης βοηθά στη μείωση της επιθυμίας για να τρώνε περισσότερο, το οποίο είναι ένας άμεσος τρόπος για να μείνετε σε ένα υγιές σωματικό βάρος.

5. Διεγείρει την υγιή πέψη H4>

Το Acai Berry έχει μια καλή δόση φυτικών ινών για να προσφέρει, αλλά φαίνεται να βελτιώνει την πέψη και με άλλους τρόπους πέρα ​​από το πώς τα περισσότερα τρόφιμα πλούσια σε φυτικές ίνες να κάνει. θεωρείται Acai μούρο ένα φυσικό πεπτικό καθαριστικό, βοηθώντας το συκώτι και τα νεφρά για την επεξεργασία και την απομάκρυνση των αποβλήτων και τις τοξίνες από το σώμα.

Στην κορυφή της ικανότητάς της να λειτουργήσει ως ένα νεφρό και ήπατος καθαριστικό , είναι επίσης ένα φυσικό μέσο καθαρισμού του παχέος εντέρου, το οποίο σημαίνει ότι εμποδίζει τη συσσώρευση των επιβλαβών ουσιών και αχώνευτος θέμα από την διαμονή κατέθεσε στο παχύ έντερο, όπου μπορούν να προκαλέσουν δυσκοιλιότητα και άλλα πεπτικά προβλήματα. Με τη βελτίωση του μεταβολισμού σε γενικές γραμμές, Acai Berry είναι σε θέση να επιταχύνει το χρόνο διέλευσης του εντέρου, αποτρέποντας τα τρόφιμα από ζύμωση στο έντερο και προκαλεί φούσκωμα, αέρια και δυσκοιλιότητα.

6. Προσφέρει προστασία από τις καρδιακές παθήσεις & amp? Ο διαβήτης H4>

Αν και είναι γνωστό καλύτερα για τα αντιοξειδωτικά του, acai θεωρείται επίσης μια αντιφλεγμονώδη τρόφιμα , διότι περιέχει κάποια μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, εκτός από φυτικές ίνες και φυτοστερόλες ότι όλα συμβάλλουν στην προώθηση της καρδιαγγειακής υγείας. Οι μελέτες δείχνουν ότι η τακτική κατανάλωση χυμού acai έχει θετική επίδραση στα επίπεδα των λιπιδίων στο αίμα και μπορεί να προστατεύσει την καρδιά. (9) Η κατανάλωση του Acai Berry βοηθά στη μείωση της φλεγμονής επίσης, το οποίο είναι μία από τις βασικές αιτίες της στεφανιαία καρδιακή νόσο και τα προβλήματα που σχετίζονται με ορμόνες, συμπεριλαμβανομένου του διαβήτη τύπου 2.

Acai είναι εκπληκτικά πλούσιο σε μονοακόρεστα fas όπως ελαϊκό οξύ, το οποίο βρίσκεται στο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο καρδιά-υγιή και βοηθά τους χρήση σώματος ωμέγα-3 ιχθυελαίων για τη μείωση της φλεγμονής και να κάνουν τις κυτταρικές μεμβράνες.

Ένα μικρό 2011 μελέτη που διεξήχθη από το Mediscus Research Center στην Καλιφόρνια διερευνήθηκαν οι επιδράσεις των acai στο μεταβολικό σύνδρομο , ένα όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια κατάσταση που ορίζεται από διάφορους παράγοντες κινδύνου για καρδιαγγειακή νόσο και / ή τύπου 2 διαβήτη. Η μελέτη εξέτασε αλλαγές στο αντιδραστικά είδη οξυγόνου και μεταβολικές οδούς σε μια μικρή ομάδα υπέρβαρων ενηλίκων μετά τη λήψη 100 γραμμάρια acai δύο φορές την ημέρα για ένα μήνα.

Μετά τη μέτρηση γλυκόζης νηστείας του πλάσματος, της ινσουλίνης, της χοληστερόλης, των τριγλυκεριδίων, εκπνεόμενο (αναπνοή) μεταβολίτες μονοξειδίου του αζώτου (ΕΝΟ) και τα επίπεδα στο πλάσμα πριν και μετά τη μελέτη, τα υποκείμενα κατά μέσο όρο έμπειρο βελτιώσεις στα επίπεδα γλυκόζης νηστείας και της ινσουλίνης, μια μείωση των συνολικών choleseertol και οριακά σημαντική μείωση των επιπέδων της LDL-χοληστερόλης. Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το acai μπορεί να βοηθήσει υπέρβαρους ενήλικες να μειώσει τις πιθανότητες της experinecing καρδιακής νόσου και διαβήτη, αν και περισσότερες μελέτες σε μεγαλύτερη κλίμακα εξακολουθούν να χρειάζονται. (10)

Acai Berry Vs. Goji Berry: Ποια είναι η διαφορά & amp? Ποια είναι η καλύτερη;

Τόσο acai και goji berry είναι superfoods μαρμελάδα συσκευάζονται με θρεπτικά συστατικά, όλα μέσα σε μικρές συσκευασίες. LikeAcai Berry, έχουν τα μούρα goji έχουν χρησιμοποιηθεί για χιλιάδες χρόνια και ίχνη πίσω στις ρίζες της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής.

Σε TMC goji berry έχει επαινεθεί για τη βελτίωση αντοχή, τη δύναμη, τη λίμπιντο, τη γονιμότητα, την υγεία της καρδιάς και τη μακροζωία. Ακριβώς όπως acai, goji μούρο είναι πλούσια σε βιταμίνες Α, Β1, Β2, C, E, B6, συν ένα επιβλητικό 18 απαραίτητα αμινοξέα, λινελαϊκό οξύ, βήτα-καροτένιο, 21 ιχνοστοιχεία, γερμάνιο και το σελήνιο. (11)

Ένα από τα πλεονεκτήματα της goji μούρα είναι ότι είναι απαλλαγμένα από κορεσμένα λίπη, νάτριο και χοληστερόλη. Αν και τα κορεσμένα λιπαρά δεν είναι ένα πρόβλημα για τους περισσότερους ανθρώπους και συνήθως δεν αποτελούν κίνδυνο, μερικοί άνθρωποι μπορούν να αντέξουν οικονομικά να καταναλώνουν λιγότερο λόγω των υφιστάμενων συνθηκών υγείας, αν και το ποσό acai είναι ακόμα πολύ μικρή έτσι κι αλλιώς. Goji έχει επίσης υψηλότερα επίπεδα βιταμίνη Α , σίδηρο, βιταμίνη C και ασβέστιο από acai κάνει, αλλά και πάλι είναι το λαιμό και το λαιμό. Ωστόσο, υπέρ acai, το goji είναι λίγο υψηλότερη περιεκτικότητα σε ζάχαρη και υδατάνθρακες.

Όσον αφορά τις αντιοξειδωτικές συγκεντρώσεις, acai βγαίνει στην κορυφή. Η βαθμολογία ofAcai Berry ORAC εκτιμάται σε 102.000 σε σχέση με σκορ 30.000 για μούρα goji. Δεδομένου ότι και οι δύο έχουν μια μακρά ιστορία μαζί με πολλά πλεονεκτήματα, γιατί να μην έχουν τόσο goji andAcai Berry μαζί;

Πώς να Αγορά & amp? UseAcai Berry στο σπίτι

Ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια με την ανάπτυξη, την πώληση και usingAcai Berry είναι ότι ακριβώς όπως όλα τα άλλα μούρα, είναι πολύ ευπαθή και εύθραυστα όταν πρόκειται να αντέξουν την υψηλή θερμότητα. Acai Berry είναι είπε να αρχίσει να χαλάσει μέσα σε μόλις 24 ώρες μετά να παρθεί, αν έχει απομείνει και να μην ξηραίνεται. Αυτό καθιστά δύσκολο για τους προμηθευτές να αναπτυχθούν και να freshAcai Berry του πλοίου, αλλά και δύσκολο για τους κατασκευαστές να στεγνώσουν τα μούρα σε σκόνη, ή να εξαγάγετε τα θρεπτικά συστατικά τους για να κάνουν τα συμπληρώματα, χωρίς να καταστρέφει τα σημαντικά φυτοχημικά που περιέχουν στη διαδικασία.

Επειδή η φυσική διαδικασία αποδόμησης του Acai Berry μπορεί να συμβεί τόσο γρήγορα, που έχει ως αποτέλεσμα πολλά από τα πιο ευεργετικές ενώσεις της απώλειας, με την προϋπόθεση να ζουν έξω από τη Βραζιλία, τότε το καλύτερο στοίχημά σας είναι να αγοράσετε ξηρό / σκόνη μούρων acai. Πολλοί πωλητές προσφέρουν τώρα Acai Berry σε λυοφιλιωμένη σκόνες, αποξηραμένοι πολτοί, κατεψυγμένα χυμούς και τα συμπληρώματα που διατηρούν πολύτιμα θρεπτικά συστατικά του καλύτερα. Αν και είναι όλο και πιο εύκολο να βρείτε καθαρή σκόνη acai berry, μπορείτε επίσης να βρείτε αυτό προστίθεται στο πυκνό συμπληρώματα αντιοξειδωτικών ή αποσπάσματα που χρησιμοποιούν άλλα μούρα, τα κεράσια και τα σταφύλια, καθώς και.

Δείτε για σκόνη Acai Berry σε καταστήματα υγιεινής διατροφής ή σε απευθείας σύνδεση, είναι πιθανό να βρείτε δεκάδες διαφορετικές μάρκες. Ήδη αγόρασε κάποια μούρο acai, και τώρα ψάχνετε για μερικές ιδέες για να ξεκινήσετε τη χρήση του; Δεν υπάρχει ίσως μια πιο βολικός τρόπος για να χρησιμοποιούν acai από ό, τι για την ανάμιξή του σε ένα smoothie. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε εύκολα το δικό σας «μπολ acai» στο σπίτι (ένα είδος μοντέρνα πρωινό από αναμειγνύονται τα φρούτα / αρμοδιότητες superfood που ολοκληρώνεται με μούσλι ή granola) με τη χρήση και τη σκόνη acai και άλλα superfoods.

Ένα άλλο ενδιαφέρον τρόπος για να χρησιμοποιήσετε Acai Berry είναι πώς ήταν παραδοσιακά χρησιμοποιούνται στην αρχαία Αμαζονίου κουζίνες: σε συνδυασμό με διάφορα λαχανικά και πατάτες / σκουός για να γλυκάνει τους και να αναδείξει τη φυσική τους γεύση. Για παράδειγμα, cuia EM> είναι ένας τύπος παραδοσιακό πιάτο γίνονται χρησιμοποιώντας μαγειρεμένα κολοκύθες και acai μούρων. Ενώ εσείς πιθανότατα δεν θα είναι σε θέση να βρει freshAcai Berry και τη χρήση τους στις συνταγές, μπορείτε να κάνετε μια ελαφρώς γλυκιά σάλτσα ή σάλτσα σαλάτας χρησιμοποιώντας ξηρά σκόνη acai για να προσθέσετε γεύση σε λαχανικά και χόρτα.

Υπάρχουν κίνδυνοι που πρέπει να ξέρετε για το πότε πρόκειται για τη χρήση μούρο acai εκεί; Acai είναι ασφαλές να καταναλώνουν όσο διάστημα δεν είστε αλλεργικοί στους καρπούς και τείνουν να έχουν ευαισθησίες σε άλλα μούρα. Ψάξτε για προϊόντα υψηλής ποιότητας που είναι καθαρή για να αποφύγετε την κατανάλωση πληρωτικά και άλλα συστατικά, όπως η υψηλή ποσότητα καφεΐνης. (12)

Από τον ήχο του, μπορείτε να σκεφτείτε διαρροής του εντέρου επηρεάζει μόνο το πεπτικό σύστημα, αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να επηρεάσει περισσότερο. Επειδή Leaky Gut είναι τόσο κοινή, και μια τέτοια αίνιγμα, είμαι προσφέροντας ένα δωρεάν webinar σε όλα τα πράγματα διαρροή του εντέρου. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το webinar.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *