Πολιτική χορηγών ιστοτόπων

Η ιστοσελίδα εκτιμά το γεγονός ότι οι εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων έχουν σημαντική επιρροή στην υγεία των καταναλωτών. Η χορηγία του Site έρχεται με τη μορφή διαφήμισης, η οποία επιτρέπει στον ιστότοπο να παρέχει δωρεάν στους αναγνώστες του ενημερωτικό και σχετικό περιεχόμενο.

Ο δικτυακός τόπος επικεντρώνεται μόνο στην παροχή στους χορηγούς του ευκαιρίες να εμπορευθούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στους καταναλωτές.

Το δίκτυο στοχεύει στη δημιουργία μιας πλατφόρμας που οι αναγνώστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να ενδυναμώσουν τον εαυτό τους. Η πολιτική χορηγίας επιτρέπει στο δίκτυο να συνεχίσει να αναπτύσσεται και να επεκτείνεται. Το εκπαιδευτικό περιεχόμενο που βρίσκεται στον ιστότοπο ενημερώνει τους αναγνώστες, επιτρέποντάς τους να κάνουν ενημερωμένες επιλογές υγείας και ζωής.

Ο χώρος μιλά για διάφορα θέματα, όπως φυσική δραστηριότητα, υγιεινή διατροφή, ασφάλεια και πρόληψη και ευεξία. Το δίκτυο παρέχει επίσης στον αναγνώστη του συμβουλές για τον τρόπο επίτευξης ενός ισορροπημένου και υγιεινού τρόπου ζωής.

Στόχοι ιστοτόπων

Το δίκτυο στοχεύει στην ενίσχυση της υγείας των αναγνωστών από όλο τον κόσμο παρέχοντας εκπαιδευτικό περιεχόμενο για την υγεία.
Η ιστοσελίδα επικεντρώνεται στην ανάπτυξη αξιόπιστων και συναφών υλικών και εργαλείων για την υγεία. Το εκπαιδευτικό περιεχόμενο θα πρέπει να βασίζεται σε γεγονότα, πρόσφατες ερευνητικές εργασίες και στατιστικές υγείας.
Το δίκτυο επικεντρώνεται επίσης στην αποστολή στους αναγνώστες του θετικών μηνυμάτων υγείας.

Πολιτική σύνταξης και ανάπτυξη περιεχομένου

Σύμφωνα με την πολιτική του δικτύου, το περιεχόμενο γράφεται και εξετάζεται από τους εξειδικευμένους συντάκτες του ανά πάσα στιγμή.

Κοινοποίηση αποζημίωσης θυγατρικών

Η αποκάλυψη ισχύει για τον δικτυακό τόπο του δικτύου συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιοριστικά, τόσο των κινητών όσο και των ηλεκτρονικών εκδόσεων των ιστοτόπων του ιστοτόπου. Η γνωστοποίηση παρέχεται για να βοηθήσει στην αποκάλυψη των οικονομικών σχέσεων του δικτύου με τους συνεργάτες του, τους χορηγούς, τους διαφημιζόμενους και άλλους τρίτους που εμφανίζονται στον ιστότοπο.

Ορισμένα από τα άρθρα του ιστότοπου συνδέονται με ορισμένες υπηρεσίες και πόρους που επικεντρώνονται στην οικοδόμηση και προώθηση εμπορικών σημάτων και προϊόντων. Το δίκτυο ανήκει σε μεμονωμένα επιλεγμένα προγράμματα θυγατρικών. Κάνει προμήθεια όταν ένας αναγνώστης επιλέγει να αγοράσει μέσω των παρεχόμενων συνδέσμων θυγατρικών. Ο ιστότοπος αποκαλύπτει πλήρως τη σχέση τους με τους διαφημιζόμενους και καθησυχάζει τους αναγνώστες ότι οποιοδήποτε οικονομικό κίνητρο δεν επηρεάζει τα δημοσιευμένα σχετικά με το προϊόν ή την υπηρεσία.

Τα συμβαλλόμενα μέρη υπόκεινται σε αλλαγές ανά πάσα στιγμή που το Site κρίνει απαραίτητο. Οι αναγνώστες μπορούν να διαβιβάζουν τυχόν ερωτήσεις, σχόλια ή ανησυχίες στο προσωπικό της ιστοσελίδας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας. Οι χρήστες μπορούν επίσης να κάνουν ερωτήσεις πριν κάνουν μια αγορά μέσω των συνδέσμων θυγατρικών που παρέχονται στον ιστότοπο.

Συνιστάται στους αναγνώστες να μην χρησιμοποιούν τις πληροφορίες που παρέχονται στον ιστότοπο ως υποκατάστατο της επαγγελματικής ιατρικής συμβουλής ή θεραπείας για οποιαδήποτε κατάσταση υγείας. Οι πληροφορίες που περιέχονται στον ιστότοπο δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για τη διάγνωση ή τη θεραπεία οποιασδήποτε ιατρικής κατάστασης χωρίς τη συμβουλή ειδικού ιατρού.